Mijn lijst met blogs

maandag 13 augustus 2012

De natuur heeft geen haast.

Hallo allemaal,
Na 3 weken vakantie zijn man en zoon vanmorgen weer aan het werk gegaan. Zelf werk ik de komende 2 weken eigenlijk niet omdat ik eind augustus, met de clienten van de woning waar ik werk, op vakantie ga. Dus veel thuis, veel plannen en ook genieten van het mooie weer. We hebben in Kring van Dordt een prima week gehad. Het was erg leuk om hier met mij zoon op de fiets naar toe te gaan, Met het pontje de IJssel over, en het lijkt dan wel of je in een heel andere wereld komt als je van het pontje afstapt. We hebben genoten van de omgeving en zijn daar nog niet uitgekeken.
De auto is gerepareerd, dus we kunnen weer even door. (hoop ik)
Gisteren hebben we een dubbele verjaardag gevierd: die van mijn broer en vader die 83 is geworden.
We hebben een gezellige middag in de tuin gehad, leuk om de meesten weer te zien en te spreken.
Zaterdag bedacht ik me dat ik niets voor mijn vader had gemaakt, en ik vond dat ik dat nog wel "even" moest doen.
Mijn vader is een actieve man en waar hij zoal mee bezig is zie je op deze kaart die ik voor hem gemaakt heb. Hij is druk met zijn pony's die hij bij huis heeft lopen, maait het gras rondom de boerderij en heeft ook nog een moestuin, waar ze (en de familie ook) veel uit eten. Van een oude kas heeft hij een kippenhok gemaakt, waar kippen rondlopen.
Ook heeft hij een broedmachine waar regelmatig eieren uitgebroed worden. Het kan dus zijn dat als je komt, er een grote zelfgemaakte bak met jonge kuikens  met warmtelamp erboven in de kamer staat. En ja dat heeft ieder zijn bekoring. Dan komt mijn moeder in actie en verteld ons wanneer de kuikens geboren zijn, en dat er nog enkele eieren liggen waar elk moment ook nog kuikens uitkomen. Het is ook een prachtig gezicht, vooral de kleinkinderen vinden het prachtig.
Vooreerst is dit denk ik mijn laatste bruine kaart, ik ben met wat anders begonnen en heb ook nog wat ideeen die ik wil doen. Zelf vind ik de gestempelde vlinder en bloemetje heel leuk, vooral dat witte op dat bruine papier. Heel voorzichtig heb ik wat gestempeld, een vlinder en bloemetje uitgeknipt. Het begin is er, als ik zie wat jullie er mee doen, zo mooi.
Nog even bij jullie langs, ik hoop dat het allemaal lukt, zo in het voorbijgaan al prachtige dingen gezien.
Groetjes, Nelleke16 opmerkingen:

 1. Hallo Nelleke, ook weer terug van weggeweest? Jullie hebben je wel vermaakt zo te lezen, heerlijk, je moet er toch weer een poosje tegenaan. Wat leuk dat kaartje voor je vader, inderdaad heel leuk als je zo zijn bezigheden hebt samengevat, je probeert een kaart toch altijd zoveel op de persoon te richten he? en wat leuk dat je aan hetstempelen bent geslagen, ik ben weer benieuwd naar je volgende kaartje, want daar zitten ongetwijfeld stempels op haha, groetjes weer, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid allemaal Nelleke. Je verhaal en je kaartje stralen het uit hoor. Leuk gedaan!

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nelleke ben blij met je berichtje en dat je volger bent geworden, je kaartje voor je vader ziet er ook goed uit. Ben natuurlijk ook volger van jou geworden.
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is weer een prachtig verhaal Nelleke, jij bent ook een bofkont nog eens twee weekjes vakantie,leuk voor je hoor .Je kaartje is ook weer een schatje,leuk gemaakt.Ik zou dan zeggen als ik niets meer van je zie.Fijne vakantie en tot in September,mocht je toch nog een kaartje plaatsen,da heb ik het al gedaan om je fijne weken te wensen .Super dat de auto gemaakt is
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Nelleke
  Fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben en dat je gelijk de verjaardag van je vader vierde,een hele leuke kaart heb je voor hem gemaakt en ook gefeliciteerd met je vader.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nelleke,nog gefeliciteerd met je vaders verjaardag en dat is echt een kaart voor een natuurmens.Leuk om je verhaal te lezen en het stempelen is goed gelukt.Ik ben benieuwd waar je ons nog mee gaat verrassen,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nel,

  van harte met je vader! En je broer natuurlijk. Je kaart is erg leuk met allerlei bezigheden die je vader doet!!
  Fijn dat het meeviel met de auto. Zullen we volgende week eens afspreken? Ik mail je wel, okee?
  Benieuwd wat je ons binnenkort weer laat zien!

  Groetjes, GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor je vader!!!
  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nelleke,

  Wat een leuke persoonlijke kaart heb je voor je vader gemaakt super.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog gefeliciteerd met je broer en vader Nelleke, wat leuk dat je vader nog zo actief is, heerlijk is dat dan hé, mijn vader is dan "pas" 76 jaar en ook nog zo lekker actief. Een schitterend kaartje heb je voor hem gemaakt. Geniet jij nog maar even lekker van je vakantie.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die actieve man van je,... mag je altijd langs sturen hoor, heb hier ook nog wel menig klusjes liggen die nog gedaan moeten worden hahahaha...
  nog een dikke proficiat met de verjaardag, een leuke creatie heb je daar !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier zal je vader heel blij verrast mee zijn.
  Gezellige kaart.
  Groetjes,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk dat je zo'n fijne vakante hebt gehad en de auto gerepareerd is Nelleke

  Je kaartje is heel leuk en mooi.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gezellig kaartje Nelleke, ben trouwens benieuwd naar je nieuwe ideeën, lekker andere dingen uitproberen is zooo leuk.
  Hier zijn ze aan het schminken en baarden plakken, even geen kaarten dus.
  groet, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Nelleke,
  Wat een mooie kaart heb je voor je vader gemaakt. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je vader en je broer. Ik ben ook wel erg benieuwd naar je nieuwe ideetjes.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een echt persoonlijk kaartje, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief