Mijn lijst met blogs

maandag 4 augustus 2014

Geboren

Het was wat stil van mijn kant. De kaarten van de afgelopen week waren geprogrammeerd. Want we zijn nog een week naar de Ardennen geweest. Ditmaal met jongste dochter en vriendin. We hebben het heerlijk gehad. Wat een prachtig weer. 1 middag en avond regen en verder heerlijk weer, wat wil je nog meer. Iemand zei dat je pas van het mooie weer kan genieten als het slecht is geweest. En ja na die regen geniet je weer dubbelop. Internet was erg slecht. We hadden af en toe wifi, ik kon dan de leeslijst zien, maar daar hield het ook mee op. De komende week hebben we nog vakantie en ik probeer bij jullie langs te komen wat er allemaal gemaakt is. Vandaag zijn we bezig geweest in de tuin, want dat was wel nodig. Dat geeft ook weer een tevreden gevoel en straks een heerlijke verfrissende douche.
Op verzoek van Lieke heb ik het bovenste kaartje gemaakt. Al voor mijn vakantie. Omdat ik nog een kaartje nodig had, heb ik de onderste in dezelfde stijl gemaakt. Volgens een sketch van Cards & Scrap.
Stempel en wiegje zijn van MD en het gescheurde randje van Joy! Het papier is van een blokje van het Kruidvat. Ik heb mij min of meer laten inspireren door Sanne. Zij maakt altijd van die leuke wat nonchalante kaartjes. Dat maakt dat ik het "nette" wat ik van mijzelf heb wat laat varen.
Eens kijken wat ik van de week ga doen. Ik ben aan het haken en aan het borduren en eens kijken of er nog een kerstkaartje komt of 1 plaats die ik al in het voren gemaakt heb.
Geniet van de dag!
Groetjes, Nelleke
Vreemd: de kaart komt niet op de leeslijst te staan. Wel op het blog. Ook de tijd. Toch nog maar eens proberen. Ik geloof dat ik er achter ben: ik had wat veranderd aan de instellingen, en geloof dat  het daardoor kwam.

13 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo hebt genoten, de Ardennen zijn ook geweldig om te vertoeven ....schitterende omgeving. Lieve kaartjes laat je ons weer zien en nu nog maar even lekker na-sudderen in de vakantiestand. De blogs lopen niet weg hoor.
  Fijne dag, groetjes Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er 2 dotjes van gemaakt. Super scheetig.
  Gelukkig heb je het 2e kaartje nog wel kunnen laten meedoen met de challenge.
  Geniet nog van je vakantie.

  -xies- Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat twee leuke kaartje Nelleke, het spul van Eline blijft leuk voor babykaartjes, allemaal schattig. Wat heerlijk dat jullie ook in de Ardennen mooi weer hebben gehad. Geniet nog van je vakantie, en het mooie weer. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee prachtige geboortekaartjes Nelleke.....ik vind het los gescheurde randje zo leuk staan...en je hebt leuke kleurtjes gebruikt.
  Ik moet nodig wat geboortekaartjes maken....en dit zijn wel twee mooie voorbeeldjes....haha!

  Groetjes en geniet nog van je vakantie,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk nog lekker aan het genieten van je vakantie, ik heb de eerste werkdag er al weer op zitten maar ik heb nog een weekje in het vooruitzicht!
  Je kaartjes zien er enig uit Nelleke.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh lief!
  Leuk om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Ja die tuin groeit wel door; dan kan je thuis gelijk weer aan de slag. En wat dacht je van de was?? :)
  Fijne avond!
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super kaarten! Leuk hoor! Heerlijk vakantie! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Nelleke,
  wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Enig en met je nieuwe stans!
  Die is leuk!
  Heerlijk ook wel weer om thuis te zijn, he? En dat je natuurlijk terug kunt kijken op twee geslaagde vakanties!
  Tot gauw!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nelleke, gelukkig kan ik weer op je blog. Van de week had ik bij een paar blogs problemen, ik kreeg de melding dat ik geweigerd had, heel vreemd. Gelukkig is het weer in orde en kan ik je nieuwe kaartjes komen bekijken die weer erg mooi zijn gemaakt. Heerlijk om er eens lekker uit te zijn geweest en ja, we hebben een echte zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart, Nelleke.
  Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Net als Hanny werd mij ook de toegang tot je blog geweigerd. Aangezien ik wist dat je vakantie had heb ik het maar even afgewacht.(zelfs mijn man werd met een ander account geweigerd ;-) ) En ziedaar, met de geboorte van 2 stoere kaartjes is het probleem weer opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 2 prachtige geboortekaartjes Nelleke - super gedaan.
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke vrolijke kaarten! Die combinatie blauw en bruin is een van mijn lievelingscombies en dat stempeltje van Eline is zo snoezig! Geslaagd hoor! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief