Mijn lijst met blogs

woensdag 12 september 2012

Broderie kant

Toen ik in januari mijn eerste setje doorzichtige stempels kreeg in een srapbook winkel had ik nog geen idee wat ik er mee kon doen. Ik had dit soort stempels nog nooit gezien, ik kende alleen rubberen stempels met een stukje hout erboven. ( Ik heb echt een paar jaar stilgestaan zeg)  Ik denk dat ik dat ook nu nog lang niet weet hoor, wat zijn er veel mogelijkheden. Maar leuk vind ik het zeker. Regelmatig zie ik dingen van jullie op het blog en daar kijk ik dan goed na wat ik er mee kan doen.
Eerst heb ik de embossing mal gebruikt. Ja hoor, Neel gaat de machine wat meer gebruiken! Voor de binnenkant heb ik 3 kleuren groene inkt gebruikt, en later de zwarte takjes en tekst er opgestempeld.
Het was toen nog wat kaal/saai, daarom met aquarelpotloden het randje en de stipjes gekleurd. Het lijkt nu net of het broderie kant is. Verder ook de randjes van de kaart met 3 kleuren inkt gedaan.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Casual Fridays, daar wordt een kaart met embossing gvraagd en bij de challenge van Less is More, daar wordt een one layer kaart met bladeren gevraagd. Het is ook een one layer kaart, ik heb het geemboste deel niet op de kaart geplakt.  Ik heb alleen de embossingmatten gebruikt.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties, ik heb er met veel plezier aan gewerkt. En er staat weer wat meer op mijn verlanglijstje: embossingpoeder, volgens mij had dat zeker heel mooi op de blaadjes gestaan, maar nu doen we het zo.
Groetjes,
Nelleke

19 opmerkingen:

 1. Hoi Nelleke
  Je kaart is goed geslaagd.Vind het een mooie uitstraling hebben.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Nelleke, wat leuk gemaakt zeg!
  mooie kleurtjes. zo zie je op blogs inderdaad veel leuke dingen. en zo doe je ideeën op en pas je toe met de materialen die je zelf hebt.
  embossing poeder is ook zo'n leuke toevoeging.
  veel succes met al die ideeën!! dit kaartje is heel mooi.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nel,

  wat een mooie kaart zeg! Goed idee om dat achtergrondje zo te maken. En ja echt, als je eenmaal gaat scrappen gaat er een wereld voor je open! Ik weet nog dat ik in het begin tegen Mirande zei: mijn woordenschat breidt zich met de dag uit!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nelleke,

  Wat een super de luxe kaart heb je gemaakt, zo zie je maar wat embossing poeder is ook een leuke toegevoegde waarde aan je kaart.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een chique kaartje heb je gemaakt, ik vind hem super mooi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit mooi gedaan, Nelleke. Ook met de stempels en de inkt. Leuk toch dat "experimenteren" he? Ik vind het leuk om te zien dat je steeds iets anders probeert, en met mooie resultaten!

  gr Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je gaat het steeds beter doen Nelleke, oefening baart kunst zeggen ze wel eens,maar wat heb je dit prachtig gemaakt.Ik ben er een beetje stil van. mooi gekleurd,prachtig
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Very pretty :) Thanks for having some fun with us this week at CAS-ual Fridays!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi Nelleke, hartstikke leuk zoals je aan de slag gaat met al die "nieuwe" dingen, tja, het is wel verslavend want je ziet steeds meer en alles is eigenlijk leuk, maar zoals je ziet met een embossingmal ziet je kaart er al heel anders uit en dan maar blijven uitproberen, zo leuk, groetjes en veel freubelplezier, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje met zachte kleuren!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha die Nelleke wat kan je het toch lekker vertellen, gebruik jij je machine en je doorzichtige stempels maar vaak hoor, er gaat een wereld voor je open. Je kaartje is weer mooi geworden Nelleke.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel fijne en mooie kaart Nelleke

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. A sweet card
  Thanks very much
  mandi
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Nelleke

  Leuk hé om nieuwe dingen te ontdekken, er is ook wel heel veel en altijd wel iets te wensen.
  Je kaartje is prachtig Nelleke.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Nelleke als je eenmaal de smaak te pakken hebt van het stempelen zie je steeds meer mogelijk heden en gewoon durven doen
  Oja mooi kaartje
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beautiful! Thanks for playing along with us at CAS-ual Fridays! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Great elegance. Thanks for joining us at CAS-ual Fridays this week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer dat je tip over casual fridays net te laat kwam. Ik was die helemaal vergeten. Jij hebt in ieder geval mee gedaan met deze mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief