Mijn lijst met blogs

zondag 8 september 2013

Bedankt

Dag allemaal,

Gisteren een hele leuke dag gehad. Mijn man had vorig jaar een jubileum van zijn werk. Van mijn broer kreeg hij en ik een dagje uit aangeboden. Wij hebben gekozen om een dag samen met hen te gaan fietsen. We dachten dat we naar de Weeribben zouden gaan, het werd Drenthe. We zijn begonnen in Westerbork, en dat was ook de enige plek waar we van de zomer geweest waren. Een route van 40 kilometer. Veel gezien, gepraat en onderweg een broodje op een wel erg wiebel pick-nick tafel gegeten. En natuurlijk veel gelachen. Later bij hen thuis nog een heerlijke  BBQ. Toen het begon te regenen, zijn we in de schuur gaan zitten. We dachten, we zitten hier zo gezellig en als het regent kunnen we beter hier zitten dan naar het dorpsfeest bij ons in het dorp gaan. ( daar zijn we alleen geweest om Lieke op te halen) Kortom een geslaagde dag. Vanmiddag dit bedankt kaartje voor hen afgemaakt.
Vorige week heb ik op de beurs nieuwe spullen gekocht en dat wil je uitproberen. Voor het achtergrondje van bovenste kaart heb ik sprayinkt gebruikt met een template eronder. Bij de onderste heb ik dat met vetkrijt gedaan. Op de beurs zag ik demonstraties met te gekke krijtjes. Erg leuk, maar zoiets wil ik eerst proberen met het krijt wat we nog thuis hadden. ( mijn verlanglijstje was een beetje lang, hihi). De nieuwe bloemenmal en lettermal gebruikt. Zo leuk! Op de onderste kaart zit washitape evenals het hart van de bloem. Deze kaart was voor GerJanne om haar te bedanken voor de gezellige dag vorige week. Ligt er een dag later voor mij een verrassing van haar de bus nog voor mijn verjaardag!
Ik zie nog wel schoonheidsfoutjes op de kaarten en met name op de bovenste kaart. Maar goed het is handwerk.
Challenges kaart 1
DCL: sketch en witte CAS kaart.
Kaart 2:
SUperchallenge: washitape.
Nog een fijne avond en week.
Groet, Nelleke

27 opmerkingen:

cristel zei

Wat een prachtige kaart zeg.
Grtjs Cristel

Henriët zei

Leuk he om zo af en toe nieuwe technieken uit te proberen. Zo heb ik eerst zachte krijtjes bij de Action gekocht om de technieken uit te proberen die je met Panpastels kunt toepassen. Ook wel zo goedkoop!
Je kaartjes zijn er mooi geworden. Leuke bloem heb je op beide gebruikt.
Gelukkig dat jullie gisteren hebben gefietst. Vandaag waren jullie kletsnat geworden.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
grappig dat jullie deze keer ook nauwelijks het dorp in geweest zijn. Ik had helemaal geen zin en ben als een razende in huis te keer gegaan gisteren. Alleen vandaag naar de Klompendienst, dat wel....
Je kaartjes zijn allebei erg leuk. De onderste staat natuurlijk op mijn knutselkamertje en is in het echt nog mooier! Wat zijn ze gaaf he, de letters!! Daar heb ik echt nog nooit spijt van gehad.
Wat leuk trouwens zo'n verzorgde dag! Genieten lijkt me.
Ik ga nog even verder met mijn kaartje!
Doei doei!

Hermien zei

Wat een leuke kaartjes Nelleke, en wat leuk zo'n verzorgd dagje uit...en Drenthe is mooi.

Groetjes

Erica ♥ zei

Je kaarten zijn schitterend, heel mooi gemaakt, en wat
leuk dat jullie zo'n fijne dag hadden ☺

Fijne en gezellige (knutsel)zondagavond nog ☺
Lieve groetjes Erica xox ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Je kaartjes zijn heel leuk en goed uitgeprobeerd het is altijd gaaf om nieuwe technieken te proberen.Wat fijn dat je zo een leuke dag hebt gehad jammer van de regen maar met vier is het toch weer gezellig.
liefs Rianne

Jeannette zei

wat superleuk Nelleke, eerst zo'n gezellige dag gehad en ook nog van die mooie kaarten gemaakt met je nieuwe spulletjes, je bent lekker bezig met je spray, zo leuk om te zien, je letters zijn ook mooi, welke mal is dat? De schoonheidsfoutjes die jij ziet, zie ik niet hoor, maar dat is inderdaad de charme van het home made product haha., groetjes Jeannette

KarinsArtScrap zei

hele leuke kaarten Nelleke.

groetjes karin

Rosina zei

Hele mooi bedankkaartjes Nelleke, fijn dat je een leuke fietsdag heb gehad.
En wat een creativiteit weer op je kaartjes losgelaten...
TOP GEDAAN!!!!

groetjes Rosina

Magali Meiresonne zei

Heel tof dat je er zo een dagje op hebt zitten samen met je familie. Dat is altijd fijn. Je kaartjes zijn ook mooi.
Groetjes, Magali.

Wil zei

Wat is dat leuk he, om je nieuwe spulletjes uit te proberen. En perfect moet het niet zijn joh. Het blijft handwerk hoor. Is er geen 1 hetzelfde. Ik vind allebei je kaarten leuk geworden.

groetjes,Wil

De hobbydroom zei

schitterend 2 hele mooie kaartjes :)

lieve groetjes, De hobby droom

Ingrid Reyners zei

Heerlijk je nieuwe spulletjes uit proberen! En ik vind het er erg mooi uit zien Nelleke! Fijn dat jullie gisteren zo genoten hebben en met de kaartjes komt het helemaal goed! Groetjes Ingrid

Anita Meijer zei

Dat klinkt als een supergezellige dag gisteren Nelleke, top, alleen jammer van de regen. Wat een prachtig bedankkaartje heb je voor GerJanne gemaakt, ziet er weer super uit.
Liefs van Anita

Marfien zei

Elke professional is ooit begonnen met foutjes maken, mijn kaarten zijn ook nog niet perfect, maar als ik ons zo volg hebben we afgelopen jaar al veel geleerd. Ben ook bezig geweest met sprayen maar heb nog maar 1 fatsoenlijk plaatje.
Deze 2 zijn al een stuk beter als de mijne.
En als ik dan zo zit te knoeien denk ik: "wat moet ik nou met al dat leuke papier wat nog in de kast ligt?"
groetjes, Marfien

Hanny zei

Hoi Nelleke

Wat een leuke kaarten heb je gebruikt, fijn om nieuwe spulletjes te hebben en die uit te proberen en dat is je goed afgegaan. Jullie hebben inderdaad een gezellig dag gehad lees ik, gezellig om zo samen de dag door te brengen en te genieten.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk om over je fijne dag te lezen,altijd gezellig.Ik vind het allebei mooie bedankkaarten en leuk dat je zo nieuwe technieken uit probeert,levert toch altijd weer een verrassing op,lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat leuk dat je gisteren zo'n fijne dag hebt gehad,het is lekker fietsen in Drenthe..mooie kaartjes heb je gemaakt, de letters zijn inderdaad mooi, ik heb die sinds kort ook in mijn bezit...en zo bijven we maar doorgaan, met het aanschaffen van spulletjes..liefs van Ans

Gerrina zei

Wat een heerlijke dag zoals jij ´m beschrijft! En leuk dat je weer verder uit aan het proberen bent. De bovenste vind ik super mooi! Die verlanglijstjes toch... de mijne is ook altijd te lang voor de portemonnee... Groetjes, Gerrina

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Wat een heerlijke fietsdag heb je gehad, super. En dan nog mooie kaartjes afgewerkt, geweldig. Leuke spulletjes zijn altijd heel leuk,hé. ik ga binnenkort in Mechelen naar de hobbybeurs. Maar ik denk dat mijn verlanglijstje iets te lang aan het worden is, hihi.

grtjs
Claudia

Joanne kramer zei

Wat een mooi bedankkaarten! Ach...ben je ooit helemaal tevreden?? Ik zie altijd wel iets. Maar degene die hem ontvangt ziet dat toch niet!
Groetjes Joanne

PIKO hobbyblog zei

Zo telezen heb je een heerlijke dag weg gehad.
Verder zijn je kaarten weer erg leuk geworden.
Groetjes,
Pia

Diny zei

Dit zijn twee prachtige kaarten Nelleke!
Hier heb je veel werk aan gehad denk ik.
mooi resultaat hoor!

Groetjes Diny

anja curvers zei

Mooie kaarten hoor, leuk dat je meedoet bij DCL.

Unknown zei

Leuke achtergrond heb je gemaakt. De washitape komt er mooi op uit. Leuk he zo experimenteren met je nieuwe spulletjes. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

Marjan zei

Twee mooie kaartjes, Nelleke! Leuk dat je zo lekker kon proberen met je nieuwe aankopen. Altijd heerlijk! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Erna Logtenberg zei

Je kaartjes zijn allebei leuk!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Lieve groetjes, Erna