Mijn lijst met blogs

dinsdag 12 november 2013

Cardabilities

Via Ingrid (zij maakt hele leuke kaarten) kwam ik een tijdje geleden bij Cardabilities terecht. Een blog met leuke sketchuitdagingen. Inmiddels is er al weer een ander sketch en die heb ik gemaakt.
Het gestempelde achtergrondje had ik nog liggen, een stuk wit ribbelkarton met walnut stain ook. Eigenlijk is al het materiaal wat nog eens gebruikt kon worden. De basiskaart iets beschadigd, maar door te matten nog prima te gebruiken. Dat is een wit stukje karton. Kraft is van een verpakking van ijs, en restjes kraft gebruikt. Het hart van de bloem komt niet helemaal goed uit, is ongeveer het zelfde als het groen op de kaart.
Verder vandaag een aantal kaartjes afgemaakt waar ik van de zomer al aan begonnen was. Alleen het tape had ik geplakt, en hoe moest ik nu verder. Het bleef maar liggen.  Een deel was al eens wat nat geworden, toen Wim iets te enthousiast de ramen schoonspoelde..... Sommige zijn daardoor wat kleiner geworden, andere helemaal veranderd. Met het glimmende washitape kan ik eigenlijk niet zoveel, en dat heb ik er weer afgehaald. Ik ben eigenlijk benieuwd hoe jullie dat hebben, want er is een enorm verschil in tape. Gebruiken jullie ook het glimmende tape? Hoe gebruik je glimmend tape? Of is dit een miskoop....Ik ben benieuwd en kan tips heel goed gebruiken.
Zo, de laatste dingen van mijn bureau opruimen en ik kan weer met een schone lei beginnen. Want ik werk het liefst van een opgeruimd bureau. En zo heeft iedereen zijn ding.
Weer wat opgeruimd...
Groetjes aan iedereen.
Nelleke

32 opmerkingen:

Josje zei

Mooie kaart geworden

Anoniem zei

Een schitterende kaart en ook de andere kaarten zijn erg mooi Nelleke,heb er even een paar gemist.Groetjes Joke

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Je hebt gelijk opgeruimd moet het zijn bij tenminste ook dat werkt het prettigst. Je kaartje is prachtig en wat die blinkende tape betreft ik gebruik die voor cadeautje in te pakken had er namelijk ook een paar gekregen.Is heel leuk of de envelop dat staat ook heel leuk.
liefs Rianne

Janny's Cards Creations zei

Ik vind dit een erg leuke kaart geworden. tape gebruik ik nooit dus ik kan je daar niets zinnig over vertellen. Maar er zijn zeker andere die je vast tips gaan geven. Ook ik werk vanuit een schoon en opgeruimde tafel maar binnen de korste keren heb ik 30X30 cm over om mijn kaart te maken. Groetjes Janny

Marfien zei

Leuke combinatie van kleuren en materialen, Zie de schets er goed in terug

Marfien zei

Hoezo langs elkaar heen, ja ja er zit een haan op, de kip ligt terug in de doos

Diny zei

Wat leuk gedaan Nelleke!
Gebruikte spulletjes....ik doe het ook wel eens....zonde om weg te gooien als je ziet wat voor moois je er mee kan maken!
Je kaartje ziet er prachtig uit!

Groetjes Diny

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een leuke kaart. Heel bijzonder deze sketch. Die kleine bloemetjes zijn gaaf!
En dat tap. Soms gebruik ik het wel op een kaart. Op CS kaartjes kunnen ze heel goed...
GerJanne

Carola zei

Wat een originele kaart, leuk met die advertentie op de achtergrond.
Zelf gebruik ik op kaarten alleen matte tape, omdat glimmende vaak te overheersend is en zo lastig te fotograferen.
Groetjes Carola

Anneke zei

een hele mooie en originele kaart en zo leuk om dit ontwerp eens te zien.
groetjes van An

Rose zei

oh i love all the flowers and the printed background :) Thanks so much for joining us on Cardabilities.

cristel zei

Een prachtig kaart heb je gemaakt.
Grtjs

Lenie zei

wat een mooie kaart.
groeten Lenie

Gerrina zei

Leuke kaart! Er zitten weer veel verschillende werkjes op! Groetjes, Gerrina

Ingrid Reyners zei

Erg leuk Nelleke hoe je de schets hebt gebruikt, dat kraft met boekpapier als basis, en daar de mooie bloem op, mooie kleur trouwens, ook erg leuk os dat randje met bloemetjes aan de onderkant. Ik gebruik zelf alleen nog maar de matte tape, die is mooier en komt minder hard over op je werk. Ja heerlijk is dat lekker alles op gebruiken en dan weer netjes op ruimen, ik kan het steeds beter gewoon met de dingen aan de slag gaan die je nog hebt liggen, niks zo fijn als een opgeruimd buro, ik zal trouwens wel altijd mijn kaarten af maken, ik heb geen on afgemaakte kaarten liggen. Bedankt nog voor je link en je lieve woordjes. Ik hoop dat je bij Cardabilities nog vaker een schets kan gebruiken. Groetjes Ingrid

Hanny zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Nelleke, prachtig. Zo leuk om te lezen wat je allemaal gebruikt hebt en wat kunnen we veel gebruiken ook, spullen die een ander weg zou gooien wellicht. Ik werk ook het liefste aan een opgeruimd bureau, helaas is dat altijd maar voor even want binnen no time is het weer propvol om, als de kaart klaar is, weer alles op te ruimen en er weer opnieuw een rommeltje van te maken haha.
Die glimmende tape, hmm, eigenlijk geen idee wat je ermee kunt doen, misschien voor Kerst, dan mag het allemaal wel wat meer glimmen? Ik heb nog van die gewone tape liggen maar tot mijn schande moet ik zeggen dat ik er nog niets mee gedaan heb, komt misschien wel eens;)
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Antoinette Voorn zei

Super leuke kaart!

SandraR zei

Een prachtige kaart, Nelleke!
*dikke duim*

Liefs, San

Bea zei

Leuke kaart Nelleke met een mooie schets....

groetjes Bea.

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Groetjes Joanne

Ganna Gruden zei

Great card, thanks for playing along at Cardabilities!

Misseke zei

Prachtige kaart Nelleke - mooi hoe je alles verwerkt hebt tot een prachtig geheel.
'k Heb wel matte en glimmende tape maar nog niet echt wat meegedaan dus weet niet wat het beste is ;)
Groetjes,
Misseke

Erica ♥ zei

Die heb je heel erg leuk gemaakt !
Gezellige (knutsel) avond nog ☺
Liefs van Erica ☼

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Nelleke.

gr karin

Wil zei

leuk gedaan Nelleke

groetjes,Wil

Jeannette zei

oooh, wat een verhaal weer Nelleke, wat goed dat je zoveel restmateriaal hebt gebruikt, dat is al een uitdaging op zich, ik vind je kaartje om zoveel redenen dan ook super geslaagd. Wat de washitape betreft; het was mij nog niet opgevallen dat er verschillende soorten zijn, gebruik het nog steeds te weinig, terwijl ik het toch echt leuk vind, ik zal eens kijken of ik verschillen zie, groetjes weer Jeannette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke, wat een goed idee om zo je restmateriaal op te maken. Het is een hele leuke kaart geworden. Ik gebruik zelf het matte tape op mijn kaarten en met de glimmende leuk ik de enveloppen vaak op...ik vind die niet zo mooi staan op kaarten maar dat is mijn smaak hoor. Lieve groetjes Miranda

Renate zei

Phoe, ik weet even niet waar ik moet beginnen. Eerst je kaartje, die is natuurlijk weer onwijs leuk geworden. Leuke sketch. Ben meteen even gaan spieken op de site. Bedankt voor de tip. Zelf gebruik ik alleen matte washi tape, glimmende tape is naar mijn idee iets te veel aanwezig. Dan vind ik het moeilijk om daar weer iets bij te combineren.

-xies- Renate.

Hermien zei

Wat een mooi kaartje laat je ons weer zien Nelleke, en gefeliciteerd met het winnen van de candy bij Jackelien

groetjes Hermien

Danoesja zei

Hoi Nelleke

Super is je kaartje met deze leuke sketch en ook je vorige kaartje vind ik heel mooi.
Glimmende tape heb ik niet en met de andere ben ik ook nog niet zoveel bezig geweest......moet ik echt eens gaan doen.
Na alle ervaringen van anderen kom jij er vast wel uit en dan zien wij het resultaat wel verschijnen.

Lieve groetjes
Danoesja

Rosina zei

Dit kaartje had ik gemist Nelleke, het is weer een toppertje, leuk met advertentie achtergrond
Ik heb geen idee wat blinkende washitape is...heb ook maar een paar rolletjes
en ook ik ruim altijd na iedere kaart mijn hoekje op ...je heb toch telkens weer wat andere materialen nodig...en dan zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer....
groetjes Rosina

Anneke zei

Volgens mij is washi tape matte papieren tape.
Alles wat blinkt is gewoon gekleurd plakband *lol*
Inderdaad, voor kleine stukjes kan je dat wel inzetten, op kleine kadolabeltjes bijvoorbeeld. Maar de matte tape vind ik ook de mooiste.
Leuk kaartje hierboven!