Mijn lijst met blogs

donderdag 8 mei 2014

Uitdaging?

Een paar weken geleden had ik nieuwe spulletjes gekocht. Dat is genieten en natuurlijk wil je daarmee aan de slag. De schets van NKU vind ik erg leuk en je laat je gedachten al eens gaan hoe je dat gaat doen. Hoe Marfien het afgelopen weekeind challenges gecombineerd had vond ik erg knap en ja ik had mijn idee al klaar. Dinsdagavond aan de slag. Stempels gebruikt van Eline (MD) mijn nieuwe kattenstans gebruikt (wat is die leuk zeg), een kantje erop, niet middenop want dat gaat ten koste van de stempels. En ja toen was de kaart klaar en ik dacht: waar zet ik de pijlen nou en doe ik er nog knoopjes op? Nee, want dat gaat ten koste van de kaart. Ik vond nog 1 miniknoopje en deze wel gebruikt, want dat maakte het net even anders, maar om dan mee te doen met een challenge? Nee, we laten het zo. Ik heb inwendig heerlijk lopen grinniken om mijzelf. Toen alles vast zat, zag ik een blokje scheef zitten. Balen, maar goed, het zij zo, het is tenslotte handwerk.
De knoopjes en de pijlen? Eens kijken wat ik kan doen vandaag, even poetsen en een thuisblijfdag vandaag en lekker aan de freubel.
Challenges:
NKU: schets
Knutsels en kadootjes: zwart, wit en nog een kleur.
Marianne Design Divas: alles mag 3producten: stempels, kant en kattenstans
Het is vandaag ook weer kerstkaartendag. Voor mij een stimulans om elke week een kerstkaartje te maken. Nu las ik net dat Yvonne er mee gaat stoppen, jammer maar wel te begrijpen. Gezondheid is het allerbelangrijkste en als het een moeten wordt, ben je ook niet goed bezig. Ik hoop toch nog regelmatig wat te maken en dat de andere uitdagingen van andere blogs mij blijven stimuleren. Soms heb ik dat gewoon nodig.Voor dit kaartje ben ik in mijn voorraad 3D plaatjes gedoken en vond ik deze. Ik heb alleen het plaatje gebruikt en er geen 3D van gemaakt. Gemaakt volgens een sketch, alles rondom gestikt en ook nog over dwars al zie je dat niet zo goed. (links boven en rechts onder)
Christmas Card Challenges: no embellisments (oef wat lastig)
52cct : sketch
Crafty Hazelnuts: de B van Bear
Een fijne dag vandaag en misschien heel snel tot ziens.
Nelleke
 
 

35 opmerkingen:

Anoniem zei

Twee schatjes van kaarten!
Creatieve groetjes, Gaby

Trijntje zei

Hoi Nelleke Je kattenkaart wat heb je die pracht gemaakt. Die andere is ook mooi hoor. Maar ik hou van katten dus...... Groeten Trijntje

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat heb je een prachtige blokjeskaart gemaakt, natuurlijk met de mooie katten,leuk is dat stukje organza roosjeslint en je kerstkaartje is simpel en mooi, die heb je ook nodig..Jammer dat Yvonne gaat stoppen, ik hoop dat iemand het wil overnemen..groetjes Ans

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaarten! Die kaart met blokjes is zo mooi en lekker fris! mooi gemaakt! ach en dat blokje dat scheef zit...het is dat je het zei, op het eerste oog had ik het niet gezien. groetjes Joanne

Hanny zei

Wat laat je weer prachtige kaarten zien Nelleke, die met die "blokjes" is zo lekker fris van kleur en ziet er prachtig uit. Je Kerstkaart mag er ook weer wezen, alweer eentje klaar en ja, heel jammer dat Yvonne gaat stoppen maar soms moet je helaas moeilijke beslissingen nemen. Dankzij haar ben ik wel begonnen om af en toe een Kerstkaart te maken en dat wil ik eigenlijk wel blijven doen.
liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Wat een leuk kaartje met die kattenstans leuk ook hoe je die stempels hebt gebruikt.
Liefs Rianne

Scraptastische hobby zei

Owwww, dat heb ik ook wel eens Nelleke, dat er ineens iets scheef gaat zitten, grrrrr. Maar er zitten op je bovenste kaart wel hele mooie stempels!
En jammer dat Yvonne stopt....er deden er wel heel veel mee! Nu zelf de stok achter de deur houden! In ieder geval is deze kerstkaart weer af.
Liefs van Gerie

martina's kaartjes zei

ik vind de katten ook geweldig ! en recht plakken en recht stempelen, is altijd een uitdaging, ik denk bij iedereen. ik ga dan vaak aan de slag met post it plakband en meetlatten met lijntjes op, die durven wel vaak soelaas brengen.
hele mooie en leuke kaartjes werden het in ieder geval,
nog een fijne dag,
grtjs,martina
x

Misseke zei

De kattenkaart is geweldig Nelleke, superleuk gedaan en je kerstkaart is ook helemaal toppie.
Groetjes,
Misseke

Anita Meijer zei

Wat een prachtige kaartjes Nelleke, ik vind ze allebei supermooi.
Liefs van Anita

lenywim35 zei

Beiden gaaf gedaan Nelleke. Ja en die kattenmal is geweldig. Blijf ik leuk vinden. gr leny w

Patricia Hays zei

Such a cute image on the winter card! I like how the dotted pattern of the background paper resembles the falling snow but in a different color scheme. The red stitching is a great finishing touch. Thanks for sharing your card with us at 52{C}CT!

Monique zei

Hoi Nelleke, ik vind hem prachtig. Hier in het noorden zeggen ze "Schaif stoat laif" Dus helemaal goed!
Leuk dat je weer meedoet bij Knutsels en Kadootjes.
Liefs, Monique

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke kaart met de poezen Nelleke, en ik vind het zo knap dat je een paar challenge's combineert. Mij lukt het nooit. Je kerstkaartje is ook al een hele mooi geworden, leuk plaatje heb je gebruikt. Fijn dat je mee doet met de challenge van Knutsels&Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

Heleen zei

Wat een geweldig mooi kaartje! Heel mooi uitgewerkt die schets. Leuk dat je meedoet met de uitdaging van NKU.
Lieve groetjes,
Heleen

Notes by Nina zei

Both card are lovely. Thank you for joining us for Merry Monday.

Renate zei

Nou meid, je bent lekker aan de freubel geweest. Super leuke kaartjes heb je gemaakt. Knap hoe je alle challenges hebt weten te combineren. dat lijkt me inderdaad een hele uitdaging.

-xies- Renate.

Diny zei

Wat een leuke kaarten heb ik voorbij zien komen bij je Nelleke!
Nog van harte gefeliciteerd met het 60 jarig huwelijk van je ouders....wat bijzonder....daar geniet je nog lang van na!

groetjes Diny

Suzan zei

Hallo Nelleke,
Prachtige kaartjes heb je erbij gezet!! de poezen blijven leuk he?
groetjes Suzan

Rosina zei

Weer 2 prachtige kaartjes Nelleke ...super leuk is de bovenste met die vierkantjes ...en daar die zwarte poezen op geeft een heel leuk effect...
Ook je kerstkaart is een toppertje....
Succes met de challenges...

groetjes Rosina

Gerrina zei

Die kattenkaart vind ik helemaal mooi! Zo fris met dat rood en die stans is heel leuk! Je kerstkaart is weer mooi die achtergrond met de sneeuw van het plaatje en de stiksels! Hoop dat je een lekkere dag had vandaag! Groetjes, Gerrina

Mynn xx zei

These are both beautiful! I adore them! Thanks for joining us at 52CCT! :) HUGS and have a wonderful weekend! Mynn xx

Nelly zei

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.

De katten zijn zo leuk.

En je kerstkaart is ook heel mooi geworden.

Fijne dag vandaag !!

Groetjes Nelly

Marfien zei

Wat een mooie liftkaart is dit geworden, zelfs de knoop :-). En je kerstkaart inspireert mij weer want dat papier zit nog in mijn voorraad en het plaatje komt me ook bekend voor. Heb een kleinzoon te logeren en morgen is hier een braderie. Ga op zoek naar mooie dingen

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Schattig kaartje met die poezen. En o jee, die kerstkaarten, ik heb er een in gedachten, ik moet het snel weer oppakken.

Hazel zei

Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely card - hope to see you again soon. x

Peanut zei

I like how you've interpreted the sketch. The snowy scene is so beautiful.
Thanks for joining our May Sketch challenge.
xxx Asha

Deborah Frings zei

Both cards are super. I do like the cats! Your take on the sketch is fun. Thanks so much for playing along with 52CCT this week!

Bonnie zei

What a darling image, Nelleke! That little bunny is working hard to push his friends! Thanks for sharing this with us at Merry Monday!

1CardCreator zei

Beautiful cards, both of them, I love the red paper you used too! Thanks for playing along at CHNC Challenge Extra. ~Diane GDT

anncreatief zei

Je kaart is prachtig,..leuk en dank je wel voor het meedoen met de uitdaging van NKU en veel succes.
Fijne dag
Liefs Anneke

Wilma zei

Wat een LIEF kaartje en dat inclusief het scheve blokje.....wat zijn we weer kritisch hè? Ook het kerstkaartje ziet er heel MOOI uit.
LEUK Nelleke.....dat je met de uitdaging bij NKU meedoet.
Liefs Wilma ☺☺☺

Jolanda zei

leuke uitwerking van de sketch Nelleke!
bedankt voor je deelname bij de NKU:0)
grtz Jolanda

Jolanda zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor de challenge bij Marianne's design divas

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een gaaf kaartje! Ik heb sowieso heel wat gemist, maar een heleboel bij het challengeblog. Leuk dat je meedoet aan de challenge van Knutses en Kadootjes. Enne...ben jij die Nelleke of is dat een andere, van Yvonne's blog??
Groetjes,
GerJanne