Mijn lijst met blogs

zondag 26 augustus 2012

Liefs, maar dan weer anders.

Bij De Creatieve Zebra moest je deze week een kaart maken met vierkantjes. Laat ik nou vorige week  een stel van dit soort kaarten gemaakt hebben. Deze was blijven liggen en nu dan alsnog afgemaakt. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van De Creatieve Zebra.
Ook dit is een kaartje geworden voor iemand die een bemoediging kan gebruiken. Afgelopen week heb ik er, hoe moeilijk ik dat ook vind, een aantal verstuurd. Als je dan een reactie krijgt van: je kaartje is op het juiste moment gekomen, weet ik weer waarom het zo belangrijk is, om juist bij moeilijke momenten, een kaartje de deur uit te doen.
De randen heb ik met de schaar omgekruld, en witte inkt gebruikt. Ik vind dat zo'n mooi effect geven. Het elfje komt bij mijn dochter vandaan. Een paar jaar geleden kreeg je in een supermarkt dit soort bedels bij de boodschappen.
Ik ben er komende week een paar dagen niet. Reacties lees ik altijd met veel plezier. En die kan ik lezen via mijn telefoon. Maar jullie blogs bekijken dat gaat niet lukken.Tot een volgende keer.
Groetjes,
Nelleke

13 opmerkingen:

Christine zei

Heel mooi Nelleke! De kleuren zijn prachtig en komen heel goed uit!
Liefs
Christine

Henriët zei

Het is weer een mooie kaart geworden!
Groetjes van Henriët

Anita Meijer zei

Prachtig geworden Nelleke, heel mooi. En inderdaad ik ga morgen ook weer een kaartje aan een collega geven die het op dit moment ook heel moeilijk heeft, en weet zeker dat ze het ook heel erg kan waarderen. Het is een klein gebaar maar zo nodig op sommige momenten. Een hele fijne week Nelleke, het weer wordt geloof ik weer beter dus dat is wel fijn.
Groetjes van Anita

Marfien zei

Dat elfje past mooi op de kaart, mooi geheel. Zo ongemerkt hebben we weer heel wat geblo(g)kt, hebben we nu een blog(k) pauze? Deze keer ben ik eens laat, schoolmusical van kleinzoon bekeken bij hun thuis. Was erg leuk.
Welterusten, Marfien

Ans S. zei

Prachtige kaart, Nelleke.
Ik wens je een gezellig week.

Groetjes Ans

Corrie zei

Hallo Nelleke ,ik denk die heeft haar koffertje gepakten ligt al lekker op een oor, maar nee hoor daar is ze nog met en prachtige kaart voor de Creatieve zebra,diegene die ik volg misschien geloof je me niet Nelleke ik heb er zoveel voorbij zien komen vandaag en allemaal zo verschillend.
Lief meisje geniet van de vakantie dagen en weer tot snel
lieve groetjes Corrie

Carola zei

Hallo Nelleke,
Leuk dat je volger bent geworden op mijn blog. Ik heb me ook bij jou aangemeld.
Wat een mooie creaties maak je, super! Ik ben het helemaal met je eens dat er zoveel wordt weggegooid. Zonde toch?
Zelfs uit het kleinste stukje papier kan wel weer een bloemetje gestanst worden.
Als je makeup gebruikt, een tip van mij: gebruik je oude oogschaduw en blushpoeder om stempels, kaarten e.d. in te kleuren.
Groetjes Carola

martina's kaartjes zei

vrij eenvoudig, en toch mooi gemaakt ! zelfs de kleintjes kan je hergebruiken, niks weggooien inderdaad ! =)
vind mijn man niet zo leuk ! hahahahaha
grtjs,martina
x

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Fijn als je iemand met een kaartje tot steun kan zijn, het is een prachtig kaartje in mooie kleuren.
Je vorige liftkaartje is ook superleuk.
Veel plezier deze week.

Lieve groetjes
Danoesja

Jeannette zei

Hoi Nelleke, wat een mooi kaartje is dit ook weer, toevallig he? Dat er net zo'n kaartje gevraagd werd voor de challenge, succes ermee, groetjes vanaf mijn vakantiehuisje, Jeannette

Janny Jager zei

Hele leuke en mooie kaart Nelleke met hele mooie keuren.

Groetjes Janny

Anoniem zei

Een mooie kaart Nelleke heel erg leuk om het in vierkantjes te verwerken.Fijne dagen.Groetjes Joke

GerJanne zei

Mooi ook weer, Nel, deze kaart. Je hebt heel mooie kleuren bij elkaar uitgezocht! Lijkt op de kaart die wij kregen, maar is het toch niet helemaal. Die bedeltjes, ja dat herinner ik me, maar ik had er maar 1 geloof ik.
Veel plezier van de week!
GerJanne