Mijn lijst met blogs

vrijdag 24 augustus 2012

Surprise

Hallo allemaal,
Dank jullie wel voor jullie lieve reacties en het succes wensen met het behangen. Voor mij was het meeste werk het behang eraf halen. Mijn zoon vind dat leuk om te doen, dus hij heeft zaterdag al een begin gemaakt. Maar ja, wat er vrij vast op zat, dat was voor mij. Gelukkig was het niet meer zo warm, dus dat kwam allemaal goed. Het was woensdag gezellig met 2 van die kletsende dames, waar ik druk was met opruimen en het voorzien van een natje en een droogje.
Het behang zit erop, nu nog sausen, maar straks eerst schoonmaken. Dat sausen zal wel een weekje later worden omdat ik volgende week een midweek weg ben.
Tussendoor ook nog een middag met GerJanne gefreubeld. (bedankt voor je tips en gezelligheid)
Deze kaart heb ik gisteravond gemaakt. Met deze kaart wil ik meedoen met de liftchellenge en DCL. 
Bij de liftchallenge wordt een creatie gevraagd nav een logo. Ik had in de gedachten om wat voor Wim te maken en vroeg aan hem welk bierlogo hij mooi vond, want hij houdt van aparte bieren.
Wim is namelijk 1 september 40 jaar in dienst bij dezelfde werkgever. Daarvoor wil ik wat maken maar omdat ik weg ben moet dat van te voren. Zijn eerste reactie was: "de verboden vrucht", maar dat is zo'n lastige ;), daarom is het deze geworden.
Ik dacht de vorm wel na te tekenen, dat is echt niet te doen, maar dank zij de computer is het  gelukt. Ik vind hem zelf redelijk, toen de kaart klaar was vond ik het donker groene papier wat eigenlijk nodig was, dan was de kaart ook wat anders van geworden. De kleuren wat minder hard gemaakt door witte inkt te gebruiken. Het varkentje heb ik gebruikt omdat Wim van de 40 jaar, al 20 jaar op boerderijen en dergelijke heeft gewerkt. Zelf hebben we ook jaren varkens gehad en zijn daar een paar jaar geleden mee gestopt. Hij spaarde varkens en heeft er een hele verzameling staan.
Zo, nu deze kaart posten, sporen wissen, en maar hopen dat hij komende week niet op mijn blog gaat kijken. Maar goed dan weet hij nog niet wat ik er mee ga doen. Haha.
Groet, Nelleke



25 opmerkingen:

Corrie zei

Wat een gave kaart heb jij voor je mannetje gemaakt Nelleke,je verhaal er omheen vind ik ook weer schitterend,en 40 jaar in dienst bij dezelfde werkgever ,meisje dat verdient een lintje van de koningin,dat is lang.Dan mag hij toch zeker wel bijna met pensioen.Mijn schoonouders hielden ook een varkentje voor de slacht en ik kan je verzekeren dat ik daarna nooit meer zo heerlijk vlees hebt gegeten.
Succes met soppen en een fijne midweek
Groetjes Corrie

Dora zei

haha..die is leuk! en ook weer zo toepasselijk voor de diegene waar ie naar toe gaat. super!
groetjes

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een leuke, originele kaart heb je gemaakt voor je man. Ik wens je een fijne mid week toe en nu maar hopen dat wim niet op je blog kijkt.
Groetjes Mirande

Marfien zei

Geweldig mooie kaart Nelleke, kan me voorstellen dat je met Palm beter af bent dan met Verboden Vrucht:-) ..(misschien voor je trouwdag)en een heel mooi varkentje. Bij onze kapper die in een oud pand van een slager zit, is boven de deur ook nog zo'n mooie kop van een varken in de ruit.
Veel plezier komende week met aangename temperaturen.
grtjs, Marfien

Juisie zei

Wat een originele, gave en vooral grappige kaart! Ik zit hier echt met een glimlach op mijn gezicht! vrolijke letters, een leuk logo, een mooie gelegenheid én een allerschattigst varkentje. Ik zou Palm bellen, dat ze het logo aanpassen. Ik vind hem met varken veel leuker dan met een paard, haha! Top kaartje, hopelijk kun je hem nog even geheim houden! groetjes Joyce

José zei

Ik vind het super gedaan Nelleke. Je hebt het niet klakkeloos overgenomen maar er je eigen ding mee gedaan. Heel tof!
Dank je wel voor met meedoen met de logo-challenge!

Anita Meijer zei

Wat heb je dat knap gedaan Nelleke, super. En gelukkig is het behangen klaar en nu het sauzen nog, maar eerst lekker een midweekje weg, heerlijk.
Groetjes van Anita

Anoniem zei

Wat een leuk idee om dit zo voor je man te maken.Ook een fijne midweek en tot blogs.Groetjes Joke

anja curvers zei

Twee vliegen in een klap leuk hoor zowel de logokeuze als het kaartje voor DCL. bedankt voor je deelname.

martina's kaartjes zei

hey, wat is dit leuk gemaakt super !
grtjs,martina
x

Angèle zei

Super leuk gedaan! Ik krijg meteen zin in een terrasje ;) Dank je wel voor je deelname bij DCL.

Marjan zei

Voor beide challenges zeer geslaagd jouw kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL en het Liftchalengeblog.

Christine zei

Die is leuk!! Het logo is er goed in te herkennen!
Liefs
Christine

Nadine zei

Wat een bijzondere kaart heb je gemaakt nelleke, met een mooi verhaal erbij. Ik vind het heel leuk gelukt. Vooral die jaartijden erbij vind ik super bedacht! Bedankt voor het meedoen met onze challeng, enne: Proost!

GerJanne zei

ha Nelleke,

wat ben je snel!! Hoe is het mogelijk. Om half vier hadden we het er nog over en vanmorgen stond het al op je blog!! En ik dacht dat je zo ontzettend veel te doen had......Ik vind hem supergoed gelukt, het logo is helemaal herkenbaar en voor Wim zo toepasselijk!! Hij zal er van opkijken!
Heel veel plezier nogmaals als ik je niet meer zie en geniet ervan!

GerJanne

Janny Jager zei

EEn bijzondere en leuke kaart Nelleke
Suepr goed gelukt
geniet van je paar daagjes weg.

Groetjes Janny

Nelleke zei

Dat heb ik ook, maar de kaart was vrij snel klaar. Toen ik thuiskwam alles geknipt, en klaargelegd en na het eten geplakt. Daarna nog van alles gedaan, zelfs het verslag is al grotendeels klaar., en vandaag heel veel gedaan. Huisje spic en span, vrienden op bezoek, straks plat en morgen naar de truckersdag.
Groetjes, Nelleke

Unknown zei

je logo is goed gelukt en heel leuk geworden
gr.agnes

Unknown zei

Hoi,
Deze kaart is weer super leuk geworden.
Groetjes, Joyce

Unknown zei

Hoi,
Deze kaart is weer super leuk geworden.
Groetjes, Joyce

Je@net zei

Wat een leuk en origineel kaartje, Nelleke!

Monique zei

Originele kaart!! En heel veel plezier!
Groetjes, Monique

Hermien zei

Dit vind ik nu zelf ook helemaal geweldig om te doen Nelleke, een kaartje maken dat helemaal past bij de persoon die hem gaat ontvangen. Ik vind het echt een toppertje.

groetjes

PIKO hobbyblog zei

O dit is echt een orginele kaart geworden!
Groetjes,
Pia

Gerrina zei

Hoi Nelleke,
Dank je wel voor je lieve compliment! Ben hier even aan het "rondsnuffelen" gegaan en jij maakt echt heel persoonlijke kaarten! Zeker deze is een ook leuk idee (mijn man drinkt ook aparte bieren...) Veel plezier op je midweek en ik kom graag nog 'ns kijken... Groetjes, Gerrina