Mijn lijst met blogs

donderdag 2 januari 2014

1e donderdag van januari

De feestdagen zijn nog niet voorbij en we gaan weer vrolijk verder. Schreef ik vanmorgen nog bij Yvonne dat ik zo af en toe mee zal doen, nu toch een kaartje. Dat zit zo. Ik had nog wat onafgemaakte kaartjes op mijn bureau liggen en ook al heb ik weer veel zin om andere kaarten te maken, die kaartjes moesten eerst af. En dat heb ik gedaan en naderhand wat spullen op mijn kamer opgeruimd. Dit kaartje heeft eigenlijk wel een heel verhaal. Bij de bibliotheek had ik wat doeboekjes meegenomen voor wat ideeën. Al bladerend zie ik een kaart met wel heel bekend papier, want dat papier heb ik namelijk ook. En dat lag er niet eventjes, dat lag er al heel erg lang, ooit als pakket gekocht bij de Aldi. Dat boekje is van Anneke Radsma-Rietveld en is al uit 2006. Kun je nagaan hoe lang dat papier er al lag! Ik dacht dat ga ik doen en dan gelijk borduren op kaarten bij de challenge van Corrie en Cindy. Nou mooi niet, ik kwam er niet mee klaar en het spul bleef maar liggen. Gisteravond toch maar eens wat kraaltjes opgezocht en een ster gemaakt. Eenmaal klaar paste dat blauw toch niet bij het papier, dus daar weer ander papier bij gezocht. Toen bleef dit weer over. Uiteindelijk heb ik er een soort hanger van gemaakt. Een oude armband en daar met een ijzeren draad met kralen eraan omheen gewikkeld. Een stukje blauw band en daarmee vastgezet. Een randje met de naaimachine en nu is deze dan eindelijk klaar!
Nou ja en toen moest ik hem dan toch wel plaatsen. Het begin is er.
Deze wordt dus geplaatst bij Yvonne's 52 weken kerst.
Ik zag dat ik ook weer nieuwe volgers heb, die heet ik bij deze ook van harte welkom! Leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben.
groetjes, Nelleke

26 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Nelleke ook je kaart hieronder is super.

gr karin

Riannerizanti.blogspot.nl zei

wat een verhaal maar dat gepuzzel dat is juist leuk dan komt er toch iets moois uit en dat is jou kaartje en je kunt gewoon lekker meedoen leuk toch.
liefs Rianne

Gea zei

Mooie kaart hoor heel vrolijk en sprekend . En ik vind het ook fijn om te puzzelen om te kijken wat bij elkaar past. Gr Gea

!neke zei

Ziet er erg leuk uit! Ik herken dat...... Toch nog even puzzelen om er weer een mooie kaart van te maken! Is gelukt!

Hermien zei

Het begin is er, voor de kerstkaartjes van 2014. Ziet er mooi uit Nelleke.

groetjes Hermien

Henriët zei

Soms is het echt passen,meten en opnieuw beginnen met een kaartje. Jouw doorzettingsvermogen heeft een mooie kaart opgeleverd!
Groetjes van Henriët

Wybrich zei

Leuke kart Nelleke! De eerste van dit jaar!
Volgende week start ik ook weer, had deze week geen tijd

Gr Wybrich

Bea zei

Jaja het valt soms niet mee om een kaart in elkaar te freubelen, afgelopen weken druk geweest met de feestdagen, werken en logeetjes en ik kom nu langzaam weer in mijn gewone ritme en dan komt het freubelen ook weer, je hebt een leuke kaart gemaakt Nelleke......

groetjes Bea.

GerJanne zei

ha Nelleke, herkenbaar, als iets niet gaat zoals je denkt of bedoelt!
Toch een heel leuke kaart geworden met dat 'oude' papier.
En die oude armband....de volgende swap is een dromenvanger, zou je zo kunnen gebruiken.
Groetjes en tot morgen!
GerJanne

Rosina zei

Heel leuk kaartje Nelleke...en .....met passen en meten wordt de meeste tijd versleten...het is je uiteindelijk toch maar mooi gelukt...heel leuk ook met kraaltjes in die armband....

groetjes Rosina

Corrie zei

Ach Nelleke, wat jammer dat het niet gelukt is met je kralen kaart, maar je hebt nu al wel vast een héle mooie kerstkaart gemaakt, is het toch nog goed gekomen.
Lieve groetjes,Corrie

Anita Meijer zei

Wat een prachtige kerstkaart Nelleke, supermooie kleuren ook, top.
Liefs van Anita

Diny zei

Je hebt een prachtige oplossing gevonden voor je kaartje.
Het is een hele mooie eerste kerstkaart ......leuk met de armband!

Groetjes Diny

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart zeg. Super. Groetjes Joanne

Erica ♥ zei

Kijk zo komen je kaarten toch nog af, mooie hoor !

Een heel goed begin van het nieuwe jaar
met heel veel leuke dingen en knutselen.
De allerbeste wensen voor 2014,
op een mooi en creatief jaar ☺

Veel liefsss van Erica ☼

Jeannette zei

Dit is wel een heel aparte kerstkaart Nelleke en met een verhaal haha, wat een leuke reaktie van GerJanne over die dromenvanger, daar heeft het inderdaad wel iets van weg, vooral als de kraaltjes ook nog eens glimmen. Maar je verhaal is zo herkenbaar, vaak moet je dingen helemaal omgooien, maar altijd verrassend, je eerste kerstkaart is in ieder geval een feit en goed gelukt. Ben blij dat je kaartje eindelijk is aangekomen, ik had hem voor de kerst al gepost, trouwens, ik zal je het plaatje sturen via de mail, groetjes en de volgende keer, Jeannette

lenywim35 zei

Hi Nelleke. Wat klinkt dat bekend ???? Ik heb zelfs 2 doosjes met aan begonnen en verder niets mee gedane kaarten staan. Had er toevallig een mee naar beneden genomen, omdat ik nog nergens bij kan. Nu ook de kerstboomdoos nog voor mijn werkplek. Maar je kaart vind ik prachtig en zo kom je toch aan een stel kerstkaarten. gr leny w.
we wachten op de volgenden.....

Ingrid Reyners zei

Nou het eerste begin is al gemaakt bij 52 weeks off... bij Yvonne, een mooi begin Nelleke, met een mooie kaart, mooi is dat papier, en wat jammer dat je het al zo lang hebt liggen, waar een boek uit de bieb toch al niet goed voor is. Ga zo door Nelleke! Groetjes, Ingrid.

Judith zei

Onafgemaakte projecten? Ken ik niet... haha, ook hier zo (-:
Op dit moment met 3 haakprojecten bezig. Het volgende idee zit alweer in mijn hoofd.

Het verhaal van jouw eerste kerstkaart was leuk om te lezen, al is het heel jammer dat het in eerste instantie niet gelukt is. Succes met je 51 verdere kerstkaarten.

Dank je wel voor de tip van Crochet Along 2014. Doe jij mee?
Groetjes van Judith

carla zei

Een fantastisch mooi kaartje.
Erg leuk gemaakt Nelleke.
Groetjes,
Carla

Dora zei

mooi gemaakt en wat een leuk idee met die ring en kralen. goed opgelost.
groetjes

Henriëtte zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt Nelleke.
De beste wensen voor 2014

groetjes Henriëtte

Anoniem zei

Een mooie kaart ende beste wensenvoor het nieuwe jaar.Groetjes Joke

nans'creablog zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt Nelleke. Een heel leuk idee. Ik vind 'm schitterend.

Groetjes,
Nans

Gerrina zei

Wat een mooi begin maak jij er meteen van! Mooie kaart! En ja, waarom ook niet? Moet zeggen dat ik voorlopig met andere dingen aan de gang ga, al zal ik al scrappend wel in kerstsfeeren terecht komen! Dank je wel voor je leuke reacties elke keer! Enne voor LIM? Net als daarvoor gaat het altijd; er "spoken" nog zoveel ideeën door mijn hoofd... Geniet van je weekend! Groetjes, Gerrina

cristel zei

Een hele mooie kaart,mooi met de achtergrond en de pareltjes.
Grtjs