Mijn lijst met blogs

maandag 17 maart 2014

Thijn

Vanmorgen kwam GerJanne. Om te kletselen. Nou dat deden we zeker. We gingen met onze punchboard aan de slag en aan elkaar lieten we zien waar we mee bezig waren geweest om zo van elkaar ideeën op te doen. En we kwamen tot conclusie dat je het gewoon maar moet proberen en er legio dingen zijn wat je er mee kunt doen.
Nadat GerJanne naar huis was ben ik met mijn nieuwe stempelspullen aan de slag gegaan. En daar zat ik dan met m'n inktjes, stempels en papier. Een geboortekaartje moest het worden, als het even kan blauw. Ik wist het niet. Blauw uiteindelijk aan de kant gegooid en met rood verder gegaan. Het stempeltje gedeeltelijk ingekleurd, gemaskerd en de spetters erop gemaakt.
Met de letterstempels de naam gemaakt. Het verder zo gelaten. Ik ben redelijk tevreden. Maar jullie mogen natuurlijk wel tips geven wat ik nog (anders) meer had kunnen doen.
Tips voor geboortekaartjes zijn ook welkom, want er staat ook nog een kaartje voor een meisjestweeling in de planning welke ik de komende maand moet maken.
Challenges:
Less is more: Masking or stenciling
Cas on Sunday: one layer wonder
Groetjes, Nelleke

31 opmerkingen:

Mariken zei

Wat een gezellig begin van de week, zo samen! Je kaa rmtje is schattig geworden! Lieve kleuren...
Groetjes, Mariken

Marjan zei

Mooie CAS babykaart, Nelleke, heel gaaf die spettertjes en het schattige baby'tje. Misschien zou ik zelf nog een finelinerrandje gemaakt hebben, maar dat zonder is ook mooi.

Marfien zei

Gewoon mooi, niets meer aan doen

Rosina zei

Heel lief je CAS babykaartje Nelleke en die verfspettertje geven een leuk speels effect... en zo laten.....KNAP gedaan....!!!

groetjes Rosina

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Heel lief kaartje en inderdaad zo laten het is een lief stempeltje .
liefs Rianne

GerJanne zei

Ha Nelleke,
het was zeker gezellig en we zijn weer wat wijzer. Met zijn tweetjes weet je toch mee dan 1! Jij had dus een knutseldagje...lekker. En je nieuwe stempels dus eindelijk uit de verpakking gehaald Wat leuk die letters zeg! Mooi effect. En het stempeltje van de baby van Eline dus ook super en mooi gemaskerd.
Ik denk dat ik hem ook zo zou laten. Of je kunt een randje van kleine stipjes langs de randen maken.
GerJanne

KarinsArtScrap zei

wat een super leuke kaart Nelleke.

gr karin

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Wel ik vind je kaartje super geslaagd, hoor. Heel mooi, zo me die spetters.

grtjs
Claudia

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Stempelen en CAS dat ligt mij helemaal niet..ik vind je kaartje er heel lief uitzien, de spetters vind ik minder, terwijl iedereen hierboven zegt dat dit juist leuk is, maar dat blijf je toch houden, ik zou ook met de fine-liner streepjes zetten..ik vind de naam erg mooi gestempeld..liefs Ans

lenywim35 zei

Ja, wat Ans schrijft m daar kan ik inkomen. Ik probeer ook wel eens zoiets, maar ik val terug, op mijn kaartjes , die volgens de kleindochter redelijk stijf zijn. Mooi zegt ze, maar geen uitspattingen. Ik moet er nu om lachen, jij met je spetters. Over uitspattingen gesproken. Maar het is jouw stijl, net zoals Rianne een aparte stijl heeft. Als ik zoiets zou doen, zou mijn bril gelijk een afwasbeurt nodig hebben, en mijn handen staan stijf van de inkt. hahaha. Maar wat we ook doen, als we er zelf blij van worden, is het toch goed ? En eerlijk gezegd, zie ik Ans toch wel graag met haar vintagekaarten en jou met al je gespetter. lieve groetjes leny

Anita Meijer zei

Wat een superlief kaartje Nelleke, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

Scraptastische hobby zei

Ik sluit me volledig bij Leny aan. Je moet doen waar je blij van wordt Nelleke! En je kaartje is heel cool!!
Lieve groetjes van Gerie

Hermien zei

Ieder z'n eigen stijl en dat is maar goed ook anders werd het bloggen ook maar saai Nelleke, ik vind het een geslaagd kaartje

Groetjes Hermien

Josje zei

Leuke kaart nelleke

Gerrina zei

Volgens mij ben jij gewoon geen "blauw"-mens, of zit je gewoon in een rode periode... Ik vind 'm super! Lekker CaS en precies genoeg spetters. En die stempel gebruik ik ook vaak op een babykaart, zo leuk! (eekhoorns zijn een van m'n lievelingsdieren) Geniet van de week, Gerrina

Lenie zei

wat een prachtige kaart.
groeten Lenie

Diny zei

Je hebt lekker zitten kliederen met GerJanne....maar het is en prachtig kaartje geworden Nelleke!

Groetjes Diny

Antoinette Voorn zei

Ahhh wat een dotje en super met die spettertjes!

marja kenter zei

Een heel lief en leuk kaartje. Ik moest een beetje glinmlachen want je had hem zo ook helemaal in het blauw kunnen maken. Maar ja, als je dat geen goed gevoel geeft doe je wat anders en daar wordt je dan weer blij van, ik ken het gevoel.
Maar goed, nog maar een keer, deze is erg leuk.
groetjes Marja

Kaartenkraam zei

Ik vind het een heel leuk kaartje en dacht meteen dat je die toch ook gewoon in blauw had kunnen maken!?

groetjes van Ank

Hanny zei

Haha, volgens mij is rood jouw favoriete kleur en net wat Marja hierboven zegt, deze had je ook in het blauw kunnen maken;) Maar, deze is echt heel lief en die naam is zo leuk met die mooie stempels, prachtig hoor.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Annemie zei

Hallo Nelleke,
een heel leuk kaartje, mooie stempel en leuk
gedaan met die spatjes erop...

Lieve groeten, Annemie.

Joanne kramer zei

Wat een leuke kaart! Mooi gedaan met je spettertjes. Groetjes Joanne

Misseke zei

Supermooi babykaartje Nelleke - 'k had hem ook gewoon in blauw gemaakt maar als het gevoel er niet is dan is het er niet - gewoon blijven doen wat je lekker zit hoor!
Groetjes,
Misseke

Aukje zei

Lief kaartje heb je weer gemaakt, Nelleke!
groetjes Aukje

cristel zei

Heel mooi en knap tegelijk om het met een laag papier te doen.
Grtjs

anja curvers zei

Heel erg leuk hoor. Leuk dat je meedoet bij CAS on sunday.

Ingrid Reyners zei

Leuk kaartje is het geworden Nelleke. Ik vind het knap als je maar met een laag kan werken, en daar toch iets heel moois neer kan zetten. De naam maakt het persoonlijk en helemaal af. Groetjes, Ingrid.

Henriët zei

Ik zou er niks meer aan doen. Vind het een heel leuk kaartje geworden.
Blijf gewoon doen wat je zelf mooi vindt, want met zoveel mensen, zoveel wensen dus je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken.
Groetjes van Henriët

Anne zei

What a cutie! Great masking
Thanks for taking the Less is More Challenge this week
Anne
(Guest commenter LIM)

Janneke zei

Wat een mooie kaart ;o)
Leuk dat je mee doet bij CAS on Sunday!