Mijn lijst met blogs

zaterdag 28 juni 2014

Bedankt!

Bedankt Leny W, Danoesja, Anita v M, Gerjanne, Jolanda, Rosina, Ans G, Rianne, Claudia, Hermien, Marfien, Erica, Monique (crealoetje) voor al jullie prachtige kaarten die ik ontvangen heb voor mijn verjaardag gisteren. Het was een feest om de brievenbus te openen. Wat een verrassing iedere keer weer. Heel, heel hartelijk bedankt.
Ik heb gisteren een leuke dag gehad, ben erg verwend, het allerleukste was de pick-nick tussen de middag zoiets heb ik nog nooit gedaan op mijn verjaardag!
Mijn zussen en schoonzus gingen een dag fietsen met mijn ouders. Mijn moeder met zus op de duofiets omdat ze niet meer kan fietsen. Mijn vader ook mee. Het was te ver om naar ons huis te fietsen, want ja je moet ook weer terug.... Daarom zijn wij halverwege naar hen toegegaan op een afgesproken plek, waar we heerlijk gegeten en gezeten hebben.
Daarbij alle post, felicitaties op Facebook, de bezoekjes, de kinderen en kleinkinderen die er waren. Het met z'n (bijna) allen buiten eten aan de grote pick-nick tafel maakte er een mooie dag van.
En, haha, we waren zo moe dat we voor ons doen vroeg in bed lagen...
Het kaartje is een "Snelle-Jelle" kaart voor GerJanne omdat ik stansen van haar mocht lenen voor het scrapalbum die ik voor mijn ouder gemaakt heb. GerJanne, fijn dat ik ze mocht lenen. Gemaakt met de restjes van het papier wat ik gebruikt had.
Vandaag lekker bijkomen en ik hoop volgende week weer wat te freubelen.
Groetjes, Nelleke

28 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Hoi Nelleke, van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag meis....zo te lezen was het een onvergetelijke dag voor jou en je familie...leuk om op terug te kijken. Dit heb je weer in je rugzakje haha.
Je kaart is een super snelle Jelle hoor....toppie!
Liefs Ellen

Kaartenkraam zei

Alsnog van harte met je verjaardag, wat hebben jullie er een leuke dag van gemaakt!
Leuke snelle kaart!

groetjes van Ank

Cora Schram zei

nog gefeliciteerd met je verjaardag. En net zoals Ellen schreeft, deze herinneringen neemt niemand je meer af.
Je kaartje is helemaal top!

Groetjes Cora

Joanne kramer zei

Nog van harte gefeliciteerd en wat klinkt je verjaardag als 1 groot feest! Heerlijk! geniet nog maar lekker na. Wat een vrolijke kaart heb je gemaakt! groetjes Joanne

GerJanne zei

Heel leuk kaartje, hij staat hier nog en ik heb hem gebruikt voor 2 kaartjes die ik nu eindelijk kan plaatsen................;-)
Leuk ook zo'n dag vol herinneringen maken.
Geniet nog maar lekker na!
GerJanne

martine zei

Hallo Nelleke,
wat een leuk en fleurig kaartje
alsnog van harte gefeliciteerd met jou verjaardag
lieve groetjes martine

Anita Meijer zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Nelleke en wat leuk dat jullie met zijn allen zijn wezen fietsen, super. Je kaart is ook weer heel mooi.
Liefs van Anita

Charlotte zei

Leuke kaart Nelleke! De kleur blauw zou ik niet meteen zelf kiezen maar is wel echt fris en past goed bij het bloemenpapier!
Groetjes,
Charlotte

Scraptastische hobby zei

Oeps te laat......maar alsnog HARTELIJK GEFELICITEERD! Nelleke. Wat een top verjaardag zo op een afgesproken plek lekker picknicken met elkaar! Wat een leuk idee en leuk bedacht!
Je snelle jelle voor GerJanne is mooi geworden!
Fijn weekend en liefs van Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Lijkt me gezellig dat picknicken met de familie, dan hadden jullie vast goed weer..wij hebben echt elke middag een enorme plensbui gehad..leuk om zoveel kaarten te krijgen, dan ben je echt jarig..en de kaart voor GerJanne is ook weer top..liefs Ans

Marjan zei

Van harte nog met je verjaardag, het klinkt als een heel gezellige dag!
De kaart voor Gerjanne is leuk, fris en vrolijk!

jolanda zei

leuke kaart

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Leuk dat je zo genoten hebt het is altijd leuk he zo met de fam,
Rust lekker uit dan heb je volgende week weer veel zin.
En wat leuk dat gerjanne je die mallen geleend heeft nu kon je een leuk kaartje maken.
Liefs Rianne

Ans S. zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, zo te lezen heb je een hele gezellige dag gehad. Je bedank kaartje voor GerJanne ziet er heel mooi en vrolijk uit.

Groetjes Ans

Hanny zei

Ik weet toch niet meer of ik je gefeliciteerd heb, wat erg............zo niet dan bij deze nog van harte gefeliciteerd Nelleke. Je hebt in ieder geval lekker veel kaarten ontvangen en bent goed verwend. Wat zal dat gezellig zijn geweest, heerlijk om zo met zijn allen op die manier je verjaardag te vieren.
Je kaartje voor GerJanne is erg leuk en ja, ook heel lief van haar dat je mallen mocht lenen.Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Anita van Merode zei

Huh, dit is de tweede keer al. daar net bij iemand anders....mijn reactie is weg! Dan nog maar eens. Graag gedaan je kaartje, blij dat je hem leuk vind. Leuke verjaardag gehad zo te lezen. Gezellig picknicken, leuke verrassing . Je kaart is ook erg mooi! Leuke kleuren.
Groetjes Anita

Corrie zei

Hallo Nelleke
Ook van mij nog gefeliciteerd met je verjaardag, fijn dat je zo,n mooie dag hebt gehad, je kaart is ook weer héél vrolijk.
Lieve groetjes,Corrie

Lisbeth zei

hoi Nelleke
wat vind ik dit erg
ik heb je verjaardag gemist als nog een gelukkige verjaardag
mooie kaartjes weer
grtjs lisbeth

lenywim35 zei

Hi Nelleke, Leuke kaart voor de hulp van Gerjanne heb je gemaakt. Ik ben blij, dat je veel kaarten hebt gekregen en dat de mijne is aangekomen. De post op dit eiland is nogal eens abuis, en het zou wel triest zijn na de mislukte kerstzending he??? Maar dat had ik goed gemaakt en dit hoeft nu niet. Heerlijk dat je toch zo'n fijne verjaardag hebt gehad Daar kan je weer even op teren. gr leny w

Bea zei

Nelleke allereerst nog van harte proficiat met je verjaardag, zo te lezen heb je een hele fijne dag gehad, kun je nog lekker lang van na genieten. We zijn terug van onze fietsvakantie en ik heb je kaartjes die je gemaakt hebt even bewondert, ze zijn weer erg mooi geworden....

groetjes Bea.

Gerrina zei

Nog gefeliciteerd! (wist 't niet...) Klink als een heerlijke dag... Leuke papieren voor deze kaart! Groetjes, Gerrina

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Je kaartje ziet er fantastisch uit. Nog van harte proficiat met je verjaardag. Ik lees dat je een superleuke dag hebt gehad.

grtjs
Claudia

Mariken zei

Hey Nelleke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een goed en creatief jaar van! Je kaartje is prachtig, wat een leuk papier, met die bloemetjes!
Fijne avond, groetjes, Mariken

Henriët zei

Dat staat dus meteen genoteerd in mijn nieuwe schoolagenda (die loopt al tot juli 2015) zodat ik niet weer vergeet om je een kaartje te sturen. Alsnog van harte gefeliciteerd!!
Je kaart voor GerJanne ziet er erg mooi uit. Lekker om soms even stansjes en stempels van iemand te kunnen lenen.
Groetjes van Henriët

Rosina zei

Wat leuk Nelleke dat je fijne verjaardag heb gehad....en ook zoveel mooie kaartjes gekregen.geniet er nog maar lekkervan ...en graag gedaan hoor ...Ik had 3 jarigen op de 27e ...ook mijn schoonzoon en nog een vriendin....
Groetjes
Rosina

Misseke zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Nelleke en zo te lezen heb je een superdag gehad, heel fijn.
Prachtig kaartje heb je voor GerJanne gemaakt - supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Antoinette Voorn zei

een erg mooie en vrolijke kaart! en van harte nog met je verjaardag!