Mijn lijst met blogs

donderdag 16 oktober 2014

Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit om vandaag nog een kerstkaart te plaatsen. Andere dingen hadden voorrang vandaag. Zo moest ik een paar uur werken, boodschappen doen, poetsen en met mijn moeder boodschappen doen. Dat moest allemaal vandaag. Morgen en zaterdag gaan we 2 schuren uitruimen. Woensdag worden deze gesloopt, te beginnen met het asbest en daarna gaat de rest inclusief de mestkelders. Een hele operatie, we kijken er naar uit en dan straks een nieuwe schuur terug. Even niet denken aan de eerst enorme puinhoop.... Maar we laten het doen. Klaar staan met koffie en koek is dan het belangrijkste.
Een ronde kaart is niet mijn ding. Ik hou er niet zo van, het zit met een heel klein stukje aan elkaar en dan ben ik altijd bang dat het losscheurt. Je kan het wel verstevigen, maar toch. Maar een uitdaging ga ik niet uit de weg dus gewoon doen. Deze kaart werd zo dik dat ik hem enkel gemaakt heb met een gaatje in de ster om op de hangen.
Het ronde gedeelte is van karton, daar op een achtergrond gemaakt met mijn nieuwe muziekstempel.
Ook mijn sterren mal van Dutch Doobadoo gebruikt. 3 kerstbomen erop en wat sneeuwvlokken.
Ik ben er erg mee aan het prutsen geweest, dat heb je zo.Alles is ook niet helemaal recht......
En nu gaan denken wat ik volgende week ga doen. Want ja een uitdaging met GerJanne aangegaan om een kaart te maken uit de verrassingstas.
Challenges:
Yvonnes 52 weeks of Christmas
Crafty Hazelnuts: rond
Merry Monday: Stille Nacht
Christmas and Sweet stampin: snowflakes
Groetjes, Nelleke 

25 opmerkingen:

Diny zei

Schitterend Nelleke...ik wilde net de computer af zetten en zag dat je kaartje binnen gekomen was....dus moest ik nog even reageren!
Ik vind het heel apert en super mooi!

Groetjes en succes met breken,
Diny

Karin zei

Hoi Nelleke, net als Diny zag ik nog net je kaartje, dus kom ik nog even langs. Ik heb je kaart even vergroot om alles te bekijken en ik vind hem toch wel mooi geworden hoor! Iets anders dan een klassieke kaart, daarom net héél leuk!
Groetjes, Karin

Misseke zei

Schitterend kerstkaartje Nelleke - supermooi samengesteld en helemaal toppie!
Groetjes,
Misseke

Henriët zei

Ik had je kerstkaart gisteren al gemist, maar gelukkig was er dan vanochtend toch weer een prachtige kaart om te bekijken. Lastig soms om een andere vorm te gebruiken he. Deze is wel erg mooi en de kleuren vind ik ook tof. Leuk met die muzieknoten stempel op de achtergrond. Brengt mij weer op ideeën.
Groetjes van Henriët
PS. Succes met de werkzaamheden aan jullie schuren.

Rosina zei

Het is een mooi kerstkaartje Nelleke...heel leuk modelletje ook en er is zoveel moois op te zien....
Succes met de sloperij....vandaag eerst marsmannetjes dus....een hele onderneming...dat .zal hier ook nog wel eens moeten gebeuren vrees ik....Maar je koffie en koek zal wel zeer welkom zijn....

groetjes Rosina

Bea zei

Ziet er anders nog mooi uit Nelleke deze kerstkaart, succes volgende week met alles wat er te gebeuren staat....

groetjes Bea.

Marfien zei

Dit kaartje ziet er echt wel uit als een stille nacht, heel mooi!. Gisteren ook met mijn moeder om boodschappen geweest om vandaag de schuur uit te kunnen ruimen, maar gewoon omdat het nodig is, ha, ha . . . èn omdat het nog een paar dagen mooi weer is.

Corrie zei

Hallo Nelleke
Wat ben je toch een druk baasje, de dagelijkse dingen gaan toch voor je hobby, vind je ook niet.
Een prachtige kaart heb je gemaakt, mooie kleuren echt winters, weer héél mooi gemaakt.
Succes met alles.
Lieve groetjes,Corrie

Jantine zei

Een mooie kerstkaart! Sterkte met alle drukte rondom de schuren.
Groetjes
Jantine

jolanda zei

hele leuke kaart

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Leuk kaartje.

Veel plezier met de drukte van de schuren.
grtjs
Claudia

Scraptastische hobby zei

Hoi Nelleke,
hier is toch niets mis mee!!! Prachtig gedaan en in het bos staan de bomen ook niet allemaal recht toch! Zeer geslaags met een heel mooi resultaat.
Succes met de verbouwing en deenormeklus van leeghalen!
En de tas van GerJanne....ik ben zeer benieuwd!
liefs Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Je -niet meer zo ronde- kerstkaart is toch heel erg leuk geworden, mooie spulletjes heb je er op verwerkt..Wat een megaklus staat jullie te wachten, succes er mee..
Bij mij was de kerstkaart nog later, vandaag pas...
Liefs Ans

lenywim35 zei

Mooie net niet ronde kaart met ster. Ik vind hem super leuk. Maar wat staat jullie veel te wachten zeg.Ik zou er niet meer aan moeten denken.
Maar als het klaar is, dan zijn jullie weer heel blij. gr leny w

Dora zei

hele mooie kaart!
groetjes

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Ik vind hem toch wel een hele mooie hoor .succes met de verbouwing morgen ,koffie en koek is ook altijd moeilijk je weet nooit wanneer ze er zin in hebben.
Rianne

!neke zei

Heel veel sterkte met het slopen van de schuren, asbest is niet niks, mannen in maanpakken ?
Je kaart is toch erg leuk geworden !

Hazel zei

Thanks for entering your lovely crafting for CHNC challenge 198 - you could also enter this into my CHNC challenge extra for October - I'd love to see it there too. x

Plony zei

Het ziet er super uit deze kaart van jou. Leuk met de boompjes en de kerstster.....een prachtige kaart. Succes met de schuren....het moet eerst een rommel zijn voor het goedkomt toch?
Fijn weekend, liefs Plony

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
het is toch bijna niet meer te zien dat het en ronde kaart was. Heel gaaf kaartje! Er is veel te zien en die muziekstempel is gaaf! Heb hem nog niet geprobeerd net als de andere stempels. Maar mijn kerstkaart is klaar....Ik ben heel nieuwsgierig wat jij gaat maken.
Sterkte met alle sloopwerk en het koffie slepen!
Ik mail je nog.
Groetjes,
GerJanne

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie kaart is het geworden Nelleke, ik vind een ronde kaart ook wat minder, maar als je om je heen ziet en hoort, vinden mensen een ronde kaart heel mooi. Doordat jij de ster en het vierkant erop hebt gedaan, valt het bijna niet op dat het een rond kaartje als basis heeft. Heel veel succes Nelleke met uit ruimen, en dan koffie slepen, hopelijk valt de rotzooi uiteindelijk mee. Groetjes, Ingrid.

LeAnne zei

Beautifully shaped card, love the little scene! Thanks for participating in my Merry Monday challenge this week!

Gail zei

This is awesome! I love the shape of this project, too! Thanks for joining us at Christmas at Sweet Stampin'! Hugs, Gail

Gerrina zei

Rond is ook niet mijn ding; op de een of andere manier vind ik het resultaat veel "ieler"als op een vierkante kaart... Maar mooi is "ie" wel geworden! Groetjes, Gerrina

Erica ♥ zei


Wat een leukerd is je kerst kaart ☺

Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}