Mijn lijst met blogs

dinsdag 11 november 2014

Hip hurray!

Hip Hurray! Vandaag is onze jongste dochter Lieke jarig. Haar leeftijd kun je wel raden. Gisteren begonnen aan haar eerste rijles, en ze kwam met enthousiaste verhalen terug. Een onderwerp voor haar kaartje was niet zo moeilijk, het bedenken ervan wel even. Want bij haar moet ik wel met iets speciaals aankomen. Op haar opleiding leert ze vooral "out of the box" te denken en te werken, dat heb ik ook geprobeerd te doen.
Toen ik de challenge bij Dutch Card Lovers zag wist ik het. Gelijk een reden om er geen kerstkaart van te maken, de verleiding is groot door de ster op de sketch, zij is echter onze ster. Dat is het fijne dat je elke week 1 of meer kerstkaarten maakt, dan blijft er ook tijd over voor wat anders.
Het papier is van Autentique, dat lag nog op mijn bureau en is zo fijn om mee te werken. De band lag in mijn naaidoos, ik denk dat het uit een korte broek komt of zoiets. Lieke vond het gelijk lijken op een weg, daar had ik zelf nog niet aan gedacht. De eend is gestanst uit het papier van een bak van tomaten, dat was gemaakt van geschept papieren lag er ook al een tijdje. Het moest wel een keer extra gestanst worden omdat het wat dikker papier is, maar geeft een leuk effect. De labeltang gebruikt ze zelf ook, dus dat moest er ook op, dat past wel bij haar.
Vandaag wat voorbereidingen voor haar verjaardag, want ze is gewoon naar school tot een uur of vijf. Dan feesten we verder, zondag al begonnen met de oma's en opa en nicht, wat al heel gezellig en bijzonder was. Dat dit nog kan ondanks hun hoge leeftijd, is iets om dankbaar voor te zijn.
Groetjes, Nelleke


25 opmerkingen:

Gerrina zei

Gefeliciteerd!!! Wat een mijlpaal is de achtiende toch! Rijlessen en straks een makkelijkere grotere actieradius voor haar; dat wordt weer een stukje wennen dan... Je kaart is echt out of the box en super leuk! Denk dat zij 'm ook mooi vond... Veel plezier met het feesten! Groetjes, Gerrina

Bea zei

Leuke kaart Nelleke, proficiat met je jarige dochter, 18 jaar een hele mooie leeftijd...

fijne dag, groetjes Bea.

Scraptastisch zei

Van harte Gefeliciteerd Nelleke met je dochter Lieke...ook al weer aan de rijlessen...de tijd vliegt hè! Ik vind je kaartje prachtig! heel mooi met een vleugje roze en de stiksels super ook op je band wat er prachtig bij past!
Wie wat bewaard..... Een gezellige verjaardag met je sterretje!!!!
Liefs van Gerie

Anita van Merode zei

Gefeliciteerd met je dochter. Super mooie kaart! Heel toepasselijk natuurlijk, leuk!
Groetjes Anita

Anoniem zei

Lekker stoer!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Gefeliciteerd Nelleke met je dochter.....gave kaart heb je voor haar gemaakt!
Liefs Ellen

Marjan zei

Van harte met de verjaardag van Lieke! Deze kaart voor haar heeft zowel iets vrouwelijks als iets stoers in zich, een mooie combinatie! Succes voor haar met rijlessen!

Rosina zei

Heel mooi kaartje heb je voor je jarige dochter gemaakt Nelleke....zo leuk gedaan met die "eendje" stans...heel toepasselijk ...
Ook nog van harte gefeliciteerd met haar verjaardag...ook vandaag wordt onze oudste dochter 41 jaar....ze is op een autoloze zondag geboren....
Veel plezier nog en een gezellige dag verder....

groetjes Rosina

Misseke zei

Van harte gefeliciteerd met je dochter Nelleke. Superleuke kaart heb je voor haar gemaakt, helemaal toppie!
Groetjes,
Misseke

Mariëtte zei

Gefeliciteerd met je dochter. Je kaartje is prachtig, mooie lift! Groetjes mariëtte

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
gefeliciteerd met de jarige en je kaartje is super, ik vind dat broekband zó leuk, het ziet er ook echt als een straat..je hebt echt out of the box gewerkt, toppie
liefs Ans

Suzan zei

Prachtige kaart Nelleke!
Groetjes Suzan

Diny zei

Van harte gefeliciteerd Nelleke met de verjaardag van je dochter....18 jaar....wat een prachtige leeftijd! Je hebt een schitterend kaartje voor haar gemaakt!

Groetjes Diny

jackelien zei

Gefeliciteerd met je dochter.
Je kaart ziet er geweldig uit.
Gr jackelien

Louise zei

Gefeliciteerd met je dochter, 18 wat een heerlijke leeftijd. Je hebt een een schitterende en toepasselijke kaart voor haar gemaakt!


gr.LOuise

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nog gefeliciteerd met je dochter Nelleke. Leuke toepasselijke kaart heb je gemaakt. Hoe kom je erop om broeksband te gebruiken maar het staat er wel heel geinig bij.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Gefeliciteerd met jullie dochter Nelleke, origineel kaartje heb je voor d'r gemaakt

Groetjes Hermien

Renate zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Lieke. Je hebt een onwijs leuk kaartje voor haar gemaakt.

-xies- Renate.

GerJanne zei

Oh wat een gaaf kaartje voor Lieke heb je gemakt. En de sketch weer zo mooi uitgewerkt. Knap vind ik dat. Leuk dat ze meteen rijles heeft gehad. Voor je het weet word je rondgereden door haar!
Groetjes,
GerJanne

Margot zei

Te gek kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Jane zei

Wat een mooie kaart. Zachte kleurtjes maar toch ook wel stoer.

groetjes Jane

Marfien zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Met dit stoere kaartje haalt ze haar rijbewijs vast in een keer. Leg je spullen maar klaar voor een "geslaagd" kaartje

Rosalien Zwackhalen zei

Nog gefeliciteerd met je dochter. Weer een nieuwe mijlpaal en de eerste rijles. Super kaartje heb je hiervoor gemaakt. ;)
Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Ellen zei

Geweldige kaart, leuke uitwerking van de schets! Bedankt voor het meedoen bij DCL.
Groetjes Ellen

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuk kaartje zeg.