Mijn lijst met blogs

woensdag 29 januari 2014

Donkergroen en zachtroze

Donkergroen en zachtroze zijn de kleuren van het Kleurenkaartteam voor vandaag. Het zijn geen kleuren waar ik als eerste mee aan de slag zou gaan.
Ik heb mij voorgenomen om dit jaar vooreerst geen designpapier en basispapier te kopen, want eigenlijk heb ik nog heel veel liggen. Vorig jaar kreeg ik een doos met heel veel papier en er ligt   genoeg. Ik merk dat ik de laatste jaren kritischer ben geworden welk papier ik gebruik en inmiddels liggen er vele ongebruikte setjes in de kast. Daar probeer ik wat aan te doen en dat lukt aardig moet ik zeggen. Ik weet niet of ik het vol hou hoor, zeg nooit nooit.
Het groene papier is van een kaart waar een kerstboom was uitgestansd. Jaren geleden heb ik die gebruikt, die zat weer in dat doos papier. Het kwam goed van pas, want dat is echt donkergroen papier. De witte randjes van dat papier heb ik weggewerkt met groene inkt. Dan lijkt het al heel anders. Het designpapier komt uit een blokje ik dacht van de Wibra, daar heb ik 3 banen uitgeknipt. En weer de randen bewerkt. De harten komen uit hetzelfde blokje, De letters zijn van Crealies, en die kwamen uit een piepklein stukje roze papier waarvan ik vond dat dat het beste erbij paste. Alles op een witte basiskaart geplakt.
Challenge:
LIM: sketch
Cas on Sunday: lovely dovely
DCL: harten in de hoofdrol
Bij de liftchallenge had ik iets van: ik weet het niet of ik dit keer wel mee doe. Waar het door kwam weet ik niet, misschien door de grote cijfers. Zeker iets om naar uit te kijken want je kunt ze overal voor gebruiken, en net iets mooier dan zelf knippen. Maar aangewakkerd door andere bloggers wilde ik het toch proberen.
Het roze papier komt uit "de doos" , het gestippelde is washitape op wit papier geplakt, het designpapier hetzelfde als de vorige kaart. De bloemen embossing is van Cynthia, van Krea2day. Via een mal de letters getekend en geknipt. Dochter Lieke vind die eigenlijk niet zo leuk, omdat veel mensen niet weten wat dat betekend.......Op de letters zitten kleine bloementjes en in het hart zit een pareltje.
Ik ben redelijk tevreden over het resultaat.
Challenge:
Liftchallenge: liften van een kaart.
Ik maakte een uitstapje naar wat andere kleuren. Het zigzagdesignpapier is van hetzelfde vel als de bovenste kaart. Deze op bruin papier geplakt. Ook een kaart die overblijft uit een setje kaarten. De randen ruw gemaakt en met inkt bewerkt. Het huisje getekend, ruw gemaakt en heel iets bruine inkt erop. Een touwtje erbij en de letters zijn weer van crealies.
Challenge:
Casual Friday: coulor blocks
Addicted to Cas: new
Een lange post en veel kaarten. Het was erg leuk om hieraan te werken en ook om met de challenges mee te doen. Het foto's maken lukte niet zo goed, verschillende malen geprobeerd, ik weet niet goed waar dat aan lag. En wat was het koud gisteren en dan waaide de kaart weer weg.......
Bedankt voor het kijken, lezen en reageren.
Groetjes, Nelleke

57 opmerkingen:

cristel zei

Nou ik vindt ze alle drie even mooi hoor,en het probleem van papier ken ik hier ligt een curverbox vol zal net zoals jij er ook maar eens aan beginnen.
Grtjs

Antoinette Voorn zei

Wauw, wat een schitterende kaarten. De kleuren, heel mooi en super papier. Alles past gewoon weer perfect bij elkaar. Heel gaaf, hoor!

Mariken zei

Zeker veel kaarten, jij bent profuctief geweest! Ik vind je groen-roze kaarten echt prachtig, ook al zijn het je kleuren niet helemaal.
Fijne dag, groetjes, Mariken.

Kaartenkraam zei

Het zijn mooie kaarten geworden, vooral de eerste spreekt me erg aan.
En net als jij heb ik ook heel veel papier en heb ikme ook voorgenomen dat eerst maar een op te maken voordat ik weer wat aan ga schaffen.

groetjes van Ank

Ingrid Reyners zei

Wat een goed voornemen Nelleke, ik vind het heel knap van je als je dit vol gaat houden, je hebt gelijk, ik heb ook een hele berg met blokjes liggen, en ik kan ook makkelijk een jaar vooruit, maar ik durf me er niet aan te wagen! Je kaartjes zijn erg leuk zeg, knap dat je die zigzag zo hebt uitgeknipt, en hij doet het heel goed op je kaartjes. Je vroeg aan mij of ik voor de chevrons een mal heb, en dan is zo, deze is van stampin up en zat samen met nog wat kleinere malletjes, bij een grote mal, waar je die kaart uit draait waar die cirkel in het midden zit. De kleuren van het kleurenkaartteam waren ook niet meteen mijn kleuren, het is me ook gelukt om iets te maken, Ik ga het zo meteen plaatsen. Groetejs ,Ingrid.

Marian zei

Wat een mooie serie kaarten.allen zijn ze even mooi
Groetjes

Marfien zei

Het zijn alle drie mooie kaartjes. En zeg maar tegen Lieke dat ik wel weet wat HB betekent, je maakt al die kaartjes speciaal voor mijn echtgenoot :-)
En dat papier? hier staan al dozen gesorteerd op kleur. (bloos bloos)

Janny's Cards Creations zei

Erg leuke en mooie kaarten geworden. Leuk om weer eens helemaal met papier te werken. Groetjes Janny

Rosina zei

Heel mooi je kaartjes Nelleke....wat een creativiteit heb je ...PRACHTIG zijn ze stuk voor stuk...
En leuk is dat hé om challenges te combineren...Ik doe het ook heel graag tegenwoordig...

Groetjes Rosina

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
wat heb je mooie kaarten gemaakt, ik vind de kaart voor het KKT super..ik heb deze over geslagen, vond de kleurencombi zó moeilijk..je Lift kaart ziet er ook mooi uit en je laatste vind ik qua kleuren top..mooi werk, liefs Ans

marja kenter zei

Wat een productie em wat zijn ze mooi allemaal.
fijne dag en groetjes Marja

Annemie zei

Hallo Nelleke,
wat een mooie kaarten, de tweede kaart heeft mijn voorkeur...
In elk geval je hebt goed gewerkt, zo drie kaarten maken dat vraagt wel wat tijd :-) En dat van het papier ken ik ook... ik maak nog maar twee jaar kaarten en heb al dozen vol, gesorteerd op merk. Ik zie papier, denk "oh mooi" koop het en denk pas nadien "wat kan ik daarmee maken?" Pfffff

Lieve groeten, Annemie.

Hermien zei

Wat gaat je dat toch goed af, het maken van CAS kaartjes ik ben hier een grote fan...je creaties zijn weer prachtig.

Groetjes hermien

lenywim35 zei

Ook van jou een schattige kaart voor het kleurenkaartteam. Zoek nog wel even door. gr leny w

Brigitte zei

super mooi hoor
groetjes brigiitte

Joanne kramer zei

Wat een hoop mooie kaarten! stuk voor stuk prachtig! Die zigzag lijntjes doen het zo leuk! groetjes Joanne

Karin zei

Hoi Nelleke, weer een mooie kaart voor het KKT! Ook de andere twee kaarten zijn leuk, vooral de liftkaart vanwege de mooie kleurencombinatie!
Groetjes, Karin

Marijke zei

Mooie kaart en dat met allemaal papiertjes die je nog had. Moet dat ook eens doen, heb heel veel papier waar je dan niets meer mee doet, je liftkaart is ook erg goeds gelukt hoor. groetjes Marijke.

Nancy zei

Hey Nelleke,

Wat heb jij een goed voornemen... Daar durf ik zelfs niet aan mee te doen... haha! Maar ik probeer toch ook wel restjes te verwerken hoor!
Ben vooral fan van jouw eerste kaart!

Liefs,
Nancy

Jeannette zei

Je bent lekker op dreef Nelleke, zomaar ineens 3 kaartjes en ze zijn allemaal even mooi, vind toch de eerste, ook al zijn het niet jouw kleuren, erg mooi. Heerlijk die opruiming van je "oude" papier, ik ben alweer voor gaas gegaan en heb een blokje design papier gekocht, stom he? maar ook mijn voorraad met restjes spreek ik nu geregeld aan, groetjes en op naar je volgende kaartjes, Jeannette

Gerrina zei

Haaah! Ik zie dat het jou ook gelukt is veel te combineren! Wat een produktie! Moet zeggen dat de eerste en laatste kaart meer in mijn smaak vallen. Die vind ik echt super! Geniet van je vrije tijd! Groetjes, Gerrina

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Geweldige kaarten.

Groetjes, Jaimie

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een mooie kaartjes heb je gemaakt! Sjonge, lekker op dreef.
De harten kaart vind ik echt helemaal top. Zo stijlvol! EN de liftkaart is alleen al leuk door het schuine! En dan heb jij ook nog twee embossingfolders gebruikt. Heel erg mooi.
En die laatste kaart!!! Zal ik het adres van Matthijs even doorgeven ;-))
Wat een goed voornemen zeg van dat papier, hahahaha! We gaan samen naar de beurs he? Mooi dat je je alweer indekt met zeg nooit nooit ;-)
Groetjes,
GerJanne

Sientje zei

Je bent druk geweest zeg. Mooie kaarten zijn het geworden.

Misseke zei

3 prachtkaarten Nelleke - alle 3 supermooi gedaan - toppie!

Groetjes,
Misseke

Ans S. zei

Prachtige serie kaartjes, stuk voor stuk heel mooi gemaakt.

Groetjes Ans

Nelly zei

Wat een schitterend serie kaarten heb je gemaakt met de kleuren deze maand van het kleuren kaart team.

Groetjes Nelly

Anoniem zei

Ik herken dat helemaal van heel veel papier hebben liggen. En dan kom je weer in de winkel en dan ligt er toch weer zoveel leuks en nieuws....
Vind je kaartjes erg leuk geworden!
groetjes, Bernadet

Marijke zei

Leuke en mooie serie kaartjes laat je weer zien. En wat herkenbaar van het designpapier kan ook nog jaren vooruit..............................denk elke keer koop niets meer maar ja zie dan weer zo mooi papier en dan ................weer verkocht.

Groetjes,
Marijke

Diny zei

Wat een post heb je gestuurd Nelleke!
Alle drie de kaarten zijn afzonderlijk van elkaar heel erg mooi!
Zo kom je vaak met je restjes nog een heel eind!
Succes met het meedoen met de challenges!

Groetjes Diny

Anoniem zei

Wat een gave kaarten heb je gemaakt.Mooi de zigzag op het papier.Groetjes Joke

Erna Logtenberg zei

Prachtige kaartjes, die met die zigzag vind ik ook erg leuk!! Lieve groetjes, Erna

Grietje Jansen zei

Nou, alles bij elkaar zijn ze toch goed gelukt denk ik.

Grietje

Chantal zei

Nou, niet alleen het kleurenkaartenteamkaartje is gaaf: dat zijn ze allemaal. Leuk gedaan hoor!
Groetjes,
Chantal

martina's kaartjes zei

wat ben jij een bezig bijtje geweest ! allemaal mooie resultaten, ze mogen er een voor een zijn ! mooi
blij met je deelname, hopelijk ben je er volgende keer weer bij !
grtjs,martina
x

Scrapcreaties Mirande zei

Wat ben je druk geweest zeg! Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Ik ben benieuwd hoe lang je je aan de afspraak kunt houden om geen papier te kopen. Ik roep dat ook steeds maar toch kan ik het niet laten om dan toch weer dat ene mooie velletje papier mee te nemen. Maar ik zou zeggen houd vol!
Groetjes Mirande

chantal zei

Prachtige kaarten heb je gemaakt. Ik heb me dus ook voorgenomen om geen design papier meer te kopen.
Liefs chantal

Chrissie zei

Love the new home card it looks terrific!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Marjan zei

Wat een mooie kaarten, Nelleke! Je kaart voor de liftchallenge is een mooie uitwerking in deze tinten. Lekker roze ook! Ik houd ervan. Fijn dat je met ons meedoet!

Riannerizanti.blogspot.nl zei

zo jij hebt je best gedaan wat heb je weer leuke kaarten gemaakt en dat zonder papier te kopen knap gedaan.
Liefs Rianne

Angèle zei

Hele leuke kaarten Nelleke. Ik kom hier langs voor de hartenuitdaging bij DCL en vind ook die kaart bijzonder mooi. Dank je wel voor het meedoen.

Renate zei

Sow meid. Je hebt niet stil gezeten. Prachtige serie kaartjes heb je gemaakt. Als ik zou moeten kiezen zou ik niet weten welke mijn favoriet zou zijn. Knap dat je gaat proberen geen papier meer te kopen, dit jaar dan. Bij bepaalde winkels zal dat best lastig worden denk ik. ;o)

-xies- Renate.

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt Nelleke, ik vind ze allemaal heel mooi.
Liefs van Anita

Carola zei

Mooie kleurencombinatie dat roze en groen. Je hebt er mooie kaarten mee gemaakt. Ook de liftkaart is een plaatje.
Groetjes Carola

Lenie zei

wat een mooie kaarten.
groeten Lenie

anja curvers zei

Schitterende kaarten hoor mooi gedaan. Bedankt voor je deelname aan DCL.

Francisca zei

Nelleke , wat heb je hart gewerkt. Al de kaartjes zijn er mooi .
Groetjes ,
Francisca

Aukje zei

Wat heb je een leuke kaarten gemaakt, Nelleke! Mooie kleuren.
groetjes
Aukje

Rosalien Zwackhalen zei

Super kaartjes hoor die je gemaakt hebt. :) leuk dat je meedoet met de DCL.

PIKO hobbyblog zei

Super leuke kaarten heb je weer gemaakt.
Groetjes,
Pia

Jocelyn Olson zei

All of these are very pretty! I love the colors you used in each of the cards. The color blocking in the last card looks so cool! Thanks for joining us at CAS-ual Fridays!

Nadine zei

Wat super leuk dat je toch meedoet! Je hebt er echt een leuke liftkaart van gemaakt, mooi! Washitape is een uitkomst voor stroken. En de HB in plaats van cijfers heb je ook goed bedacht. Bedankt voor het meedoen!

Dora zei

3 mooie eenvoudige kaarten maar met een geweldige uitstraling. knap gedaan.

Henriëtte zei

Wat ben je druk bezig geweest. Drie prachtige kaarten Nelleke.

groetjes Henriëtte

Alice zei

these are so sweet! lovely cards! thanks for joining us at CAS-ual Fridays!

Zw@@n zei

Prachtige kaartjes, Nelleke. Mooie kleurencombinaties. Leuk dat je meedoet met CAS on Sunday. Liefs, Wilma

SandraR zei

Leuke en vrolijke kaarten!
Maar daar leent de kleurencombi zich ook wel voor.
:-D

Liefs, San