Mijn lijst met blogs

vrijdag 14 maart 2014

Een beetje Crazy....


Gisteren schreef ik dat ik vandaag weer met een kaartje zou komen. Dat zit zo. Van de week heb ik een soortgelijke creatie gepost. Daarop kreeg ik van Sientje een reactie dat ze hem mooi vond maar door het drukke designpapier vond ze hem niet eigenlijk niet CAS genoeg. Blijkbaar interpreteer ik de regels iets anders, want ik had begrepen dat je een CAS kaart rustig en overzichtelijk moet houden en vlakken open moet laten, minimaal 40%, ook al gebruik je designpapier. Dat het om de opbouw van je kaart gaat met accent op hetgeen je wel op je kaart maakt. De opmerking van Sientje  triggerde mij echter terdege. Donderdagmiddag lag ik een half uur in de zon en toen bedacht ik om de kaart eens overnieuw te maken en dan effen papier te gebruiken ipv designpapier. En verder  hetzelfde papier als de vorige kaart. Heel veel tijd had ik niet, want de uitdaging is tot vrijdag 18.00. Maar ja ik geloof dat ik wel een beetje Crazy ben, die gedachte liet me ook niet los. Dus donderdag na het eten het kaartje gemaakt. Het was nog even dubben om het papier of ik toch heel lichtgrijs zou nemen of wit, maar het grijze was het toch net niet. Eigenlijk heb ik hem precies nagemaakt alleen een andere vorm omdat ik er een kaart van wilde maken en dat papier voor een langwerpige kaart had ik niet. Ook wilde ik zien wat het effect is terwijl verder alles wel hetzelfde is.  Om de andere creatie te zien klik hier.
Welke ik de mooiste vind weet ik eigenlijk niet, beiden hebben wel wat, bij deze komen de spetters beter uit. Lieke was heel duidelijk in haar mening, deze vond ze mooier.
Eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar jullie mening en ik hoor ze graag.
Inmiddels heeft deze kaart zijn bestemming al gevonden.
Challenge:
Crazy for Cas: sketch
DCL: spetters
SU-perchallenge: gebruik stiksels
Keep it simpel: strepen
Ik wens jullie allen een fijne dag.
Groetjes, Nelleke

26 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
ik vind deze ook mooier! EN ja, wat ik altijd begrepen heb van Cs kaarten is dat de helft wit/effen en leeg moet zijn. Dus soms verbaasde ik me al over CAS kaarten waarvan ik vond dat ze niet CAS waren. En het ene challengeblog zal er wat strikter in zijn dan het andere. Maar dit is een echte!!
Heel mooi gedaan en wat een leuke spetters! ;-)
GerJanne

Corrie zei

Hallo Nelleke
ik ben het helemaal met Gerjanne eens, ik heb even bij de andere kaart gekeken en ik bvind deze rustiger, prachtig is je kaart zo, niets meer aan veranderen.
Lieve groetjes,Corrie

Marlieke zei

Weet je? Het ene CAS ismhet andere niet en dat kan het soms knap lastig maken. De opbouw van je vorige kaart vind ik wel CAS, de uitstraling echter wat minder CAS. De kaart die je nu toont, is zowel in opbouw als uitstraling CAS, helemaal mooi! Tof dat je er opnieuw voor bent gaan zitten en leuk dat je weer meedoet bij CFC.

Marfien zei

Deze is inderdaad meer CAS, maar ik vind ze allebei even leuk.
En overnieuw maken zou ik ook doen, we laten ons niet op de kop zitten.

Sanne zei

Ik vind dit kaartje nog gaver dan die andere! En dit is echt CAS!

Liefs Sanne

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Deze is nog mooier dan die andere. Super goed gedaan, hoor;

grtjs
Claudia

Gerrina zei

Gaaf hoe het je niet lekker zat en dat je dan weer zo'n mooie kaart maakt! Deze vind ik nog mooier, omdat het middenstuk zo meer de aandacht trekt... Maar ze zijn bij het ene blog idd veel strenger dan bij het andere... Fijn weekend, Gerrina

Erica ♥ zei

Nou ik vind het ook een prachtige kaart geworden hoor ☺
Een fijn knutsel weekend ☼
Liefs van Erica

Marjan zei

Deze is absoluut mooier, in mijn ogen dan. Heel gaaf dat wit met het DT papier! Je bent een doorzetter! :)

Margot zei

ik vind deze geweldig, maar die andere ook hoor!

Cornelia (fun stamping) zei

Such a cool card - different and interesting. I looked at your previous cards with the same theme and this is definitely my favorite!

Unknown zei

Deze kaart staat bij mij met een grote voorsprong op één. Wat een gave kaart. Die draadjes of lijntjes erover zijn zo speels. Een prachtige uitwerking van de sketch en helemaal goed voor de SU-per challege. Bedankt voor het meedoen. Groetjes, Gonny

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Superleuke kaart en echt veel meer CAS als je vorige, ook de spetters komen beter uit, mooi gedaan, liefs Ans

Erna Logtenberg zei

Wat een mooie kaart met deze moeilijke sketch!! Ik ben er nog niet uit wat ik met de sketch zou kunnen doen!
Lieve groetjes, Erna

Renate zei

Ja... CAS is stiekem toch een breed begrip. Deze is meer CAS dan de andere, maar de andere vind ik persoonlijk leuker. Het is maar goed dat smeken zo verschillen. ;o)

-xies- Renate.

KarinsArtScrap zei

een gave kaart Nelleke je kaart hieronder is heel mooi.

gr karin

Mariken zei

Heel gaaf CAS kaartje! Super!!
Fijn weekend, groetjes, Mariken

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Nou als ik heel heerlijk ben vind ik deze ook mooier en een echt cas kaartje .
Liefs Rianne

Christine zei

Knap gedaan! Echt CAS!
Liefs
Christine

!neke zei

Ziet er heel goed uit !
Zo zie je wat een verschil een achtergrond maakt !

Anita Meijer zei

Hij is prachtig Nelleke, maar de ander vond ik ook heel mooi.
Liefs van Anita

Annemie zei

Een super leuke kaart Nelleke!
Ik vind beide kaarten even mooi...

Lieve groeten, Annemie.

Sientje zei

Ik heb je vorige kaart niet afgekeurd hoor want hij is echt helemaal toppie. En deze is ook helemaal toppie. En echt CAS. Super dat je hem nog een keertje hebt gemaakt maar dan met een witte achtergrond!

Ingrid Reyners zei

Een super leuke CAS kaartje heb je gemaakt Nelleke. Ik vind dat bij een CAS kaart ook heel veel wit hoort, deze heb je heel mooi uitgewerkt, met het garen en de stiksels maak je de kaart helemaal af. Deze vind ik de mooiste. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

Yvonne zei

Een hele gave kaart! Leuk dat je meedoet met de SU-per challenge. Gr. Yvonne

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik ben het dan duidelijk niet met mijn collega's eens!! Die vorige kaart vond ik ook heel CAS. En schitterend ook. Maar een ding is waar, het ene CAS is het andere niet. En ons Challengeblog is begonnen met "VEEL WIT CAS" dus vandaar de opmerking die Sientje deed. Deze is gewoon "Crazy For CAS CAS" eh ja....snap je hem!