Mijn lijst met blogs

vrijdag 18 juli 2014

Lay out

Bij Dutch Card Lovers wordt wat anders gevraagd dan een kaart. Ik laat hier mijn LO zien die ik gemaakt het voor het album van mijn ouders. Ik heb het eenvoudig gehouden, de aandacht mag best naar de foto's gaan. Hihi. Misschien dat ik nu mijn grunge stemepelset er nog bij zou gebruiken maar die had ik toen nog niet. Het papier is van Simple Stories.
In deze stijl heb ik ook de rest van het album gemaakt. Rechts 1 grote foto, en links wat kleinere en dan met hetzelfde papier. Mijn eerste album, en stiekem wel een beetje trots. En nu elk jaar voor hun trouwdag een paar bladzijden voor hen maken en het er dan bij doen. Kijken of mij dat lukt. De leeftijden van ons erbij als geheugensteuntje. Gewoon omdat mijn ouders op leeftijd zijn en ze een enorm nageslacht hebben...... Heel wat om te onthouden.Van de kinderen zal nog wel gaan, maar alle klein en achterkleinkinderen..... wordt wel veel.
Een kort berichtje deze keer. Ik zal ivm vakantie wat minder in blogland zijn. Voor iedereen of ze nu wel of niet met vakantie gaan, hele fijne weken gewenst.
Bedenk: uit elke dag is wel iets goeds te halen......
Groetjes, Nelleke 

18 opmerkingen:

Marfien zei

Wat een leuke LO's, mijn complimenten. Zo,n boek zou voor mijn ouders ook heel handig zijn, zeker nu ze regelmatig vragen: wie is dat?
Fijne vakantie.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Prachtige lo's. Mooie kleuren ook. En helemaal mijn stijl, simpel maar veelzeggend!

GerJanne zei

Ha Nelleke,
het ziet er ontzettend leuk uit! En ent wat je zegt: misschien had je nu die vlekken stempelset gebruikt. Maar zo zal er altijd wat zijn als je terug kijkt.
Heel fijne vakantie gewenst! Geniet ervan.
Lieve groetjes,
GerJanne

Hanny zei

Hoi Nelleke,

Wat heb je dit leuk gedaan en wat is die bovenste foto gaaf van jullie twee, erg mooi. Zo leuk zoals je de foto's verwerkt heb, heel erg mooi. Geniet lekker, fijne dag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Anita Meijer zei

Wat een superleuke layout Nelleke, ik vind het top.
Liefs van Anita

Aartje zei

Wat mooi gedaan Nelleke, je eerste lo's zijn je heel goed afgegaan. Prachtig resultaat en leuk om er iedere jaar voor je ouders nieuwe bladzijde bij te maken.
Groeten, Aartje

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie LO's heb je gemaakt Nelleke, ik ben onder de indruk. Leuk om jouw en Wim zo op de foto's te zien, een geweldig geschenk voor je ouders. Fijne vakantie, geniet er van. Groetjes, Ingrid.

Marjan zei

Iedereen scrapt in eigen stijl en jij hebt zeker de focus gelegd op de erg leuke foto's! Fijn dat je meedoet met DCL, Nelleke!

Rosalien Zwackhalen zei

Een super lay-out. :) Leuk dat je meedoet met de DCL.

Hermien zei

Prachtige LO Nelleke, en wat een goede tip geef je ons mee aan het einde van je blogbericht

groetjes Hermien

José zei

Mooie LO's Nelleke, zo'n album blijft altijd een mooie herinnering er wordt vast nog vaak ingekeken

Erica ♥ zei

Ziet er heel erg mooi en gezellig uit ☺'
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}

martine zei

Hoi Nelleke,
ze zien er heel mooi en leuk uit je LO's
fijn weekend
lieve groetjes martine

martine zei

Hoi Nelleke,
ze zien er heel mooi en leuk uit je LO's
fijn weekend
lieve groetjes martine

Lisbeth zei

hoi
mooie lo
grtjs Lisbeth

Gerrina zei

Mooie, grappige en rustige LO's! De aandacht wordt gelijk naar de foto's getrokken! En een mooie wens! Voor jou een fijn weekend verder, groetjes, Gerrina

Ellen zei

Geweldige layout Nelleke! Bedankt voor je deelname aan DCL.

martina's kaartjes zei

heel erg mooi verwerkt, de foto's
grtjs,martina
x