Mijn lijst met blogs

maandag 22 oktober 2012

Condoleancekaart

Hallo allemaal,
Het is even rustig geweest van mijn kant, en ik heb niet veel gereageerd op jullie kaartjes. Reden was dat ik de afgelopen 6 dagen moest werken, en er ook veel andere dingen waren. Wel heb ik jullie creaties bekeken, maar niet in de gelegenheid geweest om te reageren. Mijn man ik hebben niet eens ons rondje Bussloo kunnen lopen, wat we vaak doen als onze jongste zoon een weekeind niet thuis is.
Maar nu ga ik lekker genieten van een paar vrije dagen en die ben ik begonnen door eerst een duik te nemen in het zwembad.
Dit kaartje had ik al eerder gemaakt en ga ik nu plaatsen. Op het blog van Nadia, is een challenge: maak een een condoleancekaartje  met een stempel.
Ik wil met dit kaartje laten zien, dat je ook met wat fellere kleuren een condolenace kaartje kunt maken en toch stijlvol is. Ik ben niet tevreden hoe de kleur geel weergegeven wordt. In werkelijkheid is het geel minder fel, is het iets oranje/ okergeel. Ik heb van alles geprobeerd om het beter weer te geven,  maar het is me niet gelukt. Dan moet ik het er hier maar mee doen.
Op het witte papier zie je vlinders dmv een embossingmal. Met zarte inkt op grijs papier de vlinders gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.
Ik wil jullie bedanken voor alle reacties dat vind ik erg leuk.
Groetjes, Nelleke


24 opmerkingen:

Dora zei

hoi,
ja..sommige kleuren komen inderdaad niet goed over.
ik vind je lay-out heel mooi.
groetjes

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,

Mooi, stijlvol kaartje, chique met de vlinders en het embossing..mooi..

Liefs Ans

Marfien zei

Goede uitwerking Nelleke, kleuren kunnen best zolang het maar stijlvol is (vind ik). Bij gekochte kaarten zie je ook steeds meer kleur.
Je regenboogkaart zou je (met wat aanpassing)er ook goed voor kunnen gebruiken.
fijne dag verder, Marfien

Anoniem zei

Een stijlvolle kaart en soms komen de kleuren gewoon anders over.Groetjes Joke

Corrie zei

Ach Nelleke, het is niet zo erg toch dat de kleuren iets anders overkomen,misschien ben je wel te precies, ja dan gaat het anders dan dat je wilt.Ik vind je kaart stijlvol meer hoeft er ook niet op,zo zegt de kaart genoeg vind ik.
lieve groetjes Corrie

Bea zei

Een goede foto maken valt niet altijd mee, maar je kaartje ziet er voor een gelegeheid als deze heel stijlvol uit hoor....

groetjes Bea.

martina's kaartjes zei

een mooie, sobere, elegante kaart
grtjs, martina
x

Jeannette zei

Hoi Nelleke, de minst leuke kaartjes om te maken zijn wel condoleance kaartjes, maar helaas kunnen we niet zonder. Ik vind ook dat je best subtiele kleuren mag gebruiken, het is de aandacht die je er aan besteedt en dit is zo'n mooi kaartje en wat maakt het uit dat de kleur hier niet helemaal goed overkomt, groetjes Jeannette

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Hoi Nelleke wat heerlijk dat je een paar dagen vrij hebt net nu het zo een lekker weer is dus geniet er maar van .ik ben het helemaal met je eens wat betreft het velle kleurtje het is toch al zo een trieste bedoeling fleurt de boel op.
lieve groetjes Rianne

KarinsArtScrap zei

Een leuke kaart.
Bedankt voor het meedoen bij Nadia’s challenge.

Groetjes karin

Aartje zei

Hallo Nelleke, Ik loop ook al zo achter op allerlei blogs, dus ga nu lekker even bij je rondkijken wat je gemaakt hebt de afgelopen tijd.
Ik heb ook nog overwogen om aan deze challenge mee te doen, maar wist niet goed hoe ik dat aan zou pakken. Ik vind jouw kaart erg goed gelukt. Mooi met die vlinder
groeten, Aartje

Wanda zei

Een mooi en stijlvol kaartje! En voel je niet schuldig hoor! Ik kom ook niet altijd toe aan reageren, dan geniet ik wel van de mooie creaties.
Groet, Wanda

Yolanda zei

Mooi gedaan hoor. Is best moeilijk om zo'n soort kaart te maken. Ik werk ze inderdaad altijd in zwart met wit uit, maar zoals jij het nu gedaan hebt kan ook heel goed. Groetjes Yolanda

Bep zei

Hoi Nelleke,

Wat een mooie kaart en super gedaan met die vlinders prachtig.

Gr...Bep

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaart heb je voor zo'n aangelegenheid gemaakt Nelleke, hij is heel mooi. En nu even lekker genieten voor je. Geniet ervan.
Liefs van Anita

Wil zei

Mooie kaart Nelleke. Het is net alsof de vlinders van de kaart af vliegen. Geniet maar lekker van je vrije dagen hoor!

groetjes, Wil

cristel zei

mooie kaart en bedankt om mee te doen met Nadia's challenge
grtjs cristel

Annerieke zei

Mooie kaart Nelleke! Ik heb er even over nagedacht, maar ik denk dat heel veel kleuren zich hiervoor lenen, het ligt er dan aan wat er verder nog op de kaart komt. Meestal is eenvoud dan het mooist, denk ik.

Groetjes Annerieke

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Vlinders doen het altijd goed op dit soort kaartjes. Ik vind het een mooie, stijlvolle kaart. Geniet lekker van je vrije dagen.
Groetjes Mirande

Hanny zei

Hallo Nelleke,

Een mooie, rustige condeolancekaart, sjiek hoor.
Lief dat je volger bent geworden op mijn Blog, uiteraard kom ik hier ook kijken en ga je zeker ook volgen!
liefs Hanny
P.S. dat kleuren op een kaart in het echt mooier zijn ben ik met je eens, mijn laatste kaart heeft rode strikken en wat ik ook probeerde, op de foto zijn ze knalrood haha.

Annemie zei

Hallo Nelleke,

wat een mooie kaart heb je gemaakt, en die vlinders zijn zo prachtig.
Ik vind het fijn dat je volger geworden bent van mijn blog.
Ik heb mij ook aangemeld als volger bij jou want ik vind jou blog heel mooi.

Lieve groetjes,
Annemie

Anoniem zei

Mooie kaart!
Bedankt voor je deelname bij Nadia's challenge.
Hopelijk tot een volgende keer.
Liefs, Myriam

Elfjesdroom zei

wat een mooie kaart. En ja kleuren en fotografie. ik vind het ook altijd moeilijk om een kaartje zo goed mogelijk te fotograferen. Maar ik vind je kaartje heel mooi.
groetjes Elvira

Hermien zei

Prima kaartje, en voor de gelegenheid mag het lekker strak zijn!

Groetjes