Mijn lijst met blogs

donderdag 18 juli 2013

Zomer en kerst?

Bij Nadia's challenge begint vandaag de nieuwe uitdaging: maak een zomerse kaart, met stempel en verwerk daarop een label. Dit is mijn creatie geworden. Op een vierkant stuk karton aan 2 kanten papier geplakt. Aan de voorkant weer een stuk papier. Dit had ik op het blog van Lia gezien en vond dat een leuk idee om dat je daar labels achter kunt stoppen. Mij uitgeleefd op een stempel van House mouse. (dank je wel Sjoukje) Toen die klaar was vond mijn man dat daar een vliegje bij moest, die heb ik erbij getekend. Ik heb gemerkt dat het leuker is als de bloem op de label bovenaan had gezeten. Iets voor de volgende keer.
Nu wil het dat Lieke voor haar opleiding copic markers moet aanschaffen. Ik helemaal blij, voor mij een mooie gelegenheid om deze ook uit te proberen, omdat ik alleen maar aquarelpotloden heb.Mijn vraag aan jullie is hoe die bevallen. Schrijf gerust de voor en nadelen op.

Op een blog zag ik dat iemand een standaard gemaakt had aan de kaart vast. Dat heb ik ook gedaan, en voor de stevigheid tussen kaart en standaard nog een stuk papier geplakt. Dat kun je op de volgende foto zien, ook al is die niet helemaal scherp. Nog geen tekst opgedaan zo is de kaart voor meerdere doeleinden te gebruiken. 
Challenge:
EHI: Beterschap
AnMacreatief: Gebruik stansen. ( voor afbeelding, rand, bloemen en kleine label)
En ja hoor kerst in de zomer..... De sketch van Crazy for Cas leende zich hier uitermate goed voor. 
Vroeg ik ooit hoe je restjes poeder weg kon krijgen, nu heb ik het er expres opgelegd zodat het lijkt alsof het sneeuwt.
Challenge:
Yvonnes 52 weken kerstkaarten
Crazy for Cas: sketch
Creatieve Zebra: Gebruik geen bloemen
Dutch Card lovers: Kerst in juli
Cas on Sunday: Kerst in juli
Just a Note: kerst in juli
Helaas zijnde eerste 2 foto's niet helemaal scherp, maar het ontbreekt me aan tijd om ze over te maken.
Nu gauw wat boodschappen doen en dan mijn moeder halen voor een gezellige middag en avond.
Groetjes, Nelleke



38 opmerkingen:

Josje zei

Mooie kaarten heb je gemaakt die van de kerst is echt heel mooi

Henriƫtte zei

Mooie kaarten heb je weer gemaakt Nelleke.
Gezellige dag samen met je moeder.

Groetjes Henriƫtte

Jeannette zei

hoi Nelleke, wat een plaatjes van kaarten weer, inderdaad zomer en winter in een keer. Je kerstkaart vind ik erg mooi en zo zie je maar dat door "foutje" soms de leukste dingen onstaan zoals hier met dat poeder. Wat de copicmarkers betreft, ik heb er zelf maar een paar, wel veel flexmarkers,ja ik houd van felle kleuren dus vandaar dat ik toen markers heb aangeschaft, ik vond potloden wat te flets, maar de Faber Castell potloden zit meer was in en die kleuren ook mooi. Er is trouwens nog een merk markers bij gekomen en die zijn voordeliger in aanschaf dat merk heet Spectrum Noir kijk maar eens op deze site http://www.spectrumnoir.com/accreditations/?lang=nl hier staan boven in de balk nog meer leuke dingen zoals tutorials, altijd handig, groetjes en succes bij het gebruik van de markers, Jeannette

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Leuk dat je gewoon weer meedoet deze week en dat met deze zomerse temperaturen!! Je kaartjes zijn heel leuk!!
Groetjes, Yvonne

Misseke zei

2 schitterende kaartjes Nelleke. Je kerstkaart is echt CAS en heel mooi.

Begonnen met een collectie copicmarkers maar het werd me te duur om ze nog verder aan te vullen en heb de collecties van Spectrum Noir aangeschaft.
Maar kleur ook met aquamarkers, distress, aquarel potloden en nu met de polychromos. Het is maar waar ik zin in heb ;). Potloden vind ik net iets fijner omdat daar een gommetje nog eens wonderen kan doen en met alcoholmarkers is het toch vaak in de fout = opnieuw beginnen.

Groetjes,
Misseke

Hanny zei

Hoi Nelleke

Wat een leuke zomerse kaart en wat is dat leuk om die labels er zo op te steken. Een kaart met een label vind ik altijd wel leuk, weer wat extra's erop. Grappig dat je er vliegjes bij getekend hebt;)
Je kerstkaart is ook erg mooi en hoe leuk is het dat je nu de poeder niet weggeblazen hebt maar het hebt laten zitten zodat het lijkt alsof het sneeuwt.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Gerrina zei

Leuke kaarten! Van die kerstkaart ben ik helemaal weg! Wat een goed idee die voor de challenge te maken! Ik moet er nog mee aan de gang... Zonnige dag, Gerrina

Annerieke zei

Beide kaarten zijn erg leuk Nelleke, de CAS vind ik erg mooi! Grappig dat je met zo weinig toch zo iets leuks kunt maken.

Groetjes Annerieke

GerJanne zei

Ha Nel,
wat naar dat Lieke copics moet hebben voor haar opleiding....ze vertelde het me gisteren al toen ik haar tegenkwam! Ze gaat ze verstoppen, vertelde ze, anders is ze bang dat ze leeg zijn voor zij ze nodig heeft....Ik zei al: ik weet een goede verstopplek ;-)
EN heb je wel gezien dat je in de top 3 staat met de kaart uit je vorige post? Gefeliciteerd!
Deze twee kaartjes zijn erg leuk! ik vind je CAS kaart heel mooi en grappig dat embossingpoeder er zo op! Inderdaad net sneeuw.
Heeft Wim vaak last van vliegen als hij in hangmat ligt? Leuk dat detail.
Dankjewel voor het meedoen bij onze challenge van EHI.
Groetjes en heb het gezellig met je moeder!
GerJanne

Marfien zei

De een lekker fleurig de ander lekker strak en CAS.
Ik heb kleurpotloden, aquarel en pastel allemaal van Derwent Dan nog diverse soorten verf en klieder van alles door elkaar
't is maar net wat je soms nodig denkt te hebben :-)
gewoon heel lief vragen aan Lieke of je ze ook eens mag uitproberen, ik wacht het af

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Het is alweer een poosje geleden dat ik bij jou gereageerd heb. maar ik heb vakantie, dus ook weer veel meer tijd om eens lekker te bloggen. Mooie kaartjes heb je gemaakt hoor. Ik vind de eerste erg leuk met die labels achter het afdrukje verstopt.
Ik heb een paar keer met copics gewerkt maar ik vind het echt heel moeilijk, oefenen, oefenen, oefenen is volgens mij de kreet die heel goed bij copics past. Ik vond het heel moeilijk en heb ze daarom ook (nog) niet aangeschaft. Maar ik vind het resultaat wel supermooi. Gewoon samen met Lieke gaan oefenen. Ik ben benieuwd hoe jij het straks vindt. Wat gaat Lieke precies doen? Geniet van de gezellige middag met je moeder.
Groetjes Mirande

KarinsArtScrap zei

2 super mooie kaarten Nelleke.

groetjes karin

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Dit zijn weer twee hele mooie kaarten
Liefs Rianne

nans'creablog zei

Een leuke en zomerse kaart en stijlvolle winterse kaart.
Ze zien er alle twee super uit.

Groetjes,
Nans

Ellen zei

Prachtige creaties weer Nelleke. Ik heb een paar copics gekocht maar ik vind het heel moeilijk...ik pak meestal de Derwents of distressinkt.
Succes met kiezen!
Liefs, Ellen

Erna Logtenberg zei

Leuke kaarten heb je gemaakt! En wat een goed excuus dat je dochter copics nodig heeft voor haar opleiding haha!
Lieve groetjes, Erna

Bea zei

Het zijn leuke kaarten geworden Nelleke, ik werk ook met copics, ga daarbij op mijn gevoel af hoe ik de stempeltjes wil kleuren, heb er niet zoveel van want de aanschaf is eigenlijk best wel duur, denk dat ik nog over stap naar de Spectrun Noir markers, ook heb ik de Derwent kleurpotloden waar ik wat meer mee wil gaan doen.....

groetjes Bea.

Marlieke zei

Wat leuk dat je meedoet bij crazy For CAS. Je hebt de sketch mooi gebruikt. Je andere creatie is ook mooi. Zelf heb ik de overstap gemaakt op de markers van stampin up. Ik ben wel ooit begonnen met copic markers. Ik wil ze te koop gaan aanbieden. Ze zijn niet meer nieuw, maar ook zeker niet intensief gebruikt. Als Lieke ze van mij over wil nemen, mag dat. Je kunt contact met me opnemen via jufmarlieke @ live . nl als je interesse hebt. Tot slot nog bedankt voor je deelname aan crazy For CAS!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke,twee hƩƩl verschillende kaarten maar allebei mooi gemaakt,lieve groetjes Miranda

cristel zei

wat een prachtige kaartjes alle 2 mooi gedaan
grtjs

Renate zei

Sow meis. je hebt niet stil gezeten. Je hebt 2 super leuke kaartjes gemaakt. De vliegjes bij de beer vind ik heel grappig bedacht van je man. Wat vervelend zeg, dat je voor de opleiding van je dochter die copic markers moet aanschaffen, hihihi. ;-p (meteen ff gebruik van maken)

Groetjes Renate.

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat heb je een leuke voorbeeldkaart gemaakt, voor het Blog van Nadia, mooi ingekleurd en leuk met de tag..alleen zag ik hier wel vliegjes en bij Nadia nog niet..hihi..klopt dat ??
Ik vind je kerstkaart TOP, mooi en simpel..leuk dat je meedoet aan de challenge van Just a Note..liefs van Ans

Antoinette Voorn zei

Super voorbeelden en lekkere vrolijke kleurtjes!!

Gr Antoinette

Rosalien Zwackhalen zei

Je bent heerlijk creatief bezig geweest. leuke kaartjes. Bedankt voor het meeoden met de DCL.

Inge zei

Leuke kerstkaart met het kraft! Dank je wel voor het meedoen aan CAS on Sunday!

lenywim35 zei

Mooie kaart Nelleke en een heel goed idee al is dat een beetje van een ander. Jij hebt het uiteindelijk weer verbeterd. gr leny w

Mariƫtte zei

Prachtig kerstkaartje. groetjes Mariƫtte

Marjan zei

Mooie kaartjes! Ik houd wel van CAS! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Stampidoe@gmail.com zei

Wat een leuke kaart is dit geworden, bedankt voor je deelname bij DCL.

Groetjes Yvon

Anne-Marije zei

Wat een mooie kaartjes!
Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief challenge van deze maand...
xxx Anne-Marije

Hermien zei

De kaartjes die je ons laat zien Nelleke zijn wel elkaars tegenpolen! zomer en kerst, maar ze zijn allebei helemaal top.

groetjes

Anita Meijer zei

Ze zijn weer prachtig Nelleke, supermooi gedaan.
Liefs van Anita

Carola zei

Beide kaarten zijn weer mooie geworden.
Groetjes Carola

Ingrid Reyners zei

Leuke kaarten Nelleke! De laatste heeft door de cas, en kraft mijn voorkeur. Groetjes Ingrid

anja curvers zei

Schitterend hoor bedankt voor je deelname aan Crazy for CAS en DCL.

Ellen zei

Wat een leuke kaart, mooie uitwerking van de schets! Bedankt voor het meedoen met CFC Ć©n DCL, groetjes Ellen

Folkje zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor de challenge van DCZ, succes

groetjes
Folkje

Unknown zei

Hallo Nelleke,

Mooie kaart, ze zeggen niet voor niet "less is more"

Groetjes van een nieuwe blogger
Moniqe

O ja gefeliciteerd met je nieuwe kleinkind