Mijn lijst met blogs

zondag 3 februari 2013

Bruin en blauw.

Dag allemaal,
Gisteren met Lieke op pad geweest voor een vervolgopleiding na haar examen welke in mei begint.
Ze heeft zich aangemeld voor de opleiding kleur en interieur, maar we zijn ook nog bij een andere school gan kijken en wederom de gekozen school. Voor haar werd duidelijk waar ze naar toe wilde. Wat een herkenning zag ik op de scholen en het kaarten maken.....:). Het leren tekenen en kleuren,  zoeken en plakken en o wat is kleur belangrijk. Het groeiproces waarin de leerlingen zitten, ik vond het zo leuk om te zien. Ik heb geloof ik een verkeerde opleiding gekozen...... Het was mooi om het verschil te ervaren van de scholen, hoe je je voelt als je binnen komt en bent. Ze weet nu dat ze het liefste naar de school gaat waarvoor zij zich heeft aangemeld. En nu maar hopen dat ze wordt aangenomen....!
Nu dan de kaart. De sketch komt van Angelique van Christmas kaart challenges , als ik het goed heb, die er een paar weken geleden was. En ik voelde mij gisteravond een beetje Anita, die schrijft vaak dat ze in zichzelf aan het praten is, hoe ze het gaat doen. Uiteindelijk ben ik hier op uitgekomen.
De randen met distress walnut bewerkt. Een stempel van MD met bruine SU inkt en alleen het haar iets ingekleurd. Dit verhoogd opgeplakt.
De kaart doet mee met de challenge van:
Creatieve Zebra: bruin en blauw en nog een kleur.
Elke Kaart Een Feestje: Kaart met een doily
Nog een fijne avond.
Groetjes, Nelleke

28 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Hihi..ik betrapte mij er vandaag ook op, dat ik hardop bezig was om mijn kaart in elkaar te passen..jouw kaartje is weer een schatje..leuk je stempel op Kraft..mooi geheel..
Hoop inderdaad dat je dochter terecht kan op de school waar ze graag wil..Liefs van Ans

Annerieke zei

Erg leuk is je kaart Nelleke! Gezellig papier met de bloemetjes. Het is inderdaad goed om scholen te bezoeken, zo proef je toch al een beetje de sfeer.

Groetjes Annerieke

Bea zei

Een leuke kaart Nelleke, hoop dat je dochter naar de school kan die ze uitgekozen heeft.....

groetjes Bea.

Cinderella zei

Een hele leuke kaart Nelleke en ik duim voor je dochter
Liefs Cindy

Jeannette zei

Haha Nelleke, zeker besmettelijk, ik zie onze hond af en toe naar me kijken, die denkt natuurlijk dat ik het tegen hem heb. jouw kaartje mag er weer zijn, de kleuren goed gekozen, deze keer min of meer verplicht volgens de challenge. Wat fijn dat je dochter helemaal achter de keuze van haar opleiding staat en dat het jou ook zo aanspreekt.Groetjes, succes met de challenges en nog een fijne avond, Jeannette

Henriët zei

Ik hoop voor je dochter dat de opleiding straks goed blijft voelen als ze er echt aan begonnen is. Blijft vaak toch lastig!
Je kaart is erg mooi geworden. Leuk zo'n (bijna) niet ingekleurde stempel.
Groetjes van Henriët

Diny zei

Wat een leuke kaart Nelleke!
De kleurtjes zijn ook heel mooi.

Groetjes, Diny

Annet zei

Mooie kaart! Leuk designpapier!!
Hopelijk kan je dochter in september op de opleiding beginnen die ze wil!

Groetjes Annet

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Wat heerlijk toch dat we zo met de kleurtjes kunnen stoeien en praten in ons zelf.
Je bent echt niet de enige ,ik denk dat we dat allemaal weleens doen.
je kaartje is heel goed gelukt. Ik hoop ook dat het lukt met je dochter want het is moeilijk kiezen voor die kinderen.
liefs Rianne

jolanda zei

mooie kaart

Gerrina zei

Fijn dat je dochter een goed gevoel heeft bij de school; nu duimen dat ze kan beginnen straks! Gelukkig kun je nog steeds aan de gang met kleuren en plakken en wij de resultaten bewonderen! Leuk het stukje stof achter de afbeelding! En bruin+blauw vind ik een prachtige combinatie! Groetjes, Gerrina

Anoniem zei

Mooie kaart Nelleke en wat is het moeilijk voor je dochter voor een nieuwe stap in haar leven.Heel veel succes met de schoolkeuze.Groetjes Joke

Anita Meijer zei

Hahaha welkom bij de club Nelleke, geweldig dat je ook heerlijk met jezelf aan het kletsen was. Wat een gave opleiding gaat je dochter doen, ik hoop echt dat ze aangenomen wordt, lijkt me helemaal super. Je kaartje is een toppertje geworden, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

Jolara zei

wat geweldig mooi ! liefs joyce

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat komt die stempel mooi uit op dat kraftpapier Nelleke en de combinatie met blauw is erg mooi en je bent mooi subtiel met de versiering gebleven zodat de sketch goed zichtbaar is,toppie!lieve groetjes Miranda

Hanny zei

Wat spannend voor jou en je dochter, hopelijk wordt ze inderdaad aangenomen, het is toch fijn als ze op de school terecht kan waar ze naar toe wil.
Je kaart is weer helemaal mooi, leuk dat subtiele blauwe randje op die doily, ziet er prachtig uit.
liefs Hanny♥

GerJanne zei

Ha Nel,
wat klinkt dat 'groot'. Ja, kleine meisjes, he?? Sjonge....Ik hoor nog wel van je wat het uiteindelijk wordt. En je bent nooit te oud om te leren: is er geen avondschool daar?;-))
Je kaart is mooi!!
GerJanne

Bep zei

Hoi Nelleke,

Wat eenmooie kaart heb je weer gemaakt.

Gr...Bep

martina's kaartjes zei

inderdaad, het blijft altijd een sprong in het diepe;.. maar ach, de kids passen zich sneller aan dan wij hoor ! maar natuurlijk is het leuk, dat je hetzelfde gevoel hebt bij een keuze, dan kan je nadien niet aan elkaar zeggen, zie je nu wel, had je maar.... succes verder
in ieder geval een heel erg mooie kaart heb je daar !
nog een fijne dag,
grtjs,martina
x

Annemie zei

Wat een mooie kaart Nelleke, ik vind de kleuren heel goed samengaan, schitterend.
Ik duim voor je dochter, wens haar veel succes.

Lieve groeten,
Annemie

Sylvia zei

Wat een onzettende mooi Kaart Nelleke!! Vind het papier heel erg mooi gecombineerd met de afbeelding. Echt schitterend!!
Groetjes Sylvia

Marijke zei

Lijkt me een hele leuke opleiding die je dochter wilt gaan volgen. Je kaartje is weer prachtig! Bedankt voor het meedoen bij EKEF.
Groetjes, Marijke

Aukje zei

Leuk kaartje heb je gemaakt met mooie kleuren!
Groetjes
Aukje

Hermien zei

Chique hoor...

Groetjes

Dora zei

erg leuke kaart gemaakt. mooie achtergrondpapier.
veel succes met de keuze voor school. tja...volgens mij hadden ze vroeger zulke scholen niet tenminste...ik weet wel dat er een opleiding was voor mode....maar kleur en interieur?? nooit van gehoord.
wel goed van haar dat zij een richting weet om te doen.
groetjes

CreaSjouk zei

Klinkt al een leuke opleiding!
Dit kaartje is weer mooi!
Groetjes Sjoukje

marja zei

Hoi Nelleke,

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt!
Via via kwam ik op je blog, wat een geweldige creaties maak je, ben gelijk volger van je geworden.

Lieve groetjes Marja.

Erna Logtenberg zei

Leuke kaart Nelleke! Ik zat me al af te vragen waarom ik geen berichtjes van jou op mijn "dashboard" zag, maar ik was nog geen volger! Nu gelijk maar geworden hoor!! Groetjes, Erna