Mijn lijst met blogs

zaterdag 26 april 2014

JOY

Daar ben ik weer eens met een verlaat kerstkaartje. Die moest gisteravond afgemaakt worden en gebeurde tussen de bedrijven door. De sketch is van de NKU van een paar weken geleden. Toch is het niet helemaal geworden wat ik ervan gedacht had, ik denk dat die daarom ook bleef liggen op mijn bureau. Het zij zo.
De laatste weken met het album voor mijn ouders bezig geweest. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie tips en reacties.
Ik heb het maar eenvoudig gehouden, want anders zou ik het helemaal niet redden. Kraft als basis en mooi designpapier bij de foto's gezocht. Zo gaaf om te ervaren dat papier een foto kan maken en breken. Sketches op internet gezocht en uitgeprint. Makkelijk om dan een begin te maken. Niet teveel over nadenken en gewoon doen. Sommige layouts waren snel klaar. Anderen duurden langer. De juiste foto en papier en vaak heb je dan al iets voor ogen even kijken op mijn voorbeeld, schuiven en nog eens schuiven. En daarna plakken en de laatste kleine dingen erbij. Ik kan ook geen letter meer zien. Als je weet dat ons gezin uit 13 personen bestaan en er al hun namen en geboortedata vermeld staan......Maar goed, op een paar dingetjes na klaar. Tezijnertijd zal ik wel wat laten zien. Voor een eerste keer ben ik best wel tevreden mee. Ook een map gekocht met plastic hoesjes. Dit met voorbedachte rade gedaan want ik denk dat deze wel vaak bekeken wordt. Zelf lijkt het mij mooi om nog eens een boekje te maken. zonder hoesjes zoals Miranda zei, maar vooreerst heb ik er genoeg van.
Ook ben ik nog druk met een paar andere dingen en nog een paar dagen en dan is het feest daar.
Vanmiddag was ik met mijn moeder boodschappen doen, en ze waren al verwend met prachtige  bloemen en heel wat kaarten lagen er bij hun in de bus. De tuin is netjes, bloemen in een waterbak, kortom ze zijn er klaar voor. Spannende dingen staan er te gebeuren, morgenavond wordt de boog gezet, de krant komt maandag en de burgemeester woensdag. We denken dat ze heel wat tijd nodig hebben om bij te komen.
Challenges:
Yvonnes 52 weken kerst.
Crafty Hazelnuts Christmas challenge: hoed
Merry Monday: Kersttekst en dit pimpen.
Christmas Carddown: lots of fun.
Lieve mensen bedankt voor jullie reacties elke keer. Na volgende week zal ik wat meer reageren.
Groetjes, Nelleke


21 opmerkingen:

Gerrina zei

Ik ben heel benieuwd naar het boek.... Ik wens jou en je ouders een heerlijk, feestelijk en bijzonder weekend! Groetjes, Gerrina

Bonnie zei

Such cute snow people, Nelleke! Love that sparkly joy! Thanks for sharing this with us at Merry Monday!

!neke zei

Wens je een feestelijk weekend toe!

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Je kaartje vind ik super geslaagd. Heel mooi.

grtjs
Claudia

Scraptastische hobby zei

Hoi Nelleke,
Je kaartje valt best mee hoor! kun je met een gerust hart versturen tegen die tijd. En wat zal je enorm veel werk hebben gehad aan je album, ben erg benieuwd!! Ja 60 jaar getrouwd is dan ook heel speciaal hè! dan haal je zelfs de krant! Ik wens jullie een prachtige dag maandag enik denk dat niet alleen de ouders bij moeten komen van het feest, hihi. Fijne dagen...lieve groetjes vaan Gerie

martina's kaartjes zei

een leuk en geslaagd kaartje
fijn weekend
grtjs,martina
x

Bea zei

Een prachtig kaartje Nelleke, wens jou en je familie een hele fijne dag en een gezellig feest toe....

groetjes Bea.

esmee zei

een leuke kaart

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,'
Hele leuke kerstkaart heb je gemaakt en ..een enorme klus zo'n boek maar je hebt wel eer van je werk, wens jullie allemaal een feestelijke dag..liefs Ans

Marjan zei

Ja, zo'n boek is enorm veel werk! Maar ook wel weer leuk en zeker als de ontvangers er blij mee zijn. Hoop dat het een heerlijke dag gaat worden, veel plezier alvast!
Je kaart is erg leuk, met een leuk plaatje en een gave bloem in de hoek!

Marfien zei

Ik zie zo het feest van mijn ouders nog voor me, wij waren maar met zes kinderen thuis, maar wel een feest met ruim 100 man. Liedjes instuderen via internet en al ontzettend veel plezier gehad vóór het feest. Het is echt een heel bijzonder gevoel als je ouders 60 jaar getrouwd zijn. Mijn ouders kregen nog een felicitatie van de koningin (via de burgemeester), maar jouw ouders krijgen hem van de KONING.
Heel veel plezier allemaal, liefs, Marfien

Anita Meijer zei

Ik vind je kaart juist helemaal geweldig Nelleke, ik hou ervan. Een hele fijne dag maandag, helemaal leuk.
Liefs van Anita

Hanny zei

Je kaart is lief Nelleke, leuk gemaakt ook al ben je er zelf niet helemaal tevreden over. Wat een drukte zeg, je bent er zomaar veel mee bezig natuurlijk en er komt ook veel op je af. Wat zal het een feest worden en ze kunnen met het boek wat je gemaakt hebt nog lang nagenieten en herinneringen ophalen, dat is het allemaal waard. Ik wens jullie een heel fijn feest, geniet er lekker van, na al die inspanning heb je dat ook wel nodig hoor.
Fijn weekend, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Kathy Schweinfurth zei

Beautiful! Your card is SO festive! Thanks so much for playing with us at Merry Monday!

Anoniem zei

Laat de Kerst maar komen...lief en mooi kaartje!
Creatieve groetjes, Gaby

Corrie zei

Hoi Nelleke
Al is je kaartje een beetje verlaat, hij is prachtig, mooi papier en een schattig plaatje.
Ik wens jullie een geweldig feest toe, laat de muziek maar komen.
Lieve groetjes,Corrie

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
dit is een enig plaatje! Die sneeuwmannen bij elkaar! Echt geinig. En dat achtergrond papier komt me zo bekend voor... Ik hoop dat jullie een prachtig feest zullen hebben met zijn allen.
Geniet ervan!
GerJanne

martine zei

Hallo Nelleke,heel mooi kerstkaartje alles past mooi in zijn geheel
ook fijne feestdagen toegewenst
lieve groetjes martine

Lisbeth zei

Hoi Nelleke
prachtig kerstkaartje
veel plezier op het feest
grtjs Lisbeth

Lori Turner zei

OMGOSH love these snow people! :) Your JOY is awesome all bling'd up! Thanks for joining us at Merry Monday this week xoxoxo

Misseke zei

Prachtig kerstkaartje heb je gemaakt Nelleke - hij is super!

Groetjes,
Misseke