Mijn lijst met blogs

donderdag 11 december 2014

Prettige kerst!

Een kaartje wat al even klaarlag. Een kaartje uit het boek die ik vorig jaar kreeg en dit najaar heb ik ze allemaal gemaakt. Ik vond dat zo tussen door best leuk om te doen. Hoef je even niet zo na te denken, alhoewel ik graag er mijn eigen draai aan geef. De 1 natuurlijk mooier dan de ander. Deze valt onder de categorie goed gelukt. Van oorsprong zat er een boompje op gemaakt van een sierlint. Dat gepriegel leek mij maar niets dus een oud boompje nagetekend en uitgeknipt. Randje met walnut stain. Daarna de knopendoos op de kop en knoopjes zoeken. Dat viel nog niet mee, gewoon te veel in de bus geloof ik. Met wat rode knoopjes van MD erbij, kon het zo wel.
Tussen de regenbuien door in de zon! de foto gemaakt. Wordt het gelijk anders van. De regenbuien zijn niet zo leuk, maar als je binnen zit is het heerlijk. En daarna die felle opklaringen, soms even de zon, daar hou ik wel van. Beter dat grijze, donkere, stille sombere weer.
Ik hou het kort vandaag, ik heb wat in de gedachten en wil er een begin aan maken....
Challenges:
Yvonnes 52 weeks of Christmas
Crafty Hazelnuts Christma Challenge: bright colours
Dag dag! Nelleke

22 opmerkingen:

Lia zei

Nelleke, vanaf 1 januari in hetzelfde DT-tem van 52 Weeks to Christmas. Ik ga je volgen want ik wil graag zien wat jij steeds weer in elkaar knutselt hiervoor! De kaart hierboven is veelbelovend.... mooi hoor!
Lia xx

Trijntje zei

Hoi Nelkeke, de kaart viel op in de lijst . Heel mooi met deze kleuren. Sterrenbanen.langs de zijkant, de boom met knoopjes prachtig. Groeten Trijntje

Joanne kramer zei

Wat een leuke kaart. Die knoopjes doen het super! groetjes Joanne

GerJanne zei

Heel leuk! Ik herken de zijkanten. Je hebt er heel leuk je eigen draai aan gegeven!
En grappig dat jij ook vandaag een foto hebt gemaakt (tenminste daar ga ik vanuit.) Ik wilde net foto's gaan maken, zei de man op de radio: het is nat en onstuimig weer. Ik keek naar buiten en het was heel rustig en de zon scheen....hahaha. Zitten wij aan de goede kant van Apeldoorn, denk ik.
GerJanne

Marfien zei

Af en toe iets uit een boek is best handig. Uiteindelijk krijg je daar toch weer goede ideeën van want je geeft er toch weer je eigen draai aan.

Annemie zei

Een mooie kaart Nelleke!
Een leuke creatie met de knoopjes...

Lieve groeten,
Annemie.

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart Nelleke, leuk met die knoopjes.
Groetjes,
Misseke

Anoniem zei

Leuk gedaan!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Riannerizanti.blogspot.nl zei

Ja soms zijn die boeken handig het zijn leuke kaarten en dat mag ook wel eens gezegd worden.
Rianne

lenywim35 zei

Leuk die knoopjes kerstkaart. Bij jullie een zonnetje, bij ons 5 minuten niet meer. Wel aardige storm. We zullen het wel zien. gr leny w

Scraptastische hobby zei

Het eerste wat in me op kwam....wat een lekkere trommel vol kerstkoekjes, hihi Daar vind ik je kaart op lijken hij is hartstikke leuk!
lieve groetjes van Gerie

Renate zei

Ach ja, af en toe wat 'hulp' kan helemaal geen kwaad. Super hoe je er je eigen draai aan hebt gegeven. Zelf heb ik nog klappers vol met deze boekjes. Ben pas een nieuwe blog hiermee gestart, hier laat ik zien dat je met deze bijna kant en k(l)aartjes, en een paar kleine aanpassingen ook hele leuke kaartjes kan maken. Momenteel staat het even stop, maar vanaf volgend jaar ga ik het weer oppakken.

-xies- Renate.

Mariken zei

Hoi Nelleke, wat een supergaaf kerstkaartje! Hartstikke leuk zo, met die knoopjes!
Fijne avond, groetjes, Mariken

bolletjelucky.blogspot.com zei

Klopt helemaal hoor Nelleke, soms is het wel fijn om niet het wiel (de kaart) opnieuw uit te hoeven vinden..Grappig gedaan dat boompje met al die leuke knoopjes, lekker fleurig.
Lieve groetjes Miranda

Stella zei

Niet sis leuker dan ergens je eigen draai aan geven. En goed gelukt! Leuk die boom met die knoopjes!
Hier was het weer net zo maar eind van middag viel me er toch een bak hagel! Ik zat mooi op mijn kamer te freubelen; heerlijk als het dan tegen de ruiten klettert:)
Groetjes,
Stella

Hermien zei

Leuk kaartje Nelleke en ik denkt dat we allemaal wel iets van ons zelf in een gemaakt kaartje willen laten zien. Hier in het zuiden was het idd zo nu en dan behoorlijk onstuimig!
Ik ben wel benieuwd naar wat je in gedachten had!

Groetjes Hermien

Henriëtte zei

Wat een mooie kaart. Dat boekje waar je je inspiratie in hebt gevonden is vast erg leuk.

Groetjes Henriëtte

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Het achtergrondpapier is heel erg leuk en je zelfgeknipte boompje met de knoopjes past er super bij..mooi gemaakt..
Liefs Ans

Marjan zei

Vind het een heel gaaf kaartje, Nelleke, kan me wel voorstellen dat je koos voor een minder bewerkelijke kerstboom. Leuk staan die randjes aan de zijkanten!

Lisbeth zei

Hoi Nelleke
mooi kaartje
grtjs Lisbeth

Claudia's kaartjes zei

Heel mooi kaartje.

grtjs
Claudia

Miranda Mols Stampin Utopia zei

De serie met de hertjes is zo lief. En de kaart eronder met de hartjes ook erg leuk. Deze met de kerstboom is prachtig, ondanks dat ie wat drukker is, kan ik ervan genieten. Gaaf.