Mijn lijst met blogs

woensdag 10 oktober 2012

Smaken verschillen

 
 
 
 
Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige kaart.
 
Smaken verschillen. Vanmiddag was ik met deze kaart bezig, ik was ermee aan de keukentafel gaan zitten. Eerlijk gezegd was ik er wat mee aan het zwoegen en aan het kijken hoe ik het zou doen.
"Mam, die bloem moet je er niet opdoen, je hebt al mooi achtergrond papier," zegt mijn dochter. "Mooie bloemen," zegt mijn jongste zoon terwijl hij naar de zonnebloemen kijkt. Hij houdt  namelijk wel van bloemen.  Ja, wat zal ik nu doen? Na nog wat kijk en denkwerk heb ik de zonnebloemen er wel op geplakt en er een rood takje bijgedaan, wat het geheel wat breekt. (dat komt op de foto feller over dan het is)  Nog even een andere vraag:  hoe plakken jullie die takjes vast?
De gele bloem komt van een stans en dat heb ik 2 keer gedaan. De voorste blaadjes zijn iets naar voren gevouwen , maar door het scannen zijn ze wat platter geworden. Dat zal als ik deze kaart verstuur ook wel gebeuren.  Het bruine hart van de bloem is een stukje vinylbehang net zo als de bruine bloem. Want  ik heb eigenlijk geen bruin papier. Maar zo kan het ook.
Alles wat bewerkt met distress inkt walnut.
Deze kaart doet mee met de volgende challenges
Just a note: maak een herfstkaart met een sketch van Hennie.
Dutch Card Lovers: herfstkleuren.
Nadia's Challengeblog: zonnebloemen in 3 D.
Creatieve Zebra: alles mag.
Groetjes en tot de volgende keer maar weer.
Nelleke

29 opmerkingen:

Corrie zei

Ik vind je kaart prachtig Nelleke ,ik heb wel in de gaten dat de kids bij jouw ook hun eigen mening hebben,en terecht,smaken verschillen inderdaad.
Je hebt er een mooie kaart van gemaakt,goed dat je hebt gedaan wat je hart je in gaf.
lieve groetjes Corrie

Je@net zei

Wat leuk al die verschillende meningen. Lief dat ze in elk geval belangstelling hebben voor je hobby, dat is al heel wat toch! Ik vind het een leuke kaart geworden met die bloemen en vlinders!

jolanda zei

mooi kaartje

Anoniem zei

Een hele mooie kaart en wat leuk dat de kinderen ook een mening en belangstelling hebben voor je hobby.Ik plak de takjes met Quickie Glue,dat is een pen waar je lijmlijntjes mee kan tre.Hopelijk kan je hier iets mee.Groetjes Jokekken.Gekocht bij een hobbyzaak en kostte 3.75.Een andere manier is met spuitbussenlijm van de Action alleen uitkijken apart even op je blaadjes spuiten zo doet een vriendin het van me

Sientje zei

Je kaartje is leuk geworden. Grappig dat je kinderen meedenken. Ik heb net een hele duidelijke tuut gezien over hoe je zulke fijne takjes kunt vastplakken. Hier is tie; http://ellenhutson.typepad.com/the_classroom_new/2012/03/video-tutorial-adhesive-for-delicate-die-cuts-by-julie-ebersole.html

Stampidoe@gmail.com zei

Heel leuk kaart MET bloemen die horen tenslotte ook bij de herfst, bedankt voor je deelname aan dcl

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke,ik vindt het een hele warme mooie herfstkaart,maar(gelukkig)smaken verschillen idd.Voor die fijn takjes doe ik vaak een klein beetje 3d kit op een stukje afvalpapier en met een coctailprikker breng ik 't hier en daar aan op 't takje,werkt goed,groetjes Miranda

Josje zei

Leuke kaart geworden Nelleke, ik gebruik ook Quickie glue
groetjes Josje

Anita Meijer zei

Ik vind hem helemaal super geworden Nelleke, ik word er gewoon vrolijk van als ik er naar kijk, hele mooie kleuren ook. En inderdaad smaken verschillen, maar ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

Marfien zei

Dat takjes net een beetje buiten de kaart steken, vind ik altijd leuk, het nadeel is dat je dan weer een grotere enveloppe nodig hebt. En ja, je bent net als ik, toevoegen weglaten, soms moet je het gewoon doen. Ik zet mijn kaarten ook wel eens een dag op de kast om nog eens van een afstand te bekijken, maar daar is ook niet altijd tijd voor :-)
Priegelwerkje met je zonnebloemen, mooi

Wanda zei

Hoi, ik vind het een leuk kaartje! De kleurencombi vind ik wel wat minde, maar idd smaken verschillen. Ik vind het ook erg leuk dat je takjes en swirls uit laat steken! Hoe doe je dat eigenlijk in de envelop?

Nelleke zei

Ja hoe doe ik de kaart in de envelop? Ik maak er zelf een envelop bij ik heb een mal die precies op een à-4 Past, en dan maak ik de envelop wat breder. Dan kan het net. Misschien dat anderen daar wat aan hebben?
De kleuren zijn op de kaart zijn door het scannen iets feller weergegeven dan ze zijn. En de ene keer lukt dat ook beter als de andere keer? Bedankt vroor je reactie.
Groetjes, Nelleke

Henriët zei

Mooie kaart. De kleuren passen erg mooi bij elkaar. Voor het opplakken van zulke fijne dingen gebruik ik gewoon hobbylijm. Dat breng ik met een sate-prikker dun aan.
Groetjes van Henriët

Mariken zei

Wat een schattige kaart! Leuk die vrolijke kleuren!
Gr-jes Mariken.

Janny Jager zei

Een heel vrolijk kaartje Nelleke
Heel leuk zo alles bij elkaar.
Ik lijm zulke kleine of dunne dingetjes altijd met een lijmpen

Groetjes Janny

GerJanne zei

Hoi Nelleke,

nou dit is een heel mooi kaartje!! Prachtig die takjes zo! En was Lieke erg teleurgesteld dat je haar raad niet opvolgde?? Hihihi, ik zie jullie zo met zijn drietjes om de kaart staan.
groetjes,
GerJanne

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Ja smaken kunnen inderdaad erg verschillen. Maar ik kan nooit een kaartje maken waar ik zelf niet voor de volle 100 procent tevreden over ben. Ik ga ervan uit dat dat bij jou ook zo is. Jij hebt dus een kaartje gemaakt waar jij tevreden over bent en dat mag ook. Ik vind hem helemaal leuk met die grote bloem.
Groetjes Mirande

Jeannette zei

nou Nelleke, dat is wel leuk dat de familie zo meeleeft en je van advies dient, soms heb je er wat aan en soms ook niet, gewoon je eigen gevoel maar volgen, ik vind het een erg mooi kaartje geworden en die takjes, omdat ze zo dun zijn, doe ik ze meestal met een lijmpen of met een coctailprikker met een beetje lijm erop, groetjes en succes met de challenges, Jeannette

Just me... zei

Hoi Nelleke,

Leuk dat je kinderen zo met je mee denken. Maar het blijft toch meestal je eigen smaak die je volgt.
Leuk dat je ook meedoet met de challenge bij Just a Note.
Je kaart is een plaatje geworden.

Groetjes Diana.

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Hoi Nelleke ,je heb weer een mooie kaart gemaakt de takjes plak ik altijd vast met papier kleber van Rayher is een witte lijm en een heel fijn spuitopening hij kost iets van €3,00 en werkt perfect.
groetjes Rianne

Wil zei

Mooi fleurig kaartje Nelleke. Mooi ook met die takjes erbij. Al die smalle dingen plak ik meestal vast door wat lijm op te nemen met een cocktail prikkertje.

groetjes, Wil

Karin zei

Heel leuke fleurige kaart en het achtergrondpapier is ook wel héél mooi hoor, dus versta ik wel wat je dochter bedoelt! :)
Groetjes

Margot zei

mooie kaart! bedankt voor het meedoen met de dcl!

martina's kaartjes zei

hij is toch wel mooi geworden hoor
grtjs, martina
x

Annerieke zei

Leuke kaart Nelleke. En ook ik houd veel van zonnebloemen!

Groetjes Annerieke

miriam zei

wat een leuke mooie kaart
bedankt voor je deelname aan dcl
gr miriam

Rosalien Zwackhalen zei

Wat leuk dat je kinderen mee denken met je ;). <ooi kaartje. Bedankt voor het meedoen emt de DCL.

Groetjes Rosalien

Anoniem zei

Mooie kaart heb je gemaakt! Mooie kleuren Combi!

Bedankt voor het meedoen bij de Creatieve Zebra,

Groetjes Claudia

Yolanda zei

Inderdaad een aparte keuze qua kleuren, maar ik kan niet zeggen dat het storend is. De bloem vind ik wel heel goed verzonnen, twee laagjes over elkaar. Kijken of je er een prijsje mee in de wacht kan slepen, ben benieuwd. Je hebt er genoeg werk van gemaakt. Maar bedenk ... het gaat om de fun he. Groetjes Yolanda