Mijn lijst met blogs

woensdag 30 mei 2012

Dutch Card Lovers

Hoi allemaal,
Met deze kaart wil ik mee doen met de challange van DCL.
Toen ik begon had ik wel 6 vellen papier liggen voor de 6 vakjes.
Ik kwam er al snel achter dat dit voor mij niet werkte. Voor anderen misschien wel, maar het klopte niet met wat ik in mijn hoofd had. Het bruine papier, is van een grote zak. Mijn zoon had een kaartje besteld, en dat kleine kaartje kwam in een enorme zak. En ja, dat vind ik jammer om zo bij het oud papier te gooien. Ik vind het ook leuk om dingen aan te schaffen hoor, er wordt echter ook zo vreselijk veel weggegooid wat nog te gebruiken is. Dat leidde er toe dat mijn dochter zei dat ze ook nog 2 bruine zakken had die ze kreeg voor de kleren die ze gekocht had. Daar kan ik wel wat mee denk ik.
Ik zie ook steeds kaarten voorbij komen waarbij gebruik gemaakt wordt van de naaimachine. Leuk om te proberen ik ben helemaal enthousiast daarover. Misschien doe ik het nog te netjes, haha. Eerder als ik kleding maakte voor de kinderen, stikte ik veel door en dat probeerde je dan zo netjes mogelijk te doen, maar nu hoeft dat niet meer heb ik gezien.
Bij zussenknutsel heb ik een candy gewonnen, een Marianneblad. Daar stond in hoe je bloemen kunt maken. Ik heb een bloem van een filterzakje gemaakt en dat gaat prima.
Omdat ik nog geen stansmachine heb en mallen, heb ik zelf een mal gemaakt voor de bloemen en ook alles uitgeknipt. Wel een werk, maar prima te doen. Een stansmachine staat zeker op mijn verlanglijstje en lijkt met heel erg leuk en makkelijk om mee te werken.
Al met al heb ik met veel plezier aan deze kaart gewerkt!

Bij CAS willen ze op naar de 200 volgers en hebben een leuke give-away.
De moeite waard om bij hen een kijkje te nemen.

Ik vind het altijd heel erg leuk om jullie reacties te lezen, bedankt hier voor.
En als jullie tips hebben hoor ik ze graag!
Groetjes,
Nelleke


19 opmerkingen:

Corrie zei

Héél leuk gedaan Nelleke en je hebt gelijk weggooien is zonde zeker als je er zo iets leuk van kan maken groetjes Corrie

Angèle zei

Een heel mooi kaartje zo Nelleke. Het bruine papier heeft de mooie de uitstraling van zacht leer. Ik ben ook iemand die in alles van papier en karton, dat anderen weggooien, iets ziet;) Oh ik ben gek op papier! Dank je wel dat je met ons meedoet bij DCL.

Groetjes, Angèle

anja curvers zei

Hi,hi, heel herkenbaar hoor een heel erg mooi kaartje heb je met de sketch gemaakt. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Marfien zei

Hallo Nelleke, heel herkenbaar allemaal, heb net even de rest van je blog doorgesnuffeld, ik ben ook zo'n papiervreter, draai elk papiertje drie keer om voor het uiteindelijk bij het oud papier terecht komt en heb al mijn vroegere knustelmaterialen bewaard voor als...
Vorig jaar op internet een 2e hands stansmachine gekocht, een Wizard van Spellbinders, ben er heel tevreden over.
Je hebt er een volger bij.

GerJanne zei

Ha Nelleke,
wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Echt super mooi! EN die zak is zo al goed gebruikt zeg! Je bloem is zo hel mooi erop en die vlindertjes: lief!
Jij bent verder dan ik met de naaimachine. Gebruik je hem toch nog weer en dat had je niet gedacht toen je vroeger al die kinderkleding naaide....of wel?
Groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

p.s. heb je je naam wel ingevuld bij micas? Onderaan het bericht. Anders maak je gen kans op de prijs....

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een leuke kaart heb je gemaakt van een oude zak. Heel leuk al die vlakjes met twee schattige vlindertjes. Je zelfgemaakte bloem ziet er ook super uit. En tja dat stikrandje, ik vind het helemaal super maar ik kan echt niets met een naaimachine, ik heb het al een paar keer met de hand gedaan maar dat kost enorm veel tijd.
Wie weet ga ik ook ooit nog eens met een naaimachine werken.
Groetjes Mirande

Marjan zei

Schitterende kleurencombi heb je gebruikt. Mooie kaart met deze schets! Tja, al die papiertjes, ik herken wat je vertelt. Fijn dat je meedoet met DCL.

Groetjes, Marjan

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Goed van jou dat je hergebruikt! Ik doe dat ook graag. Heel leuk kaatje is het geworden. Fijn dat je met de give-away mee doet.

Janny's Cards Creations zei

Leuek kaart is dit geworden en ook ik ben van de hergebruik. Leuk dat je volgster bij mij bent geworden.
Groetjes Janny

Plony zei

Knap gedaan zeg!!!!! Superknap!
Wat gaaf dat je zo kunt werken door dingen te hergebruiken, dat zouden we eigenlijk allemaal meer moeten doen. Petje af voor jou Nelleke.
Lieve groetjes Plony.

Nelleke zei

De filterzakjes heb ik niet hergebruikt hoor....hihi
Gr., Nelleke

Stampidoe@gmail.com zei

Heel leuk geworden, bedankt voor je deelname aan dcl

groetjes yvon

Cornelie zei

Mooie kleuren combi. Zeker leuk om dingen niet weg te gooien maar juist te gebruiken. en wat het stikken betreft. Ligt helemaal aan het kaartje. Soms is strak mooi, en de andere keer juist een beetje nonchalant!
Vind je kaartje mooi, en bedankt voor je deelname bij DCL!
Groetjes Cornelie

Wil zei

Wat een mooie kaart Nelleke. Mooie kleuren combinatie. En zo'n zelfgemaakt bloem maakt het helemaal af!
groetjes, Wil

miriam zei

mooie kaart en een leuke bloem erop
bedankt voor je deelname aan DCL
gr miriam

Rosalien Zwackhalen zei

Ik vindt hem schitterend in deze kleuren en die bloem is prachtig gemaakt.
Bedankt voor je deelname aan de DCL.

Groetjes Rosalien

Margot zei

gave kaart! het bruine papier heeft de uitstraling van een stukje leer, mooi effect! bedankt voor het meedoen met de dcl!

Yolanda zei

Hoi Nelleke, dank voor het achterlaten van een berichtje op mijn kersverse blog, ik heb daar nooit zo bij stil gestaan dat dat zo leuk kan zijn om reacties te krijgen. Maar nu ik zelf een blog heb aangemaakt, eindelijk na zo'n 2 jaar dubben, kom ik daar dus achter. Wat is dit een ontzettend mooie kaart, mooi door eenvoud. Papieren zak hergebruiken ! Ik ga toch eens zoeken in de kast waar ik alle tasjes altijd bewaar ... wat een kei goed idee zeg. Zelf teksten maken op de computer doe ik ook regelmatig. Ik doe dat als ik er een iets persoonlijker tintje aan wil geven of niet de juiste stempel in huis heb. Voor het gemak of voor het goedkope hoef je het niet te doen, want er gaat soms veel tijd in zitten om de tekst mooi op papier te krijgen en het kost je natuurlijk print inkt.... maar je hebt wel echt iets van jezelf toegevoegd. Ik heb mezelf ook gelijk volger van je site gemaakt en kom regelmatig even bij je aan. Groetjes Yolanda