Mijn lijst met blogs

maandag 30 juni 2014

Eindelijk klaar

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle felicitaties voor mijn verjaardag. Ook wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben en wie weet kunnen wij elkaar inspireren.
Pffttt, al weken lag deze kaart op mijn bureau om afgemaakt te worden. Het idee om deze tent te gebruiken lag er al, ook vond ik een Snoesje die daar naar mijn idee helemaal bij hoorde. Haha, dat overkomt ons elk jaar, want Wim neemt ook elk jaar zijn gitaar mee op vakantie. Kamperen doen we wel maar niet meer in een tent, maar dit roept nostalgische herinneringen op.
Toen ik de sketch van Friday sketch zag werd ik een eind op weg geholpen. Veel kleine ponsjes gebruikt, ik kocht er wat op een rommelmarkt, maar uitgerekend het vogeltje die ik wilde gebruiken, deed het niet meer. Dan maar stempelen. De ballonnetjes met dun garen vastgeknoopt. De grasrand geknipt met mijn kruidenschaar. Tekstje erbij, want ik ga deze kaart als verjaardagskaart sturen, en weet ook al aan wie.
Nou Marfien, mijn Snoesje kom je zo tegen, want een tijdje geleden had jij ook zoiets op jou blog. Hoezo vaak dezelfde ideeën hebben?
Ik ga zo lekker aan de slag, na zwemmen en een boodschap eens kijken of het lukt. Inspiratie is er nog niet echt, maar met een sketch gaat het vast lukken. Moet toch ook mijn nieuwe spulletjes uitproberen?
Challenge:
Friday sketch challenge: sketch
Knutsel en kadootjes: zomer
Een fijne dag.
Groeten, Nelleke

21 opmerkingen:

jolanda zei

leuke kaart

Joanne kramer zei

Hierdoor krijg je toch gewoon zin in vakantie! Wat een gezellig tafereeltje heb je gemaakt! groetjes Joanne

Ellie Bakker zei

Mooi vakantiekaartje Nelleke leuk met het tentje erbij.
Groetjes Ellie

!neke zei

Als nog gefeliciteerd !
Had ik het geweten......
Leuke kaart !

Marfien zei

Het rode boekje ligt zeker nog in de tent? Niet zo erg want "Keesje" en de "kaugomballenboom" ken ik wel uit mijn hoofd en "Flie flai flo" lukt ook nog prima: biblibiodedode, bobobediededade, wadasididedade, shi en toe
(alleen voor insiders) groet, Marfien

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Hij is wel keileuk hoor, je vakantiekaart, leuke tent en grasrandm mooie vogeltjes ..ziet er gezellig uit, liefs Ans xx

Hermien zei

Heel leuk kaartje Nelleke, je krijgt er gewoon een vakantie gevoel van.

Groetjes Hermien

Marijke zei

Wat een vrolijk en gezellig vakantiekaartje!! Krijg zin in vakantie als ik dit kaartje zie.
Groetjes,
Marijke

GerJanne zei

Ach wat een leuk tafereeltje heb je ervan gemaakt.
Leuke kleine details een echte vakantie, zomer sfeer. Doe je nog mee met Knutsels en Kadootjes?
Daar is het thema zomer...en ik ken maar weinig mensen die buiten voor de tent gitaar gaan zitten spelen in de winter ;-)
Groetjes,
GerJanne

Renate zei

Ohw, wat heb je dit grappig gemaakt zeg. Helemaal leuk.

-xies- Renate.

Anita Meijer zei

Wat een superleuke kaart Nelleke, heel mooi.
Liefs van Anita

Gerrina zei

Leuke vakantiekaart! Zo veel te zien; heb 'm effe groot gezet...
Oh ja, dat "inleggen" heb ik al een keer geprobeerd, maar dan blijkt dat ik meer een stempelaar dan een scrapper ben geworden; ik heb er niet altijd zin in... Had wel weer een heel ander effect gegeven!
Veel plezier bij het uitproberen van je nieuwe spulletjes; ik ben benieuwd... Groetjes, Gerrina

Aartje zei

Wat een leuk zo ers tafereel. Ik zie jouw wel zitten zo bij de tent, gezellig met gitaarmuziek. Kwam die kruidenschaar waar we het destijds bij Sandra overhadden nu toch ook van pas bij je grasrandje. Geeft een leuk effect.
Groeten, Aartje

Anita van Merode zei

Prachtige kaart Nelleke. Leuk die tent zo. Goed bedacht.
Groetjes Anita

Corrie zei

Ik vind het een toppertje Nelleke, leuk met de tent, laat Snoesje maar een lekker deuntje spelen, ik vind je kaart héél leuk.
Lieve groetjes,Corrie

Ingrid Reyners zei

Hi hii, ik moet lachen bij het lezen van je verhaaltje, een beetje van dit en een beetje van dat en je komt een heel eind op weg. Er is niiets mis met kamperen en het hoort ook echt bij de zomer. Leuk gemaakt de tent, het snoesje en alles erom heen. Leuk dat je weer mee doet met de challenge van Knutsels & Kadootjes. Groetjes,, Ingrid.

Jeannette zei

Hoi Nelleke, oh wat ben ik toch blij dat ik bij jou ook iets bespeur van inspiratie gebrek, niet voor jou hoor, dat snap je, maar ik dacht echt dat het aan mij lag, pfff. Gelukkig heb je de kaart uiteindelijk heel erg leuk afgewerkt, alleen een beetje lastig als er een snelle bestemming voor is, je hebt je beste beentje weer voorgezet, groetjes Jeannette

Marjan zei

Lekker zomers en heel vrolijk! Erg leuke kaart, Nelleke! Kamperen is helaas niks voor mij en al helemaal niet voor mijn man, maar ik heb het als kind wel veel gedaan met mijn ouders. Kan me ook nog goed voorstellen dat veel mensen het juist heerlijk vinden.

Misseke zei

Superleuk kaart heb je gemaakt Nelleke - leuk met die tent. Totaal mijn ding niet kamperen - een luxe caravaan zou ik eventueel nog overwegen maar zeker geen tentje.
Groetjes,
Misseke

Monique zei

Prachtige kaart is het geworden. Dat moet altijd heel gezellig zijn geweest met gitaar erbij. Leuk dat je weer meedoet bij Knutsels en Kadootjes.
Lieve groetjes, Monique

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Alsnog van harte gefeliciteerd!