Mijn lijst met blogs

donderdag 4 december 2014

Goedmaker


Hallo allemaal, Daar ben ik weer ik was wat afwezig in blogland. Zelfs vorige week geen kerstkaartje geplaatst. Geen puf al had ik er wel 1 klaar.
Dan maak ik het maar goed door er vandaag 2 te plaatsen. De bovenste heb ik gemaakt voor Yvonnes 52 weeks to Christmas. Daar is de uitdaging dat er een dier op je kaart moet.
Het plaatje is uit de oude doos. Verder spullen bij elkaar gezocht een randje, een kantje parels enz. Het spreekt wel voor zich.
Witte randjes zijn gesso. De bloem van MD die blijft mooi, wat gebruik ik die graag.
Challege:
WLVC: gebruik kinderen en dieren op je kaart
 
Mijn 2e kaartje is een gemakkelijk kaartje. Soms heerlijk om iets uit een boek te maken en dan er je eigen draai aan te geven. Hoe Hollands met al die Hollandse plaatjes. Met in het midden klompen.
Klompen die Wim dagelijks draagt. Hij wil niet anders en heeft alleen klompen aan met geitenwollen sokken. Altijd warme voeten en helemaal geen zweetvoeten meer. Ook op vakantie heeft hij altijd de klompen bij zich is hij  "the man with the wooden shoes."  Haha, er schiet mij een voorval te binnen van 3 jaar geleden toen onze oudste dochter trouwde. Hij had mij alvast gebracht zodat ik haar kon helpen met kleden. Wim had zijn goeie kleren al aan, met daaronder zijn klompen en hij had een stropdas opgedaan met varkens erop.........Geintje.
Tekstje van de labeltang, dan wordt het ook gelijk heel anders van.
Verder wil ik iedereen bedanken voor de beterschapswensen voor mijn vader. Vandaag , donderdag komt hij na ruim 2 weken thuis uit het ziekenhuis. Hij was het zat, wilde zo graag mee naar huis, maar de longontsteking was hardnekkig. Ook komen er nog steeds andere dingen bij. Zo liep hij oa in het ziekenhuis ook weer een infectie op. Gelukkig kan nu hij naar huis om verder te herstellen, want wat heeft hij een "flinke jas uitgedaan". We vroegen ons vorige week nog af of hij wel weer naar de "boerderiee "kon, maar dat kan gelukkig wel met thuiszorg en de zorg van ons als kinderen. Fijn dat mijn ouders weer samen zijn.
Challenge:
Kijken jullie ook bij het blog van Yvonne? En natuurlijk bij het nieuwe kerstblog als jullie dat nog niet gedaan hebben.
Groetjes, Nelleke

26 opmerkingen:

anja curvers zei

Mooie kaartjes weer hoor en wat een werk met die vierkantjes. Bedankt voor je trouwe deelname aan DCL.

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaarten! groetjes Joanne

Original handmade by Janneke zei

Jij bent heel snel met je deelname bij WLVC Nelleke..
Mooi plaatje uit de oude doos, en het is net of deze diertjes een heel verhaal vertellen tegen de kinderen. Ik zie ook sneeuwrandjes, dat geeft net dat winterse effect.

Groetjes Janneke (WLVC)

Antoinette Voorn zei

Wat een schattig kerstkaartje en je 2de kaart is super gaaf! Ben weer ff aan het buurten geslagen xxx

Rosalien Zwackhalen zei

Heel leuk gedaan die vierkantjes met de tags. :) Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Renate zei

Het zijn 2 heel verschillende kaartjes geworden, en allebei heel leuk geworden. Die boekjes, ja, daar heb ik er ook nog wel een paar (2 klappers) van liggen. heel leuk om daar je eigen draai aan te geven.
Wel lef van Wim om op zo'n stressvolle dag dit geintje uit te halen. ;o)



-xies- Renate.

Scraptastische hobby zei

Hoi Nelleke,
Wat een drukte allemaal bij jullie, wel fijn dat je Vader weer uit het ziekenhuis is, niets is beter als thuis!
Je verhaal van Wim is zo leuk, over de wooden shoes hihi.
Mooie kaartjes zeg, de bovenste lekker kleurrijk en de onderste heel gaaf met de vierkantjes en allerlei winterse plaatjes! Top!
liefs van Gerie

Anita van Merode zei

Hoi Nelleke, prachtige kaarten heb je gemaakt.
Wil je nog veel beterschap wensen met je vader. Dat is niet niks!
Groetjes Anita

Misseke zei

2 prachtige kerstkaartjes heb je gemaakt Nelleke - ik vind die met die vierkantjes eigentijds en helemaal super geworden.
Fijn dat je vader weer naar huis kan, beter voor de gemoedstoestand en het herstel.
Groetjes,
Misseke

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
fijn dat je vader weer naar huis, thuis is toch het allerfijnste, je hebt 2 mooie kerstkaarten gemaakt, beetje nostalgisch de 1ste en de 2de met de vierkantjes, is heel erg leuk!
Liefs Ans

Marfien zei

Snap wel dat je even geen puf had, maar je hebt weer 2 leuke kaartjes.
De Hollandse vierkantjes zijn leuk behalve die ene in de hoek, die is niet van hier :-) ( immigrant zeker? )
Fijn dat de thuiszorg meehelpt, haalt een hoop werk uit handen, mijn ouders zijn er ook erg blij mee.

Trijntje zei

Hoi Nelleke. Het kan dat je even weinig puf had voor het bloggen. De bovenste kaart heeft een erg schattig plaatje. Erg mooi gemaakt. En de onderste is ook erg mooi met alle leuke kleine plaatjes. Groeten Trijntje

Marjan zei

Twee mooie kaartjes, Nelleke! Allebei erg verschillend. Fijn dt je vader weer thuis en hopelijk knapt hij goed op. Dat jij dan geen tijd, puf of wat dan ook had voor kaartjes en bloggen is heel logisch. Fijn dat je meedoet met DCL!

Henriët zei

Soms zijn andere dingen belangrijker dan het plaatsen van een kaartje. En als het met 1 van je ouders even niet goed gaat gaat je aandacht daar natuurlijk in eerste instantie naar uit.
Je maakt het wel goed deze keer met 2 mooie kaarten. Ze zijn totaal verschillend. Maar dat vind ik vaak zo mooi van eigen gemaakte kaarten omdat je ze aan kunt passen aan degene aan wie je hem wilt sturen.
Groetjes van Henriët

Margot zei

Wat een gaaf en persoonlijk kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Hermien zei

Twee heel verschillende kaartjes Nelleke maar zijn allebei heel mooi.
En wat fijn om te lezen dat je ouders weer samen zijn hopelijk doet zijn eigen vertrouwde omgeving hem goed!

Groetjes Hermien

Rosina zei

Het 1e kaartje had ik op het kerstblog al bwonderd.....SCIHTTEREND vind ik die....maar ook je 2e kaartje is een toppertje heel leuk met oud hollandse plaatjes leuk uitgewerkt met die vierkantjes....

groetjes
Rosina

Josje zei

Wat een leuke kaarten heb je gamaakt

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Je kaartjes zijn allemaal prachtig. Heel mooi. Tof dat je meedoet met KIC en suc6..

grtjs
Claudia
DT KaartjesInspiratie Challenge
DT Creative Colors Challenge
DT Friday Sketch Challenge
DT De Creatieve Zebra

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kerstkaarten en wat een leuk verhaal bij de "wooden shoes"Nelleke. Fijn dat je vader weer naar huis mag...
Lieve groetjes Miranda

Plony zei

Wat fijn dat je vader weer thuis is meis, met die leeftijd zijn ze nergens beter als in hun vertrouwde omgeving en met jullie liefhebbende zorg zal hij hopelijk weer wat opknappen.
Je hebt een heel lief kaartje gemaakt met het schattige nostalgische plaatje en ook je 2e kaartje is heel mooi gedaan.
Liefs van Plony (WLVC)

Lisbeth zei

Hoi Nelleke
mooie en leuke kaartjes
grtjs Lisbeth

Carola zei

Mooie kaarten Nelleke, leuke plaatjes.
Groetjes Carola

Carola zei

Mooie kaarten Nelleke, leuke plaatjes.
Groetjes Carola

Gerrina zei

Lekker verschillend! Die bloem blijf ik ook mooi vinden en leuk dat gesso erop; zo gebruik je toch weer allerlei technieken. Fijn dat je vader weer thuis is en een fijne week! Groetjes, Gerrina

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
ik had je kaart bij Yvonne al wel even geien, maar nog niet op je eigen blog gereageerd. De kaart is heel lief. Ook je tweede kaartje is heel goed bedacht! Die labels erop zijn erg leuk!
Ik hoop dat jullie het met de thuiszorg en de kinderen allemaal kunnen doen voor jullie ouders. Fijn dat je vader weer in zijn eigen omgeving is.
Groetjes,
GerJanne