Mijn lijst met blogs

zondag 15 juni 2014

Flowers

Vandaag een kaart met een Snoesje erop. Ze zijn nog steeds leuk. Ik heb er nog 1 liggen om te maken, maar daar kom ik nog niet verder mee. Te zijner tijd komt die ook wel klaar.
De sketch van NKU gebruikt. Het donkerrode is handgeschept papier, ooit gekocht in een setje met allerlei papiertjes. Designpapier uit een kerstblokje. Ik vind het eigenlijk helemaal geen kerstpapier, en daarom ook gebruikt. Geel ribbelkarton van een geschenkdoosje. Wat vind ik dat mooi spul, mooier als effen papier. Ik kan nog steeds niet zoveel verschillende soorten designpapier gebruiken wat ik op sommige kaarten zie. Zo mooi! Maar bij mezelf vind ik het al gauw te druk worden of de kleuren niet bij elkaar passen. Wat een Miep ben ik he? Hebben jullie dat ook of ben ik de enige?  Misschien is dat wel een uitdaging voor mij om dat meer te doen. De bloemen zijn zelfgemaakt met een mal van MD. O, o, als ruim 1,5 jaar in huis en nog nooit gebruikt. Ik wist namelijk niet hoe ik die moest gebruiken en laatst zag ik het op een blog van iemand hoe het moest. Wat een leuk effect krijg je daarmee en helemaal niet moeilijk. Vooral van handgeschept papier worden de roosjes zo mooi. Verder nog een hekje en wat vogels. De bovenste vogel is gestempeld en uitgeknipt.
Challege:
NKU: sketch en thema tuin
Marianne design: zomerse kaart met een Snoesje
Marianne design Divas: bloemen.
Zo, nu nog even een filmpje maken met Wim voor een vriendin die 60 wordt. Lachen, onze trouwkleding tevoorschijn gehaald want daar gaat het verhaal over. Zij ging met Wim een trouwpak kopen en ze was toen 6 maanden  zwanger. Dat ontlokte de verkoper de opmerking dat het eigenlijk andersom moest: eerst trouwen en dan kinderen krijgen...... haha dat gebeurde 36 jaar geleden nog, maar zij ging niet met Wim trouwen dat was ik...... Het was lachen om de kleding: de jurk past mij allang niet meer, en Wim heeft het pak aan, te klein haha, de achternaad van de broek hebben we helemaal losgehaald zodat die van voren dicht kan. Het overhemd kan nog dicht maar vestje en jasje helemaal niet....Het is de bedoeling dat we ons aan het einde van het filmpje omdraaien en weglopen...
Groet en tot een volgende keer.
Nelleke

26 opmerkingen:

Diny zei

Wat jij zegt over het design papier...heb ik net zo Nelleke!
Bij een ander vind ik het zo mooi en als ik het wil doen....op een of andere manier staat het niet zo leuk.
Dus je bent niet de enige die zo denkt zie je wel!
Je kaartje ziet er heel mooi uit....en het handgeschepte papier is werkelijk prachtig! Een mooie combinatie met de rest van het papier.
Veel plezier nog met de verkleedpartij!

Groetjes Diny

Wybrich zei

Een leuke zomerse kaart Nelleke. Het ribbelkarton is erg leuk en doet het ook goed op je kaart.
Wist je dat er verschillende kleuren ribbelkarton in koekjes verpakkingen zitten? Speculaasjes hebben bruin ribbelkarton, is ook erg leuk!
Dank je wel voor het meedoen.
Gr Wybrich
DT MDchallenge blog

Antoinette Voorn zei

Heb ik ook dat gerommel met designpapier soms zo moeilijk! Je kaart is fris en zomers mooi gemaakt! En hihihi moest lachen om je verhaaltje !

Marfien zei

Daar gááááán we weer . . . Plaats ik net een kaartje en bedenk dat ik een snoesjeskaart mooi kan combineren met de schets van NKU, komt jouw kaartje binnen. Ga zo nog even kijken welke ik zal gebruiken. Dit is een elk geval een hele vrolijke kaart. Succes met de film, de voorpret alleen al . . .

Wilma zei

Nou Nelleke.....met al dat verschillende papier is het een heel MOOI en SNOEZIG kaartje. Ik hou wel van die felle kleurtjes.
LEUK dat je met de uitdaging bij NKU meedoet.
Liefs Wilma ☺☺☺

Rosina zei

Heel mooi kaartje Nelleke....heel leuk zoals je dat papier een stiknaadje gegeven hebt....en dan samen met het gele ribbelpapier...en ook het super lieve snoesje is het een PRACHTIG geheel geworden....

groetjes
Rosina

Hermien zei

Wat een leuk kaartje Nelleke, en wat het papier betreft gewoon lekker je eigen ding doen. Ik denk dat we het allemaal wel eens wat zien bij een ander maar dat het wanneer je zelf probeert helemaal niet goed uit de verf komt!
Dat filmpje zal wel lachen worden ik zag het al helemaal voor me!

groetjes Hermien

Anita Meijer zei

Wat een superleuke kaart Nelleke, ik vind hem top.
Liefs van Anita

mieke zei

Leuke , snoezige kaart.
Gezellig dat je met ons meedoet.

Mieke, MD Challenge blog

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
ik zie het hele filmpje al voor me! Lachen!! Heb je de achternaad dan wel weer dichtgenaaid.........?
Je kaart is super en ik ruik een nieuwe uitdaging voor je....mag jij raden wat! Die bloemen zijn toch van die rolbloemen? Die wil ik wel eens van dichtbij bekijken. Ziet er heel gaaf uit!
Groetjes,
GerJanne

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
eigenlijk vind ik ik het wel leuk om van alles bij elkaar te combineren, maar ik gebruik bijna nooit zulke felle kleuren als op jouw kaart, dat vind ik dan weer moeilijk..je rolroosjes zijn prima gelukt, ik had die mal ook..één keer geprobeerd en ..verkocht... Laat je het filmpje hier wel zien, ik ben zéééééééééééér benieuwd..haha..liefs Ans

Marleen zei

Wat een ontzettend leuke en vrolijke zomerse Snoesjes-kaart heb je gemaakt Nelleke. Heel mooi geheel geworden!
Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
Groetjes,
Marleen
MD Challenge Blog

Gerrina zei

Mooi is je kaart geworden en naar mijn smaak precies genoeg erop. Ik kan dat helemaal niet; vind het dan zo druk en rommelig bij mij worden...
Dat filmpje lijkt me hilarisch! Wat zullen jullie een lol gehad hebben! Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Leuke en vrolijke kleuren heb je gebruikt voor Snoesje, een erg leuke kaart Nelleke!
Dat filmpje klinkt veelbelovend! :):)

Jeannette zei

hoi Nelleke, eerst maar het filmpje, ik zit nog na te lachen, ik zie het helemaal voor me, wat een humor, dat wordt een lachfilm dus! Je kaartje is heel erg leuk, en je ziet, oefening baart kunst, toch iedere keer weer iets nieuws te leren, dat is het leuke aan de blogs dat je ook weer bij elkaar ideetjes opdoet en er vervolgens zelf mee aan de slag kan. Groetjes weer, Jeannette

Misseke zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Nelleke - supermooie kleurtjes en heel mooi gedaan. 'k Heb die rolbloemetjes ook al van vilt gemaakt, leuk om te gebruiken op een doosje of als decoratie.
Ik zie je filmpje al helemaal voor me - dat wordt lachen.
Groetjes,
Misseke

jolanda creatief bijtje zei

super mooi kaartje
bedankt voor het meedoen
groetjes jolanda bongers
DT challengeblog MD

Henriët zei

Ook ik vind het vaak lastig om papiertjes te combineren. Daarin ben je dus niet alleen. Maar het papier dat je op deze kaart gebruikt hebt past prima bij elkaar, net als het snoesje en de bloemen.
Jullie zullen vast veel lol gehad hebben bij het maken van het filmpje. Ik zie het zo voor me :-)
Groetjes van Henriët

Ingrid Reyners zei

Hi hi wat zullen jullie een lol hebben samen en wat een leuk idee, ja 36 jaar geleden werd je nog ergens op aan gesproken, nu lijkt bijnaalles te moeten kunnen, leuk Nelleke om op je kaart weer eens een snoesje te gebruiken. Groetjes Ingrid

jolanda zei

vrolijke kaart

Ellie Bakker zei

Hoi Nelleke,
Wat is je zomerkaart leuk geworden in rood/geel. Lekker vrolijk ook ik vind het altijd een gepuzzel om verschillende designpapiertjes bij elkaar te zoeken maar ook een leuke uitdaging. Je roosjes zijn goed gelukt hoor handig he dat je tips bij anderen op kunt doen. En dan blijkt vaak dat iets ingewikkelder lijkt dan net is.
Leuk dat je met onze MD challenge meedoet.
Groetjes Ellie

Anita van Merode zei

Prachtige snoesjes kaart met hele mooie kleuren!
Groetjes Anita

Jolanda zei

`wat een leuke vrolijke kaart. Leuk dat je mee doet met de challenge van Marianne Design Divas

Jolanda zei

Prachtige vrolijke kaart. Leuk dat je mee doet met de challenge van Marianne design divas

Aartje zei

Wat een heerlijk zomers kaartje. Lekker vrolijk in deze kleurtjes.
Lachen om zo'n filmpje te maken.
Groeten, Aartje

Thea Wildeman zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt voor onze challenge Nelleke, mijn complimenten.
Leuk dat je meedoet.
Gr.Thea
DT Challengeblog MD.