Mijn lijst met blogs

maandag 7 april 2014

When words fail, music speaks

Dag allemaal, iedereen heel hartelijk bedankt voor de lieve woorden en wensen voor de verjaardag van Wim. We hebben gisteren een drukke en gezellige dag gehad. Tevens foto's gemaakt van ons met kinderen en kleinkinderen, hoe mooi en bijzonder is dat. Zelfs kleine Jelle van ruim 2 weken jong was van de partij. Vandaag is de dag, vanmorgen alles weer opgeruimd, en vanmiddag komen ouders en schoonmoeder nog.
Het kaartje voor Wim heb ik gisteren gegeven. Wim houdt van muziek en vindt het leuk om ook zelf gitaar te spelen, het liefst voor de computer voor de noten en de tekst te leren. Een paar maanden geleden hebben wij een kerdienst bijgewoond waar de coverband van U2 optrad. Heel bijzonder om dat mee te maken. Vanaf die tijd wordt er regelmatig muziek opgezocht van U2 en probeert Wim dit ook te spelen op zijn gitaar. Wat hij niet wist was dat ik een plaatje aangevraagd had voor vanmorgen. Om wakker te worden en hem te feliciteren. En zo genoten wij vanmorgen van het nummer: One van U2.
Dat het kaartje met muziek moest worden lag voor de hand. Lastig om te beginnen, maar Lieke liet mij via Pinterest wat mogelijkheden zien en omdat deze tekst mij het meeste aansprak heb ik deze gekozen. Zo leuk om een tekst weer te geven op een kaart. Ik ben begonnen om inkt te sprayen op een vel papier en dit nat te maken. Daar heb ik later de gitaar uitgestansd en een zwart randje achter gemaakt. Op een ander stuk karton weer gele inkt gesprayed en nat gemaakt met water en toen gedept met een stuk wit papier en dit nadat het droog was gebruikt. Als je goed kijkt zie je links van de gitaar fijne lijntjes van het karton. Verschillende stempels gebruikt van oa Eline, Hema, een groot muziekblok, en kleine letterstempeltjes. Wat accentjes gemaakt bij het woord word. Stempels die met hem te maken hebben. Groen, vogels, muziek en i love you. De muzieknoot is van Memory Box en heel fijntjes. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik ben best wel een beetje trots op het resultaat, helemaal als je bedenkt dat toen ik na 1x sprayen mijn handen al onder de inkt zaten en dan...... 
Challenges:
Oma Dee: watercolor
Craft your Passion Challenges: gebruik geen designpapier
Geniet van de dag! Groetjes, Nelleke

36 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat een geslaagd werkje ! heel erg leuk resultaat ! sprayen is durven, ook niet mijn sterkste kant, de jouwe is helemaal toppie !
grtjs,martina
x

Joanne kramer zei

Wat een mooie en toepasselijke kaart en mooi verhaal! fijne dag! groetjes Joanne

Bea zei

Wat een prachtig kaartje Nelleke, heb zoiets nog nooit gemaakt maar ik vind ze altijd super mooi...fijne dag...

groetjes Bea.

Hanny zei

Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben en vandaag weer. Een bijzonder moment als heel je gezin bij elkaar is en ook nog mooie foto's kunt maken, zeker met een kleintje van 2 weken erbij. Je kaart is prachtig, erg mooi gemaakt en leuk om te lezen hoe je het gedaan hebt ook, veel werk maar een prachtig resultaat. Zo herkenbaar om al na heel eventjes bezig te zijn onder de verf te zitten......lol. U2 heeft schitterende muziek en als je man dit met zijn gitaar gaat spelen zal het wel genieten zijn daar bij jullie. Waarschijnlijk heeft hij inmiddels de plaat die je aangevraagd hebt al gehoord, wat een lief gebaar Nelleke!
Fijne week, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Misseke zei

Schitterend kaartje Nelleke - supermooi gedaan met het sprayen, een super resultaat - ik vind hem heel mooi geworden, een toppertje!
Groetjes,
Misseke

martine zei

Hallo Nelleke,
wat een supper mooie kaart
dat heb je heel knap gedaan
en wat een heel mooi verhaal
lieve groetjes martine

Scraptastische hobby zei

Die is goed gelukt Nelleke!!! Prachtig al die details....nou je hebt Wim maar verwend!! en een leuke gezellige dag met alle kids, leuk hoor!!!Je hebt alles tof bedacht!
Liefs van Gerie

Marleen zei

Wauw, stoere kaart Nelleke, erg mooi.
Groetjes, Marleen

marja kenter zei

Het is een prachtige kaart, vooral door de liefde die hij aangeeft.
Mooie kleuren voor een man. Nog van harte gefeliciteerd, het is me even ontgaan dat je man jarig was. Ach ja, campingtijd, dan mis ik nog wel eens wat berichtjes.
Fijn dat jullie zo'n mooie dag hebben gehad.
Liefs en groetjes Marja

Suzan zei

Hallo Nelleke,
Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt! petje af hoor,
Groetjes Suzan

Hermien zei

Dat heb je heel mooi gemaakt voor Wim, en ja U2 maakt prachtige muziek

Groetjes Hermien

Erica ♥ zei

Echt een hele mooi kaart heb je gemaakt, ik vind hem super ☺
Gezellige en fijne nieuwe week ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Mariken zei

Wat mooi gedaan Nelleke, prachtige kaart!
Groetjes, Mariken

Mariken zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anita Meijer zei

Wat heb je dit prachtig gemaakt Nelleke, ik vind het heel mooi.
Liefs van Anita

Marfien zei

When words fail . . . super gaaf gemaakt

GerJanne zei

Ha Nelleke,
nu zeker met de voeten op de bank?? Drukken dagen zo! Je kaart is in het echt zo prachtig!!! Hier lijkt het wat paars, maar het was toch zwart?
En wat lief dat je een plaat had aangevraagd. Dat is nog eens een verrassing....verwacht je toch niet!
Groetjes en lekker bijkomen!
GerJanne

Rosina zei

Wat een geweldig mooie kaart heb je gemaakt voor je man Wim ....heel leuk als je er zulke persoonlijke dingen op kan verwerken...
KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

Renate zei

En terecht dat je hier trots op bent. Het is een super leuk kaartje geworden.
Fijn om te lezen dat het een geslaagd feestje is geweest.

-xies- Renate.

Anneke zei

wat een mooie kaart Nelleke heb je voor je man gemaakt.
groetjes van An

Anita van Merode zei

Gefelicteerd met Wim. De echte dag vandaag( nog even)
U2 , geweldig. We hadden het toevallig met de kinderen over...zij zijn 13 en 15 jaar en vinden U2 geweldig nu...toen ook eens oudere nummers laten horen. Huhhhh was het toen.
Enne je kaart is geweldig mooi, wat een prachtige technieken heb je gebruikt!!!
Groetjes Anita

Corrie zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je man Wim, het geeft altijd drukte, maar als het gezellig is met elkaar heb je dat er graag voor over toch?
De kaart voor je man is prachtig, mooie kleuren, de mallen van Memorybox zijn zo mooi en fijntjes
Lieve groetjes,Corrie

cristel zei

Nog een proficiat voor je man en een proficiat voor je kaart vind hem super.
Grtjs

Jolanda zei

van harte met je man Nelleke! gave kaart heb je voor hem gemaakt:0)
grtz Jolanda

Antoinette Voorn zei

Het is een hele gave creatie geworden !

lenywim35 zei

Hi Nelleke, Nog gefeliciteerd met Wims verjaardag. Was me ontgaan. En wat een gave kaart heb je gemaakt. Dat is toch iets dat mij nooit zou lukken. Zo heb ik dat vandaag al een paar maal gezegd. Wat zijn jullie toch creatievelingen. Geniet al weer een uur lang van alle blogs. Slecht weer hier en wifi werkt prima. Maar andersom ....... LOL gr leny w

Unknown zei

Gaaf zeg! Mooie tekst ook, heel goed gekozen. Van harte gefeliciteerd met je man en dankjewel voor het meedoen.

Jeannette zei

hoi Nelleke, allereerst nog van harte gefeliciteerd met je man Wim, wat lief dat je een plaatje hebt aangevraagd voor hem, wat een verrassing! en dan je mooie kaart, ik vind hem supermooi en dat sprayen is zo te zien heel erg goed gelukt, wat een leuk effect geeft dat toch, ja en je moet wel uitkijken hoe je sprayt haha, maar leuk is het, dan ook je andere mooie details en zo is het weer een heel persoonlijke kaart geworden, de drukte heb je inmiddels achter de rug en nu maar even in de relaxstand nagenieten, groetjes Jeannette

Aukje zei

Wat een prachtige muziekkaart heb je gemaakt, Nelleke!
groetjes Aukje

Cornelie zei

Lekker kliederen en kladderen en dan zo'n mooi kaartje maken. Erg leuk gedaan en de tekst is idd erg mooi. Dank je wel Nelleke!

Marjan zei

Prachtig gemaakt deze kaart, mooie achtergrond en erg leuk met de tekst en gitaar en muzieknootjes! Lekker hè, dat rommelen met inkt en dergelijke!

Gerrina zei

Mooie kaart en wat zal hij er blij mee zijn geweest! Klinkt ook als een gezellig weekend! Hoop dat het mooie foto's geworden zijn...
Het Art Specially Event is het enige event in Nederland dat helemaal op stempelen is gericht. Het wordt elk jaar begin April gehouden (dit jaar voor het eerst in Nijkerk). Je kunt gratis parkeren, kortingsbonnen (ook op de entree) zitten in het Art Specially magazine. Er zijn bij 95% van de stands demo's of make & takes en ook nog zo'n 7 gratis workshops vanuit het event zelf. Je kan daar ook vanalles vragen over stempelen (er is een soort eerste hulp bij stempelen stand) en er is een speciaal zaterdagavondprogramma voor de mensen die in het hotel naast het event logeren en twee dagen komen. Mijn 1e jaar ben ik een dag geweest, het 2e jaar het hele weekend (ik wou het avondprogramma en alle workshops doen), vorig jaar was ik helaas ziek en dit jaar zat ik dus aan de andere kant in een stand met een demo/workshopje... Daar zie je andere stempelaars uit Belgie en Duitsland, maar vooral uit nederland. Zoals je kunt lezen ben ik er nogal enthousiast over... Kijk eens op hun site: ArtSpecially.nl of de FB page... Wie weet zie ik jou daar volgend jaar ook... Groetjes, Gerrina

Karin zei

Knap hoor Nelleke, wat een fantastisch mooie kaart! Ik heb je vorige kaartjes ook eens bekeken (ik stond een beetje achter) en vind het stuk voor stuk prachtige kaartjes! Ik vind je kaartjes ook steeds mooier worden, waar gaat dat eindigen :)
Groetjes, Karin

Maaike Huisman zei

Ik vind je kaart prachtig en met hoeveel liefde je hem gemaakt hebt, vind ik heel mooi om te lezen.
Gr. Maaike

Nadine zei

Een prachtige kaart met een heel mooie tekst, super gedaan. Fijn dat je meedoet met onze uitdaging!

Michelle zei

Wat een prachtige kaart. Erg mooi hoe je de achtergrond hebt gemaakt.
Bedankt dat je meedoet bij Craft your Passion.
xxx Michelle (DT)