Mijn lijst met blogs

zaterdag 14 juli 2012

Van Harte


Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor al jullie reacties, vooral op de groene kaarten begin van de week. Zoiets had ik niet verwacht. Er kwamen ook leuke tips binnen zoals het ruw maken van de rand met een schaar, en dat het wat uitmaakt hoe je scheurt. Heel erg leuk. En zo probeer ik weer van alles en kom ik van alles tegen.
Dit kaartje had ik al een tijdje in de planning om te maken, maar zat er een beetje tegen aan te hikken. Marianne is volgende week jarig. Ter gelegenheid daarvan geeft ze een candy weg en moest je een kaart volgens een opgegeven sketch maken. Eerlijk gezegd vind ik de sketch leuk, maar wat een lagen papier. Op sommige plekken 15 lagen.  Ik heb kaarten langs zien komen met minder lagen, wat ik ook eerder zou doen. Toch had ik iets van doe het nou maar eens en kijken waar je uit komt.
En ik moet zeggen, en dat vind ik zelf, het resultaat is leuk geworden. Een gehaakte bloem en de zelf gemaakte bloementjes vond ik verder voldoende.
Mariannne van harte gefeliciteerd met je verjaardag dinsdag.
Groetjes,
Nelleke

15 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Nelleke,

wat een leuke kaart! Ik heb hem ook net gemaakt. Inderdaad veel laagjes en bij mij ging er ook nog wat mis....Maar goed, het gaat om het idee, volgens mij. En Marianne heeft een boel volgers en en boel kaarten onder haar candy staan...
Groetjes,

GerJanne

Corrie zei

Prachtig gemaakt Nelleke, de kleuren het papier ja daar hadden we wel veel van nodig Plony zou zeggen: papiervreter je hebt er echt een beauty van gemaakt Superrrrrrrrrrrrr
Lieve groetjes Corrie

Janny Jager zei

Leuke kaart met mooie kleuren Nelleke.

Groetjes Janny

Anita Meijer zei

Hahaha ja dat is zo Nelleke de sketch vroeg om heel veel papier, maar wat is je kaartje leuk geworden zeg, daar zal Marianne heel blij mee zijn. Maar ze verdient het ook wel weer want ze laat ons altijd heel veel genieten van haar schitterende kaarten en alle sketches en stempels die ze op haar blog zet waar we gebruik van mogen maken.
Groetjes van Anita

martina's kaartjes zei

een leuk kaartje ! moooooi,
grtjs, martina
x

Kizzy zei

Je kaartje is super leuk geworden! Mooie kleurtjes heb je gekozen.
Liefs Kizzy

Wil zei

De kaart is heel erg leuk geworden Nelleke. Wat wordt zo'n kaart zwaar he met al die laagjes :)

groetjes, Wil

Jeannette zei

ondanks dat je er tegenaan zat te hikken is het een heel mooi kaartje geworden, heel grappig met al die lagen en leuk met je zelfgehaakte bloem, je hebt gelijk hoor, genoeg is genoeg, anders wordt het een beetje teveel van het goede misschien, groetjes weer en een fijne zondag, Jeannette

Annerieke zei

Leuk zeg, mooie kleurencombi heb je gebruikt en de bloem...geweldig natuurlijk!

gr Annerieke

Anoniem zei

Mooie kaart Nelleke,mooie kleuren .Groetjes Joke

Marfien zei

Heel lief kaartje

Christine zei

Heel mooi en lief kaartje Nelleke!
Liefs
Christine

Marianne zei

Wat is je kaartje leuk geworden en je kleuren zijn prachtig.
Dank je wel voor het meedoen aan mijn candy.
Liefs, Marianne

Hermien zei

Hallo Nelleke,

Je kaart is prachtig, maar we hebben wel veel concurrentie he1`

Groetjes

ffenneke zei

Is zeker een schattig kaartje. Ik zag de challenge ook voorbij komen, en dacht dat moeten we maar niet doen met al die lagen ;)
groetjes Fenneke