Mijn lijst met blogs

zondag 18 november 2012

Treintje

Hallo blogdames,
Op deze foto zit ik met mijn broers en zussen op een rij. We noemen dat een trein.  Ik kom uit een groot gezin, en als kind werden we dan met z'n allen op de foto gezet. Dat gebeurde in die tijd niet zo vaak.We werden dan op deze manier neergezet, allemaal achter elkaar. Te beginnen bij de ouste en dan op leeftijd zo naar de jongste. We noemen dat een treintje. Als we zo op de foto gaan spreken we nooit af van te voren. Meestal gaat zoiets spontaan bij een bijzondere gelegenheid. Zo af en toe wordt de geschiedenis  herhaald. Zoals afgelopen juni, toen we allemaal op de bruiloft van onze neef waren.
Toen deze foto gemaakt was had ik gelijk, die wil ik aan mijn ouders geven. Het kwam er nog niet van deze te maken. Tot afgelopen week. Mijn moeder was jarig en ik vond het wel heel erg leuk om het dan te geven. Het was ook zo leuk om te doen. De hartjes moeten wij voorstellen. Voor mij heeft dit toch wel een speciale betekenis.
Ik heb ook een foutje gemaakt, en ik zeg het maar omdat jullie deze vast ook wel zien en denken:" ze heeft een fout gemaakt", en het niet durven te zeggen. Ik had er zelf ook al naar zitten kijken maar zag nog niet wat er niet goed aan was. Nu dus wel, mijn zus(je) zag het gelijk..... Jammer, maar het is zo.
En zo heb ik zomaar een lay out gemaakt.... Wel niet volgens de maten maar op een A-4, en die grootte werkte fijn.
Deze LO doet mee met de challenge van Hobbyjournaal.http://het-hobbyjournaal.blogspot.nl
Een fijne dag nog, bedankt voor jullie reacties en tot de volgende keer!
Groetjes, Nelleke

22 opmerkingen:

ALIX zei

Ik vind hem keileuk hoor, deze LO!Ik maak ze ook in allerlei groottes, dat is toch prima!!!En dat "foujte", ik vind het juist wat hebben. lekker gek en eens wat anders...Aan de foto te zien past het wel bij jullie..!
Groetjes, ALix

Anoniem zei

Wat een leuke foto van jullie allemaal.Heel erg leuk dat jullie toch nog af en toe in deze rij gaan staan of zitten.Groetjes Joke

Annerieke zei

Super hoe je dit hebt gedaan! Je foutje? ach...het maakt het geheel wel weer speels. Je hebt het over afmeting, toevallig bedacht ik vanmorgen dat bij creativiteit toch geen regels gelden? Je mag gewoon doen wat je mooi en leuk vindt, dat is "mijn" regel ;-).

Groetjes Annerieke

PIKO hobbyblog zei

Wat een leuke foto zo van jullie allemaal echt helemaal super zo.
Groetjes,
Pia

Wil zei

Wat leuk Nelleke. Echt iets om te bewaren. En dat foutje is juist leuk. Dat maakt het unique! :)

groetjes, Wil

Riannerizanti.blogspot.nl zei

wat een mooie lo en net als iedereen zegt dat foutje past er gewoon bij en wat leuk zo allemaal op de foto.
echt geweldig.
groetjes Rianne

Bea zei

Wat een prachtige LO, daar zal je moeder wel blij mee geweest zijn,het is een mooie foto....

groetjes Bea.

Bep zei

Hoi Nelleke,

Wat een leuke lay-out van je en niet in de laatste plaats een hele leuke foto, zoals de andere dames als gezegd hebben het hoort af en toe een beetje speels te zijn toch.

Gr...Bep ☺ ☺ ☺

Jeannette zei

hallo Nelleke, wat een gave foto en leuk dat het altijd spontaan gebeurt en dat foutje......., ik dacht dat je dat zo bedoelde, leuk toch? en de afmeting is ook weer eens iets anders echt een mooi kaaart(je) voor je moeder, groetjes en een fijne zondag, Jeannette

marijke zei

gezellig dat je mee doet mijn met challange in het hobbyjournaal blog , en wat een leuke layout allen in een trein.......

Corrie zei

Wat een leuke kaart, een leuke foto heb je gebruikt Nelleke,ik haal jouw er zo uit hoor, ik wist niet dat jullie met zovelen zijn.Gezellig zo'n grote familie.
Je hebt er een pracht kaart van gemaakt.
Lieve groetjes Corrie

Marfien zei

Kijk, zo liggen jullie precies in de lijn van de omgekeerde N, anders zou je de foto moeten spiegelen :-)
Mooie lay out, en dat treintje komt me heel bekend voor...
Bij ons in de winter in de kamer.

Anita Meijer zei

Wat is dit schitterend Nelleke, heb hem eventjes vergroot en wat leuk zo veel broers en zussen, helemaal gezellig. Heb zelf maar 1 broer. Enne dat ene hartje teveel ach wat maakt het uit (tenminste ik denk dat je dat met het foutje bedoelt) je moeder zal dit verschrikkelijk mooi hebben gevonden, echt gaaf deze layout. Trouwens nog gefeliciteed met je moeder. Super Nelleke.
Liefs van Anita

Janny Jager zei

Wat een super leuke fot Nelleke en wat heb je er een mooie kaart meegemaakt.
je moeder zal hier super blij mee zijn en ook wel tots op zo'n mooie foto van de al de kids.

Groetjes Janny

Anita Meijer zei

Hahaha het foutje houdt me geloof ik nogal bezig, als ik de reacties nu lees zullen het toch wel niet de hartjes zijn, maar wat is het dan wel ....... zal wel weer blond zijn, verkeerde volgorde misschien niet van oudste naar jongste ......
Liefs van Anita

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Nog gefeliciteerd met je moeder.
Wat fijn toch dat we altijd de foto's hebben om die momenten weer even in gedachten te nemen.
Ik vind je LO superleuk en ik dacht dat het zo hoorde want je ziet wel vaker een letter omgekeerd in een woord, dat is juist heel speels. Dit formaat is net zo leuk en weer eens wat anders als vierkant.
Je babykaartje uit je vorige post is heel schattig.

Lieve groetjes
Danoesja

Josje zei

Leuk hoor zo'n foto ze zal er vast blij mee zijn geweest
nog gefeliciteerd met je moeder
groetjes Josje

Karin zei

Wat een gezellige LO, prachtige foto, als je de letter bedoelt, ik vind het wel leuk zo'n letter die een beetje tegendraads staat!
Groetjes

GerJanne zei

Hai Nelleke,

wat een leuk idee!! En enig dat treintje! Grappig dat je dan zo'n traditie erin houdt!
Ik dacht dat je het expres had gedaan, die omgekeerde N. Vind ik juist wel leuk!!
Je moeder zal het wel helemaal geweldig gevonden hebben, deze foto op deze manier verwerkt! Krijgt vast een ereplaatsje in haar kamer!!
Groetjes en ja, laten we weer eens afspreken. Zal wel na 8 december worden.....

GerJanne

Henriët zei

Wat een prachtige foto. En wat heb je daar een prachtige LO bij gemaakt. En dat foutje??? Ik vind het juist wel wat hebben!
Groetjes van Henriët

Creahannie zei

Prachtig!!! en wat leuk dat jullie al zoveel jaren op deze manier een foto maken van het "hele"stel!!
Je hebt er een mooie LO van gemaakt!!
Gr Hannie

Aartje zei

Hallo Nelleke, wat leuk gedaan zeg. En een goed idee om hem zo aan te kleden voor de verjaardag van je moeder. En ik vind je foutje wel een leuk effect geven. Geeft het woord een beetje beweging.
groeten, Aartje