Mijn lijst met blogs

woensdag 14 november 2012

Sweet 16

Hallo allemaal,
Afgelopen zondag werd Lieke, mijn jongste dochter 16. " Sweet 16", met een knipoog naar het facebookfeestje. Lieke is gek van "paaaaars!!" zoals ze dat zegt. Met haar zus hebben ze een verjaardagstaart gemaakt. Het ontwerp is door Lieke gemaakt, Marjolein heeft alles gehaald en de taarten gebakken, en samen hebben ze de afwerking gedaan.
Omdat de taart de dag ervoor niet klaargemaakt kon worden is deze eerder gemaakt en in de diepvries gezet. Dat moest natuurlijk met de nodige voorzichtigheid gebeuren, en het was opletten dat je er niet wat bovenop zette....... Dat was schrikken: amper stond de taart in de diepvries, zegt mijn zoon dat hij brood heeft gepakt. Hij zal toch niet het mandje wat er eerst uit moet er bovenop hebben gezet.....?
Gelukkig viel dat mee, de taart kwam er zaterdag goed uit en was erg lekker. Chocolade cake met slagroom en brownies van een Mona toetje erin.  Mmmm.

De taart was aanleiding dit op een kaart voor haar te gebruiken, en natuurlijk moest de kaart paars worden. Dat viel mij wat tegen om te doen. Ik had iets in mijn hoofd om met verschillende mallen te werken, maar pakte anders uit dan ik dacht. Toen het klaar was heb ik de kaart in het voorvakje van een stevige doorzichtige geschenktas gedaan. De cadeautjes in mooi papier gepakt, in de tas gedaan en zo gegeven. En dat was mooi om te zien.
Maar het mooiste vind ik om de taart te showen, omdat ik het zo leuk vind dat de meiden dit samen gemaakt hebben.
Ben ik een beetje trots?
Tot de volgende keer.
Groetjes, Nelleke

24 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

Hanny zei

Nou en of je trots mag zijn, dit is wel heel speciaal. Leuk dat je dit voor haar 16de verjaardag hebt gemaakt, zowel de taart als de kaart zijn prachtig geworden.
liefs Hanny

Marfien zei

heerlijk toch als je kinderen samen taarten bakken? En als moeders dan ook nog een bijpassende kaart maakt met de foto van de taart, heb je een dubbel aandenken, heel leuk gedaan.
grtjs, Marfien

Karin zei

Schitterend zoals je kaartje afgestemd is op de taart! Leuk kaartje en de taart ziet er overheerlijk uit!!
Groetjes

Bea zei

Schitterend gemaakt Nelleke en het ziet er zo lekker uit, was zeker wel lekker smullen....

groetjes Bea.

Wil zei

Ziet er super lekker uit Nelleke. Nog gefeliciteerd hoor! Leuke kaart heb je rbij gemaakt.

groetjes, Wil

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je dochter en zowel de taart als je kaart zien er schitterend uit.Groetjes Joke

Corrie zei

Gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag Nelleke,de taart is prachtig gemaakt door de meisjes,om van jouw kaart maar te zwijgen, wat heb je die prachtig gemaakt Nelleke, dat meen ik uit de grond van mijn hart,wat een plaatje,maar ik ben ook gek op paars.
Lieve groetjes Corrie

Nancy zei

Hey Nelleke,

Leuk om de afbeelding van je taart op de kaart te verwerken!
Enne... mooie taart hebben jullie gemaakt. Doet me er aan denken dat ik de 'sprookjesboomtaart' van mijn jongste dochter nog op mijn blog moet zetten...

Liefs,
Nancy

Annerieke zei

Jaaaaa, dit is iets om trots op te zijn. Wat super zeg, prachtig is de taart. En hoe leuk is het om de afbeelding van de taart weer op de kaart te zien. Heel erg leuk!

Groetjes Annerieke

Annemie zei

Hoi Nelleke,

Wat ziet de taart er mooi en lekker uit... :-) Toch leuk als de kinderen zo kunnen samen werken hé. Het kaartje is ook heel mooi geworden, zeker met de foto die je erin verwerkt hebt. Wens je dochter een dikke proficiat met haar verjaardag!

Lieve groeten,
Annemie

GerJanne zei

Oh wauw, wat een geweldige verjaardagstaart zeg!! Marjolein en Lieke samen als keukenprinsessen en dan dit als resultaat! Supertrots mag je zijn! Nog gefeliciteerd met je Sweet 16 in huis!
Leuk dat je de taart in de kaart hebt laten terugkomen.
Was hij trouwens ook lekker??
GerJanne

Wanda zei

Terecht trots Nelleke, de taart is prachtig (en hoe smaakte hij?) en het kaartje is ook erg mooi, leuk met taart erop verwerkt!
E nog gefeliciteerd!
Wanda

Jeannette zei

Hoi Nelleke, allereerst gefeliciteerd met jullie "sweet sixteen" en wat een supertaart in paaaaaars haha. Hij ziet er ook heerlijk uit en die kaart is ook gaaf geworden en gelijk is de taart als kaart bewaard (rijmt goed he?), groetjes Jeannette

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Hoi Nelleke ,je heb gelijk hoor je mag trots zijn op je meiden ze hebben het fantastisch gedaan en hij ziet er lekker uit .je kaartje is ook heel mooi ondanks dat het je niet lukte. dus alles geslaagd.
lieve groetjes Rianne

Henriët zei

MMMMM....daar had ik wel een stukje van willen proeven.
Prachtige taart en een mooie kaart.
Groetjes van Henriët

Anita Meijer zei

En of je trots mag zijn Nelleke, wat ziet die taart er super uit, helemaal top dat ze die gemaakt hebben. Nog gefeliciteerd trouwens met je dochter. En trotse mama wat heb je een schitterende kaart voor haar gemaakt, ik vind het helemaal super.
Liefs van Anita

martina's kaartjes zei

een dikke proficiat ! wat een prachtige taart en kaart ! daar zal ze vast wel heel blij mee geweest zijn !
grtjs, martina
x

Janny Jager zei

Alsnog gefeliciteerd Nelleke en ja je mag super trots zijn op je meiden want wat een super taart is dit zeg.
Ziet er heerlijk uit en zo zal hij ook wel smaken.
Leuk dat je de taart op de kaart hebt verwerkt.
Groetjes Janny

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Wat hebben je dochters een prachtige taart gemaakt, die was vast heerlijk. Heel mooi is het kaartje ook voor haar in haar favoriete kleur en met de taart er nog eens op. Zo kan ze blijven genieten van de eigen gemaakte taart.

Lieve groetjes
Danoesja

Miranda Mols Stampin Utopia zei

leuk zeg en mooie taart

Ans S. zei

Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, wat een geweldige taart hebben je dochters gemaakt, echt super.
Je kaartje voor haar vind ik ook super leuk gemaakt, vooral met die "taart" erop.

Groetjes Ans

Bep zei

Hoi Nelleke,

Wat een toffe kaart heb je gemaakt voor je dochter en zo origineel met de taart erop super. En alsnog gefeliciteerd met je dochter.

Liefs Bep

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lieke. Wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt en die taart ziet er fantastisch uit. Wat een werk is dat he het maken van zo'n taart. Maar het is wel erg leuk om te doen. Ik vind het een geweldige paaaaarse taart. Doe je Lieke de groetjes van mij.
Groetjes Mirande