Mijn lijst met blogs

zondag 29 juli 2012

Jubileum

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer na een week vakantie in Belgie. We hebben het  prima gehad, en prachtig weer natuurlijk, wat wil je nog meer. Ik vind het fijn om met vakantie te gaan, maar nog fijner om weer thuis te komen. Dit jaar wel helemaal, op de heenreis stranden we tot 2x toe met autopech. De 2e keer midden op de snelweg net voor de Waalbrug, waar we weggesleept moesten worden. Dankzij de ANWB konden we toch verder, en kwamen we heel wat later dan de bedoeling was op de camping aan. Gisteren zijn we thuisgekomen. Het was spannend of de auto het hield, gelukkig dus wel. Het was vorige week een paar maal dat we dachten, nu gaan we met caravan en auto weer naar huis, einde vakantie. Een noodoplossing maakte dat we toch nog verder konden. Echt klasse van de ANWB hoe we geholpen zijn. Morgen gaat de auto naar de garage en is het even afwachten wat er precies loos is, het repareren wordt of dat we een andere auto kopen.
Na de vakantie waardeer je je huis weer, alles opruimen, genieten van de douche en slapen in mijn eigen bed. De komende weken hebbben we nog vakantie, we gaan als het even kan nog kamperen met onze jongste zoon. Hoe alles gaat verlopen weet ik niet, dat zien we wel, overal komt wel een oplossing voor. Het kan dus zijn dat ik de komende tijd wat minder op het blog te vinden ben.

Vandaag tussen alles door nog even een kaartje gemaakt en het wielrennen gevold. Wat was dat prachtig zeg. Dit kaartje is voor een collega die 1 augustus 40 jaar in dienst is. 15 jaar geleden wilde ze er niet zoveel van weten, en ging ze de dag ervoor met haar gezin op vakantie. Hoe we dat geregeld hebben weet ik niet meer, maar met een aantal collaga's zijn we naar de ligplaats van haar boot gegaan.
Daar hebben we alles versierd en haar toen opgewacht. Een paar keer naar haar huis gebeld, toen ze niet meer opnam wisten we dat ze onderweg waren naar de boot. Waar we haar opgewacht hebben op de boot of in de buurt weet ik ook niet meer, wel weet ik dat we heel veel lol hebben gehad.
Nu dus op naar een 50 jarig dienstverband, want zegt ze: dat wil ik, we moeten toch langer doorwerken en dan moet het CAO veranderd worden, want ze gaan maar tot 40 jaar. Haha.
Daarom een kaart met een boot erop. Het bruine karton komt van een verpakking van Belgisch bier., de knoop heb ik op de camping gevonden en het plaatje tijdens mijn vakantie geknipt, wat wil je nog meer.
Een zomerse groet,
Nelleke

15 opmerkingen:

 1. Hoi Nelleke
  fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad ook ik ben altijd blij dat ik thuis ben.dan kunnenwe weer lekker knutselen he . Je kaartje is leuk hoor en ik weet zeker dat je collega er blij mee is .
  liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nelleke ,wat een verhaal zeg en nu maar duimen dat de auto gemaakt kan worden anders word het een dure grap.
  Fijn om te horen dat jullie toch hebben genoten en nog gaan genieten.Ik vond het al een beetje stil,maar je kaart is weer goed gelukt leuk gedaan zo,gaaf dat plaatje van die boot.Nou meisje veel plezier met alles wat je gaat doen.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Nelleke, fijn dat jullie ondanks een beetje rommelige start weer heelhuids thuis zijn, en je kaartje is heel leuk bij elkaar gesprokkeld, knap hoor dat je iedere keer al die dingen bij elkaar kunt vinden, in ieder geval weet ik zeker dat je collega dit kaartje heel leuk zal vinden, groetjes en ik hoop voor je dat de auto nog gemaakt kan worden, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi vakantieganger,
  Ook wij zijn net terug van onze vakantie. Het is heel leuk om op vakantie te zijn maar ik vind het ook altijd heerlijk om weer in mijn eigen bed te kunnen slapen. Een heel herkenbaar verhaal voor mij. Je kaartje ziet er weer erg leuk uit. Hopelijk gaat de vakantie met Thomas toch nog door en doet de auto gewoon waarvoor hij gemaakt is, rijden naar de camping. Mocht het doorgaan heel veel plezier en hopelijk hebben jullie weer zo'n mooie week.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt goed rondgekeken want er zitten vakantievondsten op je kaart, ik geloof dat wij ook maar ander bier moeten gaan drinken, heb je tenminste een mooi achtergrondje. Leuk plaatje trouwens, ben benieuwd wat er op je volgende kaart zit.
  groet, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je weer een leuk verhaal Nelleke en wat een geweldige kaart heb je gemaakt voor je collega, top. Wat een pech zeg met jullie auto, ik hoop maar dat het niet heel ernstig is maar je hebt in ieder geval een lekker weekje in Belgie kunnen vertoeven, zalig hoor.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig verhaal, Nelleke over je collega, ik denk dat ze deze kaart ook zeker zal waarderen.
  Het is altijd balen als je met pech onderweg komt te staan en zeker als je met vakantie gaat, maar gelukkig heeft het jullie vakantie niet bedorven en nu maar hopen dat ie gemaakt kan worden.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een heel leuk toepasselijk kaartje ! gelukkig had ze het vliegtuig niet genomen richting Hawaï hahahaha, dan hadden jullie daar schoon gestaan !
  geniet nog van je vakantie,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,
  Het leuke van vakantie is toch het thuiskomen. Kan je weer hele leuke kaartjes maken.
  Groetjes, Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel leuk en toepasselijk kaartje!
  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nelleke,

  Jullie zijn toch nog heelhuids thuisgekomen, en nu je kaart wat een leuke toepasselijke kaart heb je gemaakt voor je collega, daar zal ze wel blij mee zijn.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke en toepasselijke kaart Nelleke en leuk dat je er allerlei dingetjes van de vakantie voor hebt gebruikt.
  Blij dat je vakantie toch ng goed is gekomen dank zij de hulp van de ANWB,nu maar hopen dat de auto nog gerepareerd kan worden.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaart Nelleke, ik vind het een mooi bootje en de knoop past er perfect bij! Nog veel succes met je auto!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat jammer Nelleke dat jullie vakantie zo slecht begon, maar gelukkig konden jullie verder en hebben toch nog kunnen genieten. Je kaart is heel leuk en zeker omdat er voor je collega een verhaal aan vast zit.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een pech hebben jullie gehad. En dan toch nog kunnen genieten van je vakantie, dat is mooi. Je kaart vind ik erg leuk, vooral met het verhaal erbij.

  gr Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief