Mijn lijst met blogs

zaterdag 11 januari 2014

Voorjaarskaart bij GerJanne

 
 
Dag allemaal,
Na wat opstart problemen bij GerJanne is het haar toch gelukt de kaart te plaatsen. Na een avond "nieuwjaarschieten" bij de buren zag ik dat het haar gelukt was, dus plaats ik de kaart ook. Ook al is het niet zo vroeg meer..... 
Vorige week was ik een middagje freubelen bij GerJanne. Ze ging niet zeggen wat we gingen doen.
Ik had haar ook behoorlijk uitgedaagd om een kandelaar te pimpen.  Nou had ik al wel een klein beetje het idee dat we gingen kleuren. Dat kon haast niet anders na de workshop bij Dora. Het was ook zo. Toen ik boven kwam lag alles al klaar: een afdrukje, kaart en designpapier, en natuurlijk haar kleurpotloden. En nu proberen het geleerde van Dora in praktijk te brengen. Het was gezellig, naast het kleuren, stonden onze monden niet stil, haha. Toen het kleuren klaar was, moest daarvan een kaart gemaakt worden. Ik had de sketch van Friday sketch in mijn gedachten, echter op een 1 of andere manier wilde het niet lukken. Omdat het tijd was naar huis gegaan en deze kaart later afgemaakt. Ik heb aardig staan passen en meten, wist het niet meer en toen maar de naaimachine gepakt om randjes te stikken. Een goeie tip: als je het niet weet een randje stikken! Bij deze kleurtjes horen vlinders en bloemen daarom deze er bij gedaan.
Ik heb nog wel een vraag aan jullie: bovenaan zie je vlinders in een halve cirkel, dat is een stans van Joy! Weten jullie hoe je die moet gebruiken? Ik heb het nu zo gedaan en onderaan een vlindertje uitgeknipt. Wie kent deze stans en wat kun je er nog meer mee doen?
Vergeten jullie niet om ook even bij GerJanne te kijken wat zij ervan heeft gemaakt? Ik ben benieuwd!
Blogger doet soms lastig, soms zijn de foto's niet scherp. ik heb de indruk dat deze dat ook niet helemaal is, het was van de week nog erger. Het heeft volgens mij iets met het compatibiliteitsweergave te maken. Maar ten tijde van de foto waaide het ook hard, kijk maar naar de veertjes:).
Challenge:
Friday sketch: sketch
YMAM: dots
Hobbyhome: alles mag
Creapaleis: alles mag.
Groetjes! Nelleke

29 opmerkingen:

 1. Hoi Nelleke
  Ben via GerJanne op je blog gekomen en wat ziet het er hier gezellig uit! En bij jou ook al zo'n prachtig voorjaarskaartje. Mooi geworden, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook al zo mooi geworden! erg leuk om 2 hele verschillende kaarten te zien met dezelfde materialen. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk voorjaarskaartje zo samen gemaakt. Die vlindermal? Nooit gezien ?
  Wel er leuk gebruik van gemaakt. Ja en dat uitdagen voor de Kerst had je terug kunnen verwachten,. hahaha. veel plezier van t weekend. gr leny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha...wat leuk dat veertje...hihi.
  je kaart ziet er prachtig uit. mooi ingekleurd.wat leuk dat jullie met elkaar hebben geknutseld. gezellig!
  die mal...ik ken het niet.
  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gemaakt Nelleke, het is al bijna voorjaar op jullie kaartje, met de tuin, en de vlinders en de kleuren, heerlijk! Gezellig met elkaar knutselen en allebei aan hetzelfde werken, maar toch is het resultaat weer anders. Hoe heet dat bij jullie? Nieuwjaarschieten? is dat dat je elkaar nieuwjaar wenst? Ik ken de mal niet Nelleke, dus ik kan je niet verder helpen daar mee. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nelleke,

  Schitterende kaart. Heel mooi. Leuk dat je meedoet bij Friday Sketch.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nelleke,
  Wat een leuke challenge, jullie hebben alle 2 een prachtige kaart gemaakt, het kleurwerk ook mooi en toch weer anders, leuke kaart, liefs Ans..
  p.s. ben ik uit je leeslijst verdwenen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jullie hebben er allebei vrolijke kaartjes van gemaakt, kunnen we de winter niet overslaan en meteen doorgaan met de lente?

  groetjes
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleurencombinatie dat roze en groen. Ik werd er helemaal vrolijk van en dat nog wel op een dag als deze (regen, wind en koud) Leuk dat jullie het geleerde bij Dora zo in de praktijk brengen. Ik ben er nog niet aan begonnen, moet eerst eens al mijn stempels bekijken.
  Fijn weekend en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kaartje Nelleke, in van die mooie zachte tinten, prachtig ingekleurd....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig is je kaart Nelleke, mooi gekleurd ook.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Nelleke,

  Ook deze kaart is erg leuk....mooi ingekleurd! het lijkt al een voorjaarskaartje.
  Ik heb net bij GerJane gekeken.....maar jullie kaartjes zijn toch heel verschillend!

  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie kaartjes zijn totaal verschillend geworden, maar dat is juist zo leuk! En zo te beluisteren bij je , was het nog een pittige opdracht voor je, maar ook jij laat je niet kennen en met de gestikte randjes is ie gaaf en stoerder geworden! Toppie hoor een gezellig kaartje!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk zo samen aan de hobby en dan toch allebei met iets anders komen, ziet er mooi uit Nelleke


  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij is prachtig je kaart Nelleke, superleuk gedaan, prachtig. En inderdaad ik kreeg dat idee de laatste tijd ook bij blogger dat de foto's wel minder scherp leken te zijn. Maar die van jou is scherp zat hoor.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een echte voorjaarskaart. Super mooi gedaan hoor. En het was vast gezellig bij GerJanne op haar opgeruimde knutselkamer.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nou je hoeft niet. Bang te zijn hoor hij staat er goed op en is prachtig en mooi van kleur .heerlijk he zo samen freubelen.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Nelleke,
  nou, die kamer is nog steeds redelijk opgeruimd. Na elk kaartje....en ik heb er al weer wat gemaakt. Jouw kaart is ook erg leuk geworden zeg! Die stikrandjes durf ik echt niet als ik een afdrukje al heb ingekleurd. Stel dat het mislukt...Mar bij jou geen probleem. Ik vind die stans ook mooi. Ik ken hem niet, maar het staat er mooi zo achter.
  Het was zeker wel gezellig gisteravond.....nog latter dan ik thuis!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Nelleke,
  Ik heb net de kaart van GerJanne bewonderd. Wat een leuke uitdaging zijn jullie met elkaar aan gegaan n.a.v. de workshop bij Dora, Jouw kaart ziet er ook supermooi uit. Die stikrandjes vind ik erg mooi maar ook ik begin daar niet aan. Bij beiden ziet er kleurwerk er erg goed uit. Ik ga de volgende keer graag mee naar Dora, daar kan ik ook vast nog wat van leren.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtig kaartje Nelleke een kruiwagen vol lentebloemen ...heerlijk is dat hé om lekker samen te freubelen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Nelleke,
  Ik heb net de kaart van Gerjanne bekeken en het hele verhaal erbij gelezen. Leuk dat jullie samen deze uitdaging zijn aangegaan. Jou kaart vind ik ook erg mooi. Het kaartje heeft zulke mooie kleuren en het inkleuren is ook goed gelukt. Ik ben benieuwd naar jullie volgende uitdaging.
  Fijne dag,
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtig kaartje Nelleke - supermooi gekleurd en heel mooi gecombineerd - helemaal anders dan bij GerJanne, heel leuk dat samen knutselen ;)
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Met dat kleuren komt het helemaal goed; mooi gedaan! En de kaart in z´n geheel doet mij verlangen naar het voorjaar...heerlijk zo´n kaart! Fijne zondag verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Nelleke, ik kom net bij GerJanne weg en ben nu bij jou en ik moet zeggen dat jullie allebei er iets moois van hebben gemaakt. Wat een leuk idee om elkaar uit te dagen. Daar weet ik ook nog wel iemand voor.....
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Nelleke,
  Ik las net je berichtje op mijn blog, over dat je mijn tekst slecht kan lezen.
  Ik heb dit 1 keer eerder gehoord van iemand. Volgens mij is dit een fout bij blogger. Zie jij dan een donkerroze achtergrond? Dit is nl de kleur die in de zijbalk staat. Ee heel enkele keer blijft Blogger hangen en zie ik ook de hele pagina in deze kleur? Als dit probleem blijft dan pas ik binnenkort de achtergrond kleur wel aan. Ik hoor graag nog even van je.
  Grt Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb juist GerJanne haar mooie kaartje gezien en nu ben ik hier bij jou! Een heel ander kaartje, maar ook heel mooi en prachtig ingekleurd!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke uitdaging had GerJanne voor je en met een prachtig resultaat.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lovely image and beautiful pastel shades! Thanks for joining in at Friday Sketch Challenge. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief