Mijn lijst met blogs

zondag 3 juni 2012

Ik kan het niet laten.....

Vorige week gebeurde het weer.
Een bouwmarkt stuurde een kaartje met tulpen, die je dan een bepaalde manier kunt vouwen en neer kan zetten. Je kreeg een "bloementje."
Nou vind ik tulpen heel mooi, maar het tulpentijdperk is nu toch wel afgelopen.
Het iee voor een kaartje is geboren. Ik kan het niet laten....De hele week heeft deze op mijn kamertje gelegen, tot ik het gele strikje tegen kwam, toen wist ik het. De kaart is van nostagische papier van Studio Light. De randen heb ik heel iets bewerkt met pine needles distressinkt, al is dit op de foto haast niet te zien.Ik vond dat ik er verder niets meer aan moest doen.
Misschien maak ik er later nog wel een ander tekstje. Naast het bloggen en kaarten maken, ben ik zo onderhand ook bezig met een computercursus. Door het bloggen leer je ook op dat gebied heel veel bij. Ik ben er inmiddels achter dat je op de computer ook heel veel tekstjes kunt maken. Maar dat kost mij tijd om dat allemaal uit te vogelen hoe dat ik dat precies moet doen. Maar leuk vind ik het wel!
Versturen? Jazeker, maar ik laat deze, met zolas jullie met de kerstkaarten doen, liggen tot aan het einde van het jaar....
Tot de volgende keer,
Groetjes,
Nelleke

12 opmerkingen:

Made by Jolanda zei

Hallo Nelleke,

Wat een sjiek kaartje is dit geworden. Lekker fris met die tulpjes.

Leuk dat je meedoet aan onze Candy op het Noor! Blog voor het winnen van een Cuttlebug. Bij 350 volgers zal ik een winnaar kiezen met random. Ik hoop je snel nog eens terug te zien op mijn blog om te kijken of je gewonnen hebt!

Liefs,
Jolanda

www.noortje-design.blogspot.com

Corrie zei

Dat ziet er weer vrolijk en fleurig uit Nelleke groetjes Corrie

Dora zei

ja...die reclame heb ik ook gezien.
je hebt dit erg leuk gemaakt. mooie combinatie van die achtergrond papier.
groetjes

Marfien zei

hallo Nelleke,
Heb deze kaart ook al 10 keer om gedraaid bedankt voor je tip, wat die teksten op je computer betreft, kijk ook eens bij http://karin-creativitybykarin.blogspot.nl
succes.
grtjs, Marfien

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Wat een supervrolijk kaartje, hier word ik vrolijker van i.p.v. het weer... wat een ommekeer zeg.
Je trouwkaart is ook prachtig zeg, leuk die trouwfeesten in het verschiet.

Lieve groetjes
Danoesja

GerJanne zei

ha Nelleke,

dat is toch ook het leukste, om iets te maken va bijna niets... Niet altijd hoor, maar de tulpen hebben bij mij ook een tijdje gestaan en ik kreeg er geen inspiratie van. Jij wel! Knap.
Enne...wat leuk een computercursus...volgende keer als we afspreken moet je maar eens het een en ander uitleggen!

groetjes,

GerJanne

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een leuk idee om die bos tulpen met het lintje bij elkaar te houden. Lekker vrolijk kaartje hoor.
Tja, ik heb door het bloggen en scrappen heb ik ook heel veel bijgeleerd wat betreft de computer. Multifunctionele hobby is het scrappen eigenlijk hahaha.
Groetjes Mirande

Wil zei

Wat een vrolijke kaart Nelleke. Gezellig zo met die gele tulpen hoor.
groetjes, Wil

PIKO hobbyblog zei

Goh Nelleke wat een leuk idee en het is een hele gezellige kaart geworden.
Groetjes,
Pia

Bea zei

wat een leuk blog heb je Nelleke en wat een leuk idee om met gebruikte dingen te gaan freubelen...

groetjes Bea.

Jeannette zei

hoi Nelleke, wat leuk dat je volger bij me bent geworden en je leuke reaktie, zo zie je maar, al surfend...., zo gaat dat bij mij ook hoor. Je kaarten zien er heel mooi uit en ik vind het knap dat je materialen hergebruikt, dat probeer ik ook met enige regelmaat, ik kan alles gebruiken, lintjes van truitjes, zelfs een schattig bloesje van mijn dochter kijk ik haar bijna van het lijf, zitten nl. net zulke bloemetjes op als van Marianne Design met dat tule haha. En natuurlijk ga ik me ook als volger bij je aanmelden, tot blogs weer, groetjes, Jeannette

Annerieke zei

Leuke kaart Nelleke! Zelf ben ik ook gek op tulpen, helaas, de periode is al weer voorbij, nu tijd voor mijn andere favoriet, de zonnebloem. Gewoon lekker blijven spelen met de computer en teksten maken, je leert steeds meer!

gr Annerieke