Mijn lijst met blogs

zondag 6 mei 2012

Landleven

Deze afbeelding komt van een reclamefolder van Landleven. Ik vond hem zo leuk dat ik dacht hier moet ik wat mee doen. De randjes, vlinders en bloemetjes heb ik met distressinkt bewerkt. De parelmoeren knoopjes komen uit de knopendoos, het lijkt net of de bloemetjes gezichtjes hebben.
De roosjes zijn op de afbeelding van Landleven geplakt. Op de rozen zijn parelmoersteentjes geplakt.
Als ik niet goed weet wat ik er mee kan doen, dan laat ik het liggen en iedere keer als ik op mijn kamertje kom kijk ik even, probeer wat uit tot het naar mijn zin is.
Ik vind sommige dingen met het bloggen nog lastig. Want hoe krijg ik een link op mijn pagina? Vanmiddag heeft mijn schoonzoon mij wat laten zien, wat je kunt doen en hoe. Door het zelf allemaal uit te vogelen was ik al een eind gekomen. Ik ga het steeds leuker vinden, en kan inmiddels zelf een link plaatsen.
Leuk zijn ook jullie reacties, er zijn geloof ik veel hortensialiefhebbers. Helaas gaat het met onze hortensia's in de tuin weer niet goed. Te droog denken we, ik hoop dat het nog wat gaat worden dit jaar.
Groetjes,
Nelleke

13 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Nelleke,

een tip: volgende keer het hoofdje uitknippen en een fotootje van jezelf erin plaatsen. Wordt hij nog mooier!!
Heel leuk idee om zo een plaatje te pimpen!!
En als je en keer wil afspreken: bel of mail meer. Ik weet ook lang niet alles van Blogger, maar al wel heel veel!

Groetjes,

GerJanne

Wil zei

Hoi Nelleke. Wat ben jij creatief zeg. Om van een foldertje zo iets leuks te maken. Zo heb je iets unieks in handen hoor :)

groetjes, Wil

Corrie zei

Hallo Nelleke GerJanne heeft wel een leuk idee maar ik zou dat niet doen hoor ik vind dat je het leuk gemaakt hebt zo en dan van een foldertje heel goed groetjes Corrie

Nelleke zei

Ja, moeten we zeker doen. Ik mail je wel. Groet, Nelleke

Ellen zei

Heel leuk gedaan...hoe kom je op het idee. Dank voor je reactie op mijn envelop. Antoord op je vraag...dit is een cadeau-envelop waar je geld in geeft en de kaartjes voor een tekst zitten er toch in. Deze envelop mag je zeker niet weggooien haha.

Groetjes, Ellen

Scrapcreaties Mirande zei

Wat heb je dit leuk gedaan. Op dit idee zou ik echt nooit gekomen zijn.
Groetjes Mirande

Dora zei

haha....ik zag dit plaatje en ik dacht die komt mij erg bekend voor.....die bladen krijg ik ook om te lezen. mooie tijdschrift.
maar jij hebt er iets heel leuks van gemaakt. zo creatief bezig geweest.
groetjes

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Wat een leuk idee om dit met een afbeelding te doen, superleuk.

Ik wist helemaal niets van de computer, alleen hoe ik iets moest opzoeken op internet HIHIHI, maar mijn zoon heeft me min of meer gedwongen met mijn blog want hij heeft hem gewoon aangemaakt voor me...... dus toen moest ik wel en inmiddels heb ik al een hoop geleerd en zou niet meer zonder willen.

Lieve groetjes
Danoesja

Plony zei

Wat een ontzettend leuk idee en heel leuk uitgevoerd. Zo zie je maar weer eens wat of er allemaal mogelijk is, heel gaaf!
Lieve groetjes,Plony.

Durvina zei

Wat een idee!Super bedacht...
Als je zin hebt in een leuke candy, kom dan mijn blog eens bezoeken.

groetjes, Durvina

PIKO hobbyblog zei

Wat een leuk idee zeg.
Groetjes,
Pia

susuultra zei

judi sabung ayam BOLAVITA

Unknown zei

tonton di hp s128 taji ayam sabung online