Mijn lijst met blogs

dinsdag 22 mei 2012

Boeren gieter

Bij Noortje! Design  stond een patroontje van dit schattige gietertje. Leuk om te maken, en dit is dan het resultaat.
Ik wil hiermee meedoen met de mini challange van Noortje! Design.


Vroeger wilde ik met een boer trouwen, en 8 kinderen. Ik ben met een boer getrouwd want hij heet Boer. 30 jaar wonen we op een boerderij. We hebben dieren gehad, maar nu hebben we nog schapen, kippen een hond en een kat. (Die houdt van kanaries.) Dus een kanarie hebben wij niet meer. 
Wij brengen veel tijd in de tuin door. Sinds vorig jaar hebben wij een kas om planten in  te kweken. En met dit weer heb je de gieter daar wel bij nodig!
Dat is voor mij een reden om er een boeren gieter van te maken. Mijn man zie ik regelmatig in een groene overall, thuis maar ook in zijn werk als activiteiten begeleider in het groen, heeft hij vaak zijn groene overall aan. Het plaatje is van een reclameblaadje en  ik vond het leuk om deze te gebruiken omdat wij deze week onze trouwdag hebben. De knoop komt van zijn overall. In de knopendoos kon ik de juiste knoop niet vinden dus maar van zijn overall gehaald. :)  Roosjes erbij, want ik krijg ook bloemen van hem, vaak een roosje uit eigen tuin.
Ik denk dat ik nog iets in de gieter doe, en het hem dan van de week geef. Wat precies, daar moet ik nog even over denken.
Het papier komt van Action, en is al een paar jaar oud. De roosjes van Euroland en de afdruk ook. Het strikje komt uit een blikje met strikjes die ik bewaar. De houten vlindertjes van Xenos. De grote vlinder van Action.
Groetjes,
Nelleke


14 opmerkingen:

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een leuke gieter heb je voor je man gemaakt. Leuk modelletje, ik moet ook maar eens even een kijkje gaan nemen bij Noortje.
Volgens mij kennen wij elkaar. Ik heb al vaker naar je foto zitten kijken maar ik twijfelde of je een bekende voor me was. Ik herkende je niet met bril, denk ik, volgens mij had je die een tijdje terug nog niet of heb ik dat mis. Nu ik dit verhaal lees denk ik zie nou wel ze is het toch. Grappig dat we elkaar op deze manier nog eens spreken. Heeft GerJanne je aangemoedigd om een blog te beginnen misschien? En hoe gaat het met je dochter?
Groetjes Mirande

Ellen zei

Het is echt een schatje geworden Nelleke. Leuk om naar te kijken. Je wordt er vrolijk van.

Groetjes, Ellen

Dora zei

een hele leuke gietertje gemaakt.
groetjes

GerJanne zei

Ha Nelleke,

wat issie leuk geworden!!! En je verhaal erbij, is helemaal geweldig. Is niet helemaal gelukt , he, 8 kinderen, maar je bent wel een eind gekomen. En met schoonkinderen en kleinkind erbij heb je er nu 8, toch??
EN hoe raadt Mirande het....hahahahaha. Zij heeft mij aangemoedigd en ik jou. Groetjes aan Wim en een heel fijne trouwdag!

GerJanne

Plony zei

Wat is ie leuk geworden je gieter, heel gaaf en je verhaal is ook heel leuk om te lezen. Dát is nou zo leuk van bloggen.
Liefs Plony.

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Wat een vrolijk gietertje en je kunt er natuurlijk van alles in doen, alvast gefeliciteerd met jullie trouwdag en geniet ervan.

Lieve groetjes
Danoesja

Corrie zei

O Nelleke ik heb vandaag een gieterdag er komen er zoveel voorbij en elk gietertje is weer heel anders gemaakt en het verhaal erom heen is geweldig een fijne trouwdag en geniet van alle mooie dingen, groetjes corrie

Made by Jolanda zei

Hallo Nelleke,

Wat een onwijs leuk idee, en wat een gezellig verhaaltje heb je erbij geschreven. Leuk dat je meedoet met mijn mini-challenge.

Liefs,
Jolanda

www.noortje-design.blogspot.com

Nelleke zei

Hallo Danoesja,
Dank je wel. Moet alleen werken die dag tot elf uur. Ruilen lukte niet. Maar goed we hebben de ochtend nog en met de Pinsterdagen in het vooruitzicht maakt dat toch alles goed.
Groetjes, Nelleke

Nelleke zei

Hoi Mirande, Het kwartje is gevallen. Haha. Ja, ik heb de laatste jaren nu elke dag de bril op.Zonder lukt niet meer.... Het gaat goed met onze dochter, je kent haar niet meer terug. Op facebook zie je wel foto's.
Ja, GerJanne heeft mij achter de broek gezeten...haha. Ik had de blog in december al klaar maar nog niets mee gedaan. Dit bloggen maakt ook dat je andere dingen gaat doen. Ik was veel te veel met dezelfde dingen bezig. Nu ook uitproberen, soms wat aanschaffen maar ook de dingen gebruiken die je hebt. Je kan niet alles tegelijk aanschaffen. Maar wat is er veel!! Tegelijkertijd ook een beetje bij mezelf blijven en dan net even anders.
Groetjes,
Nelleke

Nelleke zei

Hoi GerJanne,
Moet ik ook nog maar iemand enthousiast maken haha. 8 kinderen? Ja die heb ik inmiddels.
Wat kun je als kind toch aparte dromen over de toekomst hebben...
Groet, Nelleke

Ans S. zei

Hoi Nelleke,
wat een leuk verhaaltje heb je geschreven, je gieter ziet er mooi uit, heel toepasselijk voor je man.
Alvast gefeliciteerd en een hele fijne dag.

Groetjes Ans

Christine zei

Hallo Nelleke,
Leuk dat je mijn blog vond en hopelijk kunnen we elkaar een beetje inspireren! Je gietertje ziet er heel leuk uit en ik zat te glimlachen toen ik het verhaal erbij las. Zo leuk, die knoop van je man zijn overall!!
Tot gauw en liefs
Christine

Annerieke zei

Hoi Nelleke,

Wat heb je een leuke gieter gemaakt, ziet er super uit! Maakt niet uit dat je materialen gebruikt die soms al iets ouder zijn, gewoon lekker blijven bewaren(ben ik ook erg goed in). Er komt altijd wel een moment dat je ze gebruikt.

groetjes,
Annerieke