Mijn lijst met blogs

zaterdag 12 oktober 2013

Twee dingen tegelijk doen.....

Geweldig al jullie reacties op mijn vorige kaart. Wat heb ik hier van genoten. Het blijkt dat we een ijverig volk zijn, wij heel heel veel knutselen en bloggen, maar zeker ook ons huis niet vergeten. En o als we in onze hobbykamer belanden..... Ik herken mij wel in jullie. Ik ben zo'n type die de ene keer er heerlijk voor gaat zitten, als het kan overdag. Een andere keer stel ik dat er toch echt wel wat moet gebeuren in huis. Ik heb ook momenten dat ik even naar mijn kamer loop en dan wat spullen klaarleg en het avonds in de huiskamer afmaakt. Anders is het zo ongezellig voor de anderen.
Vanmorgen gewerkt, ik moet dan altijd even omschakelen. Nu schrijf ik dit berichtje, daarvoor even geblogd en straks lekker aan de slag . Alles op z'n tijd zoals jullie lezen.

De liftchallenge wilde ik nog graag maken. Hier dinsdagavond mee aan de slag gegaan. GerJanne was er ook. Gezellig. Maar praten en knutselen gaat niet zo goed samen, haha. Zij noemt dat kletselen. Ik heb er de hele avond over gedaan om dit uit het papier van mijn nieuwe box te zoeken......heel wat bloementjes gestanst, ik wist niet welke te gebruiken..... Wat ik nooit gedacht zou hebben is dat de verfspatjes de kaart af maken, anders werd het een beetje saai. GerJanne bedankt voor het lenen van de stempel. Zomaar spetteren met inkt durfde ik toch niet dus ik was maar wat blij dat ik die van haar mocht gebruiken. (Ik lees net bij Colien dat je ze ook met een fineliner kan maken... wat een tip.)
Dat was lachen toen ik het stempeltje ophaalde. Ze deed de deur open en begint heel hard te lachen. Wat was het geval: ik stond met een doosje kakelverse eitjes in mijn handen, zij had een doosje met heerlijke druiven uit de tuin in haar handen. Van ruilen kwam dit keer geen huilen!
Challenges;
liftchallenge: liften van een kaart.
Casual Friday: Gebruik een stiksel
Scrapcardschalllenge: flowers 4 you
Bedankt voor het kijken, lezen of reageren.
Groetjes, Nelleke

40 opmerkingen:

Mariƫtte zei

Gezellig om zo samen een kaartje te maken. Ook al was het meer kletsen.....ik vind heteen pracht kaartje geworden. Groetjes mariƫtte

Jeannette zei

wat leuk weer om te lezen Nelleke en wat grappig dat jullie allebei iets lekkers van "eigen fabricaat" hebben uitgeruild, echt leuk is dat. Heel leuk dit kaartje van je en inderdaad het is een heel leuk effect, dat is nou zo leuk aan bloggen, dat je gelijk iets van elkaar kan leren, zo ervaar ik het tenminste en dan natuurlijk ook het gevoel dat je toch net iets meer de persoon achter het blog leert kennen. Een heel fijn weekend en natuurlijk weer veel succes bij de challenges, groetjes Jeannette

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Super leuke kaartje.

grtjs
Claudia

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat een mooie lift heb je gemaakt, die verfspatten stempel is wel erg leuk, toen ik het las van de eitjes moest ik meteen aan mijn moeder denken, zij hadden ook een paar kippen en als ze de eieren uithaalde dan zette ze de datum er op met een stift, mijn broer nam wel eens gekookte eieren mee naar zijn werk en zei..wij hebben zulke geweldige kippen, die leggen eieren met de datum er al op..hihi..Maar leuk jullie ruilhandel, fijn weekend,liefs van Ans

Bea zei

Gezellig om samen aan de knutsel te kunnen gaan, leuk kaartje met dei verfspatten erop Nelleke....

groetjes Bea.

lenywim35 zei

Wat een leuke kaart en superleuk verhaal. Ik had bij gerjanne al gelezen van haar "kletselen", maar de ruilhandel is helemaal gaaf.
Druiven heb ik wel te geef. Maar hoe? gr leny w

Antoinette Voorn zei

Ja wij vrouwen kunnen altijd multitasken toch!!! hele mooie aparte kaart .. beetje de kleuren van haloween ,hihihi mooie hoor!

Karin zei

Mooie kaart Nelleke, vooral door de verfspatjes en leuke bloemetjes!
Groetjes

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Wat gezellig zo samen ,ook ik doe samen met vriendinnen freubelen en kletsen maar er komt bij mij dan ook niet altijd iets uit mijn handen ,maar ik vind dit niet erg dat komt weer wel als ik alleen ben.Je kaartje is heel leuk vooral die verfspatten dat is gedurft.
Liefs Rianne

Hanny zei

Wat gezellig om zo samen wat te doen en zo gezellig, leuk dat jullie ook iets voor elkaar bij hadden om te ruilen haha, wel grappig. Je kaart is weer leuk en die verfspatten, ik weet ook niet of ik dat gedurfd zou hebben hoor.
Fijn weekend, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Doris knippenenplakken zei

Hoi Nelleke,
Herken heel veel in je verhaal hi
Je hebt een schitterende kaart gemaakt.
Fijn weekend Groetjes Doris

Janny's Cards Creations zei

Ik had de challenge gezien een goed variatie, mooie kaart. en natuurlijk succes bij de challenge. Groetjes Janny

Anoniem zei

Je kaart is prachtig.Mooie kleuren heb je voor je kaart gebruikt.Groetjes Joke en een fijn weekend.

Marfien zei

echt een hele mooie lift, ik heb lekker ouderwets gespat met waterverf en een tandenborstel, je voelt je zo weer een kleuter. Het papier met de driehoekjes vind ik ook erg leuk.
Heb even veel andere dingen te doen, kan momenteel niet zoveel knutselen
groetjes, Marfien

Marjan zei

Wat gezellig zal dat geweest zijn, ja dat knutselen en kletsen kletselen wordt is mij ook bekend. Gave lift Nelleke met gebruik van erg leuke papier! Dank je wel voor het meedoen!

!neke zei

Mooie lift!
Leuk papier!

Rosina zei

Dat isweer een heel leuk liftkaartje Nelleke....leuke herfstkleurtjes. En dan met die verfspatjes maakt het echt speels
Groetjes Rosina

KarinsArtScrap zei

wat een mooi vrolijke kaart Nelleke.

groetjes karin

Aukje zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt! Mooi gekleurd papier en die verfspatjes zijn goed gelukt, hoor!
groetjes
Aukje

Cornelie zei

Wat een mooie liftkaart heb je weer gemaakt. Dank je wel!

Hermien zei

Wat een prachtige liftkaart Nelleke, mooie kleurencombi

Groetjes en een fijn weekend

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
laat ik nou toch gedacht hebben dat je met oranje inkt de verfspetters zou maken! Wat grappig dat ze toch zwart zijn. Enne...geen dank he?! Veel te leuk om dingen van elkaar te lenen.
Je kaart is heel leuk geworden. Is toch goed dat je van alles geprobeerd hebt en bent blijven schuiven tot dit resultaat.
De eitjes waren heerlijk! Morgenochtend de laatste koken en smullen.
Groetjes en volgende keer bij mij!

GerJanne

Annemie zei

Heel leuke kaart Nelleke, mooie kleurencombinatie...

Lieve groeten, Annemie

Scraptastische hobby zei

Hoi nelleke,
Nu weet ik met wie GerJanne zo lekker aan het knutselen en kletselen is geweest, hihi. Door het challenge blog van Scr@p-Cards kom ik nu pas op jou blog errug!! Je lift kaart is prachtig geworden en ook je zelfgemaakte bloemetjes heel erg bedankt voor het insturen van je kaartje naar onze challenge! Groetjes van DT lid Gerie
Ik ga je blog meteen volgen, ik zag zoveel moois en gezelligheid!!

Henriƫtte zei

Je kaart is leuk geworden Nelleke.

groetjes Henriƫtte

Wilma zei

Just an MOOI kletsel-kaartje ☺☺☺ Nelleke.
Nog een fijne avond en alvast een hele fijne en gezellige ☼-dag toegewenst.
Liefs Wiilma

Helen zei

Wat een mooi kaartje weer; altijd gezellig samen freubelen. Groetjes Helen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat klinkt wel gezellig zo samen freubelen met GerJanne. Haar kaartje heb ik al mogen bewonderen,jouw variant is weer heel anders,leuk hoor jouw kletselkaartje,haha...lieve groetjes Miranda

Ingrid Reyners zei

ha ha ik zie het al helemaal voor me, ding dong, gaat de bel en dan zie je de een heeft dit in de hand en de andere dat, lijkt me inderdaad hylarisch! Jullie knutseldate is erg gezellig geweest, en heeft bij jullie beide tot een super resultaat op gebracht. Geweldig Nelleke, fijne dag, groetjes, Ingrid.

martina's kaartjes zei

weer een mooie, geslaagde herfstkaart ! top !
grtjs,martina
x

Nadine zei

Dat klinkt als heel gezellige ontmoetingen, heerlijk! Leuk dat je meedoet met de liftchallenge, ik vind je kaartje erg leuk geworden!

Misseke zei

Prachtig liftkaartje Nelleke - gezellig begonnen onder het kletselen en toch helemaal anders geworden - toppie!

Groetjes,
Misseke

Gerrina zei

Zo zie je maar weer dat vriendinnen vaak op hetzelfde moment aan dingen denken... Mooie kaart geworden! Ik vind het heerlijk om samen te freubelen, maar heb dan toch wel veel af...doe het vaker en kletsen plus stempelen of zo gaat bij mij hand in hand... Vandaar dat ik ook graag workshops geef misschien... Fijne zondag, Gerrina

Magali Meiresonne zei

Heel mooi kaartje heb je gemaakt! Zo een middagje gezellig knutselen kan steeds fijn zijn en tot leuke en mooie resultaten leiden.
Groetjes, Magali.

Lenie zei

prachtige kaart zeg.
groeten Lenie

Josje zei

Wat gezellig dat jullie dicht bij elkaar wonen en dan ook nog gezellig gaan knutselen, je hebt een mooie lift gemaakt

Diny zei

Deze kaart is ook weer super Nelleke!
je hebt weer prachtige kleuren gebruikt!

Groetjes Diny

Sylvia zei

Wat een sĆŗperleuke kaart Nelleke. Vind de kleurencombinatie helemaal top en ook die verfspatten, ze passen helemaal bij de kaart,
Groetjes Sylvia

Alice zei

wonderful mix of patterns and colors. lovely card! thanks for joining us at CAS-ual Fridays!

Jocelyn Olson zei

The flowers are so pretty! Great color combination on this beautiful card. Thanks for joining us at CAS-ual Fridays!