Mijn lijst met blogs

zondag 29 april 2012

58 jaar getrouwd

Gisteren waren mijn ouders 58 jaar getrouwd.
Ik ben er donderdag geweest, voor de dag zelf heb ik een kaartje gestuurd. En deze is goed ontvangen. Vanmiddag vertelde mijn moeder dat ze de kaart aan iedereen geshowd had. Ik vond het ook leuk om te doen, om andere dingen met het kaartje te doen, als ik anders doe. Het is op de foto niet zo goed te zien, maar voor de randen en vlinders heb ik inkt gebruikt, dat is op de kaart beter te zien.Ook heb ik de randen van het plaatje heel iets bewerkt.
Ik heb mij afgelopen week verdiept in het kleuren met aquarelpotloden en het gebruik van verschillende soorten inkt. Ik had nog aquarelpotloden. Die ben ik gaan proberen, eens kijken wat het verschil geeft of je water of geurloze terpetine gebruikt. Ik weet nu heel goed wat watervaste inkt is en niet. Weer wat voor mijn verlanglijstje. hihi. Ik heb wat stempels gekocht, en gelijk ervaren dat er enorme verschillen zijn in prijzen afhankelijk van de winkel waar je het koopt.
Heel leuk vond ik jullie reacties. Ik probeer jullie blogs zoveel mogelijk te volgen, en te reageren. 
Groetjes van Nelleke

8 opmerkingen:

 1. Mooi geworden Nelleke...en zeer vrolijk! 58 jaar getrouwd is heel wat, wij gaan de 30 halen dit jaar.

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart is het geworden Nelleke.
  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kaart voor je ouders ziet er erg mooi uit.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nelleke

  Wat leuk dat je moeder zo trots is dat ze met je kaartje loopt te showen, hij is prachtig.
  Succes met alles uitproberen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nelleke. Vind je het gek dat je moeder trots deze kaart showt? Hij is toch heel mooi!? Ik ben vandaag voor het eerst op je blog (via GerJanne)en zie dat je ook nog maar pas begonnen bent. Ik ook :) Ik vind het leuk om je te blijven volgen. Jou ideeën om materiaal her te gebruiken vind ik heel leuk. Kom gerust ook eens op mijn blog kijken. nenra.blogspot.com.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een vrolijke, fleurige kaart gemaakt voor zo'n bijzondere gebeurtenis. Ik kan me voorstellen dat je moeder deze mooie kaart vol trots aan iedereen heeft laten zien. Hij is echt heel mooi.
  Groetjes MIrande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je moeder zo trots is en deze prachtige kaart van jou aan iedereen wil laten zien maar.......wat fijn ook dat je allebei je ouders nog hebt! Wat een rijkdom en dat ga je je pas beseffen wanneer je ze moet missen. Geniet er van,liefs Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig kaartje heb je voor je ouders gemaakt Nelleke!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief