Mijn lijst met blogs

vrijdag 1 februari 2013

Voor mijn lief.

Hallo bloggers,
En dan heb je zomaar 100 volgers. Fijn Yvonne dat je mijn blog gevonden hebt.
Wat een reacties op de kleurenkaartteam kaarten van afgelopen woensdag. Ik heb het jullie geloof ik wel wat moeilijk gemaakt om voor deze kleuren te kiezen. Nou niet alleen jullie, mijzelf ook. Dat is ook de uitdaging haha. Later kwam ik er achter dat mijn blogomgeving dezelfde kleuren hebben vandaar denk ik mijn keuze, het zijn wel kleuren waarvan ik hou.

Wim, mijn man, zegt dat ik sinds ik blog helemaal "van de kaart" ben. Dat is misschien ook wel zo, maar ik heb hem aangestoken geloof ik.... Op donderdag als hij naar huis rijdt, komt hij langs de Action. En dat is dan zo lief van hem: hij vindt altijd wel wat voor mij. Dan een blokje, of  weer stickers, of plakparels. Soms werd er ook wel eens wat geruild hoor, vond ik het echt niet leuk of had ik het al,  maar dat hij met kaartenogen door de Action loopt kan ik helemaal waarderen!
Deze kaart draag ik nu op aan hem. Voor zijn werk moest hij altijd 3 kwartier rijden, hij wilde liever dichter bij huis aan de slag. Voor 3 dagen was dat al gelukt de 4e dag nog niet. Maar daar komt nu een einde aan: per 1 februari, vandaag dus, gaat hij 100% over. Dat houdt ook in dat hij op donderdag niet meer langs de Action komt.....
Wim, gefeliciteerd met deze mijlpaal en bedankt voor al je lieve attenties.
We mogen deze periode nu afsluiten en vooruit kijken.

Aan de liftchallenge wilde ik heel graag weer eens meedoen.Voor mij stond al snel vast dat ik mijn stippeltjes designpapier wilde gebruiken. Met grote stippen, van Wim gekregen. De rest heb ik erbij gezocht. Van de resten heb ik verschillende hartjes gemaakt. Er is nog over en het ligt nog op het bureau. Ze kijken mij aan alsof ze zeggen, maak van deze kleuren nog een kaart....Het vellum zit op roze papier, de letters op het vellum komen dan beter uit.
Ik heb een vraag hoe bevestigen jullie vellum op papier? ik heb nu middenin dubbelzijdig tape gebruikt, maar dat schijnt door. Nu gaan de hoekjes wat krullen en zelfs als je daar een stukje dots onder plakt schijnt het door. Voor tips hou ik mij aanbevolen.
Deze kaart doet met de volgende challenges mee:
Liftchallenge: voorbeeldkaart liften
Miekelottes challenges: valentijn
scrapcardchallengeblog: harten.
Groetjes, en een fijn weekeind,
Nelleke

29 opmerkingen:

Marfien zei

Ik moet je iets bekennen, ik zou eerst mijn papier in de kast opmaken, maarrr...er stonden mooie behangboeken in het winkelcentrum, helemaal gratis.
Dus als je door je papier heen bent, zoek een behangwinkel en ga samen met Wim 2x per jaar naar de Action. Een stuk voordeliger en je hoeft geen extra magazijnruimte aan je huis te bouwen.

Een hele vrolijke liftkaart heb je gemaakt, een heel leuk "dank je wel"
Kun je best vaker doen dat liften.
groetjes, ook aan Wim :-)
Marfien

Nelleke zei

Dank je wel van Wim, hij zegt eens wat anders dan een bloementje...haha

Marjan zei

Lief bedankje voor je Wim, de kaart is erg leuk geworden! Mooie kleurtjes ook. Leuk dat je meedoet, Nelleke!

Cinderella zei

Leuke kaart en je hebt een hele attente man super

Liefs Cindy

Annemie zei

Heel mooie kaart Nelleke voor je lieve man!

Fijn weekend en groetjes,
Annemie

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Je kaartje is supermooi gelift, leuk dat vellum op rose papier..en met een Pritt stift zie je er minder van, volgens mij.. Lief van je man om naar de Action te gaan...
en je bedank kaartje is schattig...
Liefs van Ans

Anoniem zei

Hele mooie kaart.Groetjes Joke

Diny zei

Wat een prachtige kaart voor je man Nelleke!
Wel attent van hem om af en toe wat voor je mee te brengen.

Groetjes en een fijn weekend,

Diny

Aya zei

Wat een schattige kaart, je proeft gewoon de suikerhartjes van vroeger.
Fijn zo'n man en gefeliciteerd dat het hem gelukt is dichterbij te komen werken ook al gaat dat dan tenkoste van het bezoekje aan de Action maar extra tijd samen is ook fijn.
Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging You.
Lieve groetjes Aya

Karin zei

Hoi Nelleke, wat een enig kaartje is you valentijnsinzending geworden en ik denk dat je man er ook blij mee is. Leuk dat ie zo met je meedenkt en speciaal naar de Action gaat, waar vind je dat nog!!!
Groetjes Karin DT-teamlid Miekelotte is challenging you

Jeannette zei

hoi Nelleke, wat super attent van je man dat hij steeds vor jou bij de Action ging kijken, hij heeft deze mooie kaart dan zeker ook verdien hoor. Van de week las ik een tip in een hobbyblad om vellumpapier te plakken en daar stond toch echt ook dubbelzijdig plakband in, ik heb ook alles al geprobeerd hoor en lijm is helemaal niet te doen, anders misschien even googelen? succes met je lieve kaartje bij de challenge's, groetjes Jeannette

CreaSjouk zei

Lief kaart voor je man!
Groetjes Sjoukje

Anita Meijer zei

Ach Nelleke wat een schat van een man heb je, dat is toch zo lief als ik dit lees, dat doen er denk niet veel hoor. Koester het maar, maar dat doe je natuurlijk ook door middel van het schitterende kaartje wat je aan hem opdraagt. Meis je hebt geboft met zo een lieverd. Nu zal hij niet meer langs de Action rijden maar kunnen jullie af en toe wel gezellig samen op zaterdag er naartoe gaan. Echt heel lief van hem.
Liefs van Anita

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
nou dat heeft Wim zeker verdiend!! Zo attent dat hij jou verrast met hobbyspulletjes!! EN fijn dat hij nu dichtbij kan werken, alle dagen!!
Je kaart is een schatje. Een schatjes voor je schatje....
En dat vellum, geen idee...
Groetjes,
GerJanne

Josje zei

Leuke kaart en top van je man dat hij iedere keer voor naar de action gaat

Gerrina zei

Mooie kaart voor een bijzondere man! Zie die van mij zo nog niet door de Action lopen... Fijn dat hij nu ook sneller thuis is!
Gefeliciteerd met de 100 volgers! Een echte mijlpaal!
Voor de vellum heb ik geen echte oplossing. Vaak zorg ik dat de plakrand ergens achter valt of maak een snede in het papier en trek het er doorheen, zodat ik het aan de achterzijde van de kaart kan plakken. De laatste keer heb ik het dubbel gevouwen met de naad aan de achterkant en op die naad aan het werkstuk geplakt met dubbelzijdig tape en er koordjes aan gehangen (komt binnenkort op m'n blog) Ik heb wel speciale dotjes ervoor, maar die zie je nog steeds een klein beetje... Fijn weekend! Gerrina

Bep zei

Hoi Nelleke,

Wat leuk z'n attente man, zie die van mij zomaar niet de Action ingaan hoor. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt super.

Gr...Bep

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Wat lief van je man dat hij zo aan je denkt en ook fijn dat hij dichterbij huis mag werken .schilt toch weer een hoop stress .Je kaartje is heel mooi met die sketch,ik ga hem ook maken.
Liefs Rianne

Nadine zei

Wat een ontzettend lief verhaal zit er achter deze kaart! Super leuk om te lezen. Fijn dat je meedoet met onze Challenge, je kaart is goed gelukt!

Hanny zei

Wat heerlijk dat je man nu voortaan niet meer zolang hoeft te rijden naar zijn werk, een win-win situatie dus behalve als het de action betreft. Je boft wel dat hij dit zo voor je doet (deed), wat een lieverd. Hij ziet natuurlijk dat jij mooie kaartjes maakt en dat het je blij maakt, leuk hoor.
Deze kaart is ook weer geweldig mooi gemaakt, je bent lekker bezig.
Fijn weekend, liefs Hanny♥

Hermien zei

Wat leuk dat je man aan je denkt als hij bij de action is, en heerlijk dat hij dichterbij huis gaat werken.
Ik loop zelf naar mijn werk en dat is heerlijk...

Groetjes

Dora zei

tjee...dat is lief van Wim....zomaar naar de action, voor jou.
jammer dat dat weer voorbij is...maar korte reistijd is ook wel lekker. haha.
je liftkaart is heel mooi uitgevoerd. vol met hartjes...liefde! super!
groetjes

Janny Jager zei

Hele mooie en leuke kaart Nelleke en je man verdiend hem ook .
Eerst lekker voor je bij de Action snuffelen en nu dan ook voor 100% kunnen werken ,dat is zo'n mooi kaartje wel waard.

Groetjes Janny

Nelly zei

Wat lief van je man, ik heb gelukkig ook z'n lieverd die weleens wat meeneemt om te knutselen als hij ergens iets tegenkomt.
Je kaart is echt prachtig geworden, lekkere frisse kleuren.

Nog een fijn weekend !!

Groetjes Nelly

Yolanda zei

Hoi Nelleke, ik zie dat je er weer drie nieuwe aanwinsten bij hebt. Alle drie leuke kaartjes geworden! Die voor je man vind ik wel heel erg lief en vooral de achterliggende gedachte. Mijn man moet sinds eind vorig jaar, ivm reorganisatie, een uur rijden om naar zijn werk te komen. Voorheen 15 min. met de fiets, de omgekeerde wereld dus. Ik begrijp dat je man blij is dat hij van die lange reistijd af is. Ach, en dat hij dan niet meer langs de Action komt, ik begrijp dat je dat dan maar voor lief neemt. Hij is wel mooi eerder thuis en dat maakt een hoop goed ... toch ;). Groetjes Yolanda

Karin zei

Wat een lieve man heb jij, ik mag ook niet klagen hoor :-) Ja, Action is een begrip in de kaartenwereld hé! Je hebt er weer een mooi kaartje van gemaakt met leuk bolletjespapier, goed ideetje om vellum te gebruiken!
Groetjes

Neltine zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor je man.
Daar zal hij vast heel blij mee zijn!

Bedankt voor het meedoen aan onze challenge harten op het Scr@p-Cards Challenge-Blog.

Groetjes,
Neltine

Erna Logtenberg zei

wat een lief kaartje! En ja nu moet je zelf naar de Action he, haha dat is geen straf denk ik :-)

Aartje zei

Wat geweldig van jouw man dat hij voor je gaat shoppen, zover krijg ik die van mij niet. Leuk dat je deze kaart voor hem gemaakt hebt.
Groeten, Aartje