Mijn lijst met blogs

donderdag 6 november 2014

Hoe later op de avond....

Donderdag, kerstkaartendag en o ik zie dat ik mijn kaart nog niet heb geplaatst. Deze week niet veel aan het kaarten maken gedaan, alleen deze. Het is ook al een week geleden dat ik wat geplaatst heb, het kwam er niet van. Ik vond mijn vorige kaart ook niet zo geweldig (trouwens bedankt voor de tips) en wilde toch nog een ander CAS kerstkaartje maken. De uitdaging bij Yvonnes 52 weeks to christmas is maak een CAS kerstkaart, die nog loopt tot en met vanavond.
Basiskaart door de sterren embossing mal gedaan. 2 sterren geknipt en wat kleine sterren gestanst. XMAS gestempeld, randje met blauwe inkt, een parel en wat sequins en klaar. Mooie strik gevonden en zo kan het wel. Het lijkt heel makkelijk is het eigenlijk ook, en zelfs daar ben ik nog wel een tijdje mee bezig geweest. Hebben jullie een potje inspiratie voor mij?
Nog een paar bijeenkomsten op mijn werk, en dan een wat langere periode vrij. Dochterlief jarig volgende week (oeps, nog niets klaar) Ik hoop dat ik nog wat kan freubelen, ook mijn moeder is jarig komende week, en wordt 85, haar kaart ligt ook al maanden nog niet afgemaakt klaar.....
Komende week worden ook de laatste mestkelders verwijderd, dat had wat vertraging opgelopen. Daarna wordt de nieuwe waterleiding weer gelegd. Van de weg naar ons huis is 52 jaar geleden de waterleiding op een hele bijzondere manier naar huis aangelegd. Om een put heen, achter wat toen een mestvaalt was zo richting kelder. Later is er in die schuur een  mestput overheen gemaakt en toen de kraan een stuk put pakte trok die de waterleiding mee....... Gelukkig is er een noodvoorziening gemaakt, maar voor de winter moet deze waterleiding de grond weer in. Dat kan nu nog niet omdat de laatste kelders nog weg moeten.
Zal de rust dan wat wederkeren?
Challenges:
Yvonnes 52 weeks of Christmas: CAS kaart
Christmas At Sweet Stampin: Sneewvlokken
Crafty Hazelnuts: Sparkle
groetjes, Nelleke


24 opmerkingen:

jackelien zei

Mooie kaart Nelleke. !! Iedereen heeft dat wel een geen inspiratie.
Fijn weekend alvast.
Gr jackelien

!neke zei

Snap dat je inspiratie weg valt ! Heb ik ook last van !
Maar je kaart is mooi !
Sterkte met alles !
groetjes !neke

Rosina zei

Heel begrijpelijk hoor Nelleke dat de meeste aandacht nu niet bij kaartjes maken ligt, maar de rust zal ongetwijfeld over een tijdje weer terug zijn..
Dit kerstkaartje is Prachtig hoor.....heel leuk gedaan met die ster....
Sterkte met de laatste loodjes....

groetjes Rosina
...

Diny zei

Soms hebben we net wat minder tijd voor dit soort dingen....maar dat moet ook kunnen vind ik. je kaartje ziet er echt leuk uit Nelleke....en je hebt het nog net gered op donderdag! Ik sluit me bij Rosina aan....sterkte met de laatste loodjes!

Groetjes Diny

Karin zei

Ik vind hem héél mooi! Cas kaartjes lijken soms vlug gemaakt, maar dat is niet altijd zo, dat is mijn ervaring toch! Ik wens je veel inspiratie en rust toe!
Groetjes, Karin

Anoniem zei

Een STER van een kaart...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Louise zei

Schitterende sterrenkaart Rosina, helaas bij mij is ervan de week ook niets van gekomen. misschien dat het vandaag lukt!.

gr.LOuise

Mariëtte zei

Prachtige kaart! Sterkte met alle werkzaamheden om de deur. Groetjes Mariëtte

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
erg mooi gemaakt, leuk de embossing achtergrond, de sterren en het lintje, ik vind het een kunst om CAS kaarten te maken, het moet toch iets hebben...gelukkig schiet alles nu op bij jullie..succes met de laatste loodjes,
liefs Ans

Ingrid Reyners zei

Een hele mooie CAS kerstkaart Nelleke. Wat leuk dat de sterren terug komen op de geemboste achtergrond, helemaal goed zo is je kaart. Jij bent er ook een kei in om CAS kaartjes te maken, ik vind het toch niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Bedankt weer voor je kaartje. Groetjes, Ingrid

Misseke zei

Prachtige CAS kesrtkaart Nelleke - helemaal toppie!
Sterkte nog met alle verdere werkzaamheden - de laatste loodjes ;)
Groetjes,
Misseke

GerJanne zei

Tjee, wat een drukte! Ik kan me wel indenken dat de inspiratie dan even weg is hoor. Alles wat erbij komt kijken naast je baan en verjaardagen in de familie.
Maar dit kaartje vind ik echt super! Een heel mooi geheel met al de sterren.
Groetjes,
GerJanne

Scraptastische hobby zei

Een hele mooie sterren kaart Nelleke! En vind je het gek dat de inspi een beetje weg is met alle drukte van de schuren etc. Komt wel weer hoor!
Fijn weekend en hopelijk een beetje freubel tijd de aaankomende week!
lieve groetjes van Gerie

Anoniem zei

Je kaartje is erg leuk geworden.
Succes met alle rompslomp rondom het huis!
groetjes, Bernadet

lenywim35 zei

Je kaartje is schitterend. Ik hoop, dat je straks wat meer rust krijgt en daardoor meer freubelplezier.
Met die waterleiding komt het voor de winter vast goed. Die winter lijkt nog ver weg. En wat zal alles opknappen!!!!
liefs leny

Marfien zei

Deze kaart geeft mij wel inspiratie, je zoekt toch steeds iets anders om te maken. En nu maar hopen dat de nachtvorst even wegblijft . . .

Josje zei

Heel mooi gemaakt

Jantine zei

Heel mooi al die sterren! Sfeervol kaartje!
Groetjes
Jantine

Hermien zei

Ik denk dat we allemaal zo nu en dan even een hobbydipje hebben Nelleke!
Dit kaartje vind ik weer heel mooi, suc6 met het afmaken van je kaartjes

Groetjes en een fijn weekend

Claudia's kaartjes zei

Leuk kaartje.

grtjs
Claudia

Gerrina zei

Misschien heeft die pauze in het kaarten je goed gedaan; deze vind ik prachtig! (en niet alleen vanwege het blauw...) Fijn weekend verder, Gerrina

Henriët zei

Deze vind ik echt heel mooi! Ook de blauwe kleur vind ik top. Misschien een idee om deze ook nog in het rood en groen te maken? (dan schiet het lekker op als de inspiratie weg blijft).
Groetjes van Henriët

Danoesja zei

Hoi Nelleke
Wat een prachtige CAS kaart met al die sterren.
Hopelijk komt je inspiratie snel weer terug, eerst maar eens genieten van alle jarigen om je heen en geniet van je vrije tijd die eraan komt.
Lieve groetjes, Danoesja

Lisbeth zei

hoi Nelleke
omdat ik zondag te druk had reageer ik nu hier in Belgie hebben we vandaag een feestdag
superleuk en mooi kaartje
grtjs Lisbeth