Mijn lijst met blogs

donderdag 19 februari 2015

Stresskaart

Kennen jullie dat? Opeens heb je er schoon genoeg van. Dat overkwam mij van de week. Er lagen nog wat onafgemaakte kaartje met spetters. Die dacht ik te gebruiken voor de liftchallenge. Maak ik een andere keer wel af dacht ik. Ineens stond het me tegen. Het papier wat ik er bij had gezocht niet mooi, en al helemaal niet voor een babykaartje. Ik stop ermee, ik maak er wel een kerstkaartje van. Vind maar eens de juiste kleurtjes bij elkaar. Het blauwe papier te effen en juist dat stukje blauw wat ik nog had, verknalde ik door hetverkeerd te embossen. En zomaar vond ik opeens in een bakje dit stukje designpapier. Ooit gekregen van Marfien.
Ik vond donker geel ribbelkarton en van het aller, aller laatste stukje blauw kon nog net een half kerstboompje uit. Een paar sterren, sequins, Klaar. Marfien bedankt.
Challenge:
52 weeks to Christmas
ABC: gebruik Die cuts.
Team Utopia: inspiratiefoto
Cas Colours & sketches: kleurenchallenge
Tot een volgende keer.
Groet, Nelleke 

31 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, de kaart en zijn verhaal...héél herkenbaar Nelleke en ik vind het toch nog een hele gave kaart geworden. Mooi dat goudgeel en blauw gecombineerd...met dank aan Marfien ;p
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Ja hoor, dat herken ik...zo ineens worstelen met al je spullen...
Maar je kaartje vind ik echt hartstikke tof geworden!

GerJanne zei

Echt superleuke dat kaartje! En ik herken het ook hoor! Dan ga ik bloggen om inspiratie op te doen. Vandaar dat je me zo vaak op de blogs tegenkomt, hahahaha!
Groetjes,
GerJanne

Marfien zei

Geen flauw idee waar het vandaan komt maar je hebt er toch een hele leuke kaart mee gemaakt. Niets weggooien dus :-) Heb nog iets voor je in een envelopje gedaan, maar het flopje is even zoek :( , komt nog wel een keer . . .

Rosina zei

Dat heb je toch maar eens mooi afgewerkt Nelleke...en zomaar ineens zie het hoe het moet....ik vind het een hele leuk moderne kerstkaart ....super mooi in deze kleurtjes....

groetjes Rosina

Margo zei

Hoi Nelleke,
wat een leuke kaart ! Het is dan toch nog goed gekomen met je onafgewerkte kaarten ... :)
Erg herkenbaar hoor !
Liefs
Margo

Hermien zei

Je zou het zo niet zeggen als je dit mooie kaartje ziet dat het met stress tot stand is gekomen, ziet er erg leuk uit Nelleke

groetjes Hermien

José zei

Je kaart is toch heel leuk geworden, al is ze anders dan gepland. ook hier heel herkenbaar hoor.

Plony zei

Hahaha....hoe je het schrijft.....ik zie je al zitten met je ik-ben-er-klaar-mee-houding hihihi....toch heb je jezelf er goed uit gered en is het een hele leuk kaart geworden. we laten ons niet kisten hè.....
xxx plony

Marlieke zei

Wat een geweldig leuk kaartje! Het heeft je dus wat gekost om dit te krijgen, maar ziet er goed uit. Leuk dat je meedoet bij Utopia Challenge!

Patricia Hays zei

I like the unique graphic design of your card and its nice use of our challenge colors. Thanks for playing along with us at CAS Colours & Sketches! :)

Anoniem zei

Heel apart!!!
Leuk dat je meedoet met 52W...

Creatieve groetjes, Gaby DT 52WTC

Louise zei

Ja, hoor heel herkenbaar hoor, maar kijk er is toch weer een schitterend kaartje uit voort gekomen, leuke kleurtjes bij elkaar!


gr.LOuise

Diny zei

Het is duidelijk herkenbaar Nelleke...net wat GerJanne zegt....ook ik ga dan een blogrondje doen en dan komt het vanzelf weer.
Je kaartje ziet er prachtig uit met de uitgepuzzelde kleurtjes.....is goed gelukt.

Groetjes Diny

Jantine zei

Heel herkenbaar ja, die frustraties!
Maar je hebt er toch iets leuks van gemaakt!
Groetjes
Jantine

Joanne kramer zei

Toch zie ik niks terug van je frustratie/stress in deze kaart! Hij is mooi.... de kleuren zijn ook super! Groetjes Joanne

Cora Schram zei

Het is een enige kaartje. Al je gestress kan ik niet zien in je kaart.

Jane zei

I like this modern non traditional Christmas colours card. Your journey to completion was definitely worth it. Thanks for sharing at CC&S.

Marijke zei

Allemaal heel herkenbaar, hebben we allemaal wel denk ik. Maar hij is toch weer super gelukt, ipv een liftkaart een kerstkaart. Leuk dat je meedoet met 52 WTC . Groetjes Marijke.

Gerrina zei

Ik vind die felle tinten zo gaaf voor de kerst! Mooi van compositie en gave combi van het DP! Fijn weekend, Gerrina

Ingrid Reyners zei

Heel leuk kaartje Nelleke, lekker vrolijk en precies in de juiste kleuren voor de challenge van team Utopia, zo zie je maar weer niets weg gooien. Al is het maar een half boompje, zo val het helemaal niet op. Bedankt voor het mee doen bij team Utopia en natuurlijk onze eigen 52 WTC. Groetjes Ingrid

Misseke zei

Superleuk kerstkaartje is het geworden Nelleke - leuk gedaan.
Groetjes,
Misseke

Corrie zei

Sress of niet ik vind je kaart schitterend Nelleke.
Mooie kleuren en lekker vrolijk.
Lieve groetjes,Corrie

Wil zei

Hoi Nelleke, het is even geleden, maar ik ben weer in blogland :D Sjonge wat heb ik een hoop terug moeten kijken bij jou. Je bent goed bezig geweest. Prachtige creaties heb je gemaakt. Ga vooral zo door!

groetjes,Wil

Skylark zei

Thanks for joining us at CC&S this week Nelleke. You've achieved a great card with our colour scheme. Stef x

Lisbeth zei

Hoi Nelleke
Wat een leuke toffe kaart
grtjs Lisbeth
DT-52WTc

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Das een leuke kerstkaart.

grtjs
Claudia

Stella zei

Heel herkenbaar:) En wat is deze leuk geworden!

Janny's Cards Creations zei

Leuk hoor. Groetjes Janny

Janny's Cards Creations zei

Leuk hoor. Groetjes Janny

Bettina L. zei

Fabolous Christmas card. Love the colours and design. Thanks for playing at ABC Christmas Challenge and good luck. Hope to see you back wednesday for a new challenge. Bettina DT Member at ABC Christmas Challenge xx