Mijn lijst met blogs

vrijdag 27 maart 2015

Easelkaart

Dag allemaal, Bedankt voor alle reacties de afgelopen tijd. Ik blijf even wat achter, zelfs op die van woensdag op de KKT nog niet gereageerd. Het komt wel weer.
Dit kaartje heb ik een tijdje geleden op de workshopdag van Dutch Doobadoo gemaakt. Wat ik heb ik een leuke dag gehad! Nog steeds kijk ik daar met plezier op terug. Ik heb daar verschillende workshops gevolgd, en deze kaart is er 1 van. Ik kreeg het niet klaar en heb dit thuis verder afgemaakt. Zoals jullie zien is het een easelkaart, De basis is kraft daarop wit papier en daarna designpapier. Alle randjes ruw gemaakt en met inkt bewerkt. De puzzelstukjes en blaadjes zijn van Dutch Doobadoo. De puzzelstukjes beïnkt en daarna een stempel erop. Ook de blaadjes zijn bewerkt met inkt. Onder de dolly en plaatje heb ik stukjes 3d geplakt om het verschil met de puzzelstukjes op te vullen. Op het platte gedeelte zitten ook 2 stukjes, om de kaart te laten staan. En mooie strik, 2 labels al zie je die nu haast niet op de foto. Het waaide nogal vanmorgen, en de kaart waaide iedere keer weg, haha. Toen zag ik niet dat de labels op elkaar geschoven waren.
Heerlijk om zo aan de slag te mogen zijn en wat een ideeën doe je dan op.
Er zijn een aantal challenges waar het voorjaar gevraagd wordt.
Groetjes, Nelleke

23 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Hoi Nelleke,
Dit vind ik weer zo'n verrassende kaart bij je op je blog! Heel SUper gedaan! Ook zo leuk om te horen hoe leuk je dit vond om te maken!
Heel erg mooi je easel en geweldig die strik met labels! En ook je gepuzzel met de puzzle stukjes, hihi.
Fijn weekend!
Groetjes van Gerie

Karin zei

Prachtige kaart, héél mooi samengesteld met zo'n leuke details zoals de grote strik, de labels en vooral de puzzelstukjes vind ik geweldig!
Groetjes, Karin

Angelique zei

Een hele mooie kaart, de puzzelstukjes zijn heel leuk. Alles past zo goed bij elkaar.
Groetjes Angelique

jackelien zei

Prachtige kaart heb je gemaakt.
Groetjes Jackelien

Mariken zei

Wat een kunstige kaart, het blijft een leuk model!
Fijn weekend!

Anoniem zei

hoi,ik zag u blog via andere blogster, meestal volg ik mensen met dezelfde hobbys..ik haak en hou van fotografie, leuk om hier te lezen...groetjes ☀

Margo zei

Prachtige easelkaart Nelleke en inderdaad het bloggen komt vanzelf wel weer ! Soms is het gewoon even te druk !
Veel succes met de drukte !
Groetjes
Margo

Marfien zei

Heel mooi kaartje is dit geworden ondanks je gepuzzel. Geeft mij gelijk weer een hint want op zolder staat nog een zakje van een oude puzzel waarvan stukjes ontbreken. Gooi weg zeggen de kinderen dan. Nee dat kan nog wel op een kaart, als ik de achterkant kleur dan . . .

Bea zei

Schitterende easelkaart Nelleke, heel erg mooi gemaakt....

groetjes Bea.

Misseke zei

Prachtig kaartje is het geworden Nelleke - supermooi samengesteld en gedaan en net iets anders dan wat we van jou gewoon zijn - ik vind hem super!
Groetjes,
Misseke

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Prachtige kaart.

grtjs
Claudia
knutselmeisjes.blogspot.be

Henriët zei

Wat een prachtige kaart! Wat past alles mooi bij elkaar zeg! Heerlijk dat je zo geïnspireerd kunt raken door een workshop. Jammer genoeg is het vanuit hier vaak zo'n vreselijk end rijden voor de leuke workshops.
Groetjes van Henriët

Diny zei

Wow....dit is een leuke kaart Nelleke....prachtige kleuren heb je gebruikt en alles klopt eraan. De puzzelstukjes zijn heel erg gaaf!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Marjan zei

Weer een heel andere stijl, mooie kaart Nelleke! Leuk die puzzelstukjes! Fijn dat je er zo van genoot om die workshops te volgen, altijd leuk om nieuw technieken te leren. Fijn weekend!

Rosina zei

Het is altijd leuk om workshops te volgen en zeker ook dat je met nieuwe technieken aan de slag gaat....dit is een super leuk kaartje Nelleke...ook het easelmodelletje is heel gaaf net als die puzzelstukjes...
KNAP gedaan...

groetjes Rosina

Monique zei

Wat een prachtige kaart! Leuk hè, die workshopdagen.
Je kerstkaart hieronder is ook helemaal toppie.
Fijne zondag, liefs Monique.

Stella zei

Iets heel anders in deze stijl maar o zo mooi! Ik maak nooit easel kaarten maar vind ze prachtig om te zien. Dit is een beauty!

Liesbeth zei

Wat mooi gemaakt Nelleke, en wat is er veel te zien. Bedankt voor het meedoen bij WLVC.
gr Liesbeth

Danoesja zei

Hoi Nelleke
Dit is een prachtige easelkaart, die puzzelstukjes zijn erg leuk.
Lieve groetjes, Danoesja

Hermien zei

Mooie easelkaart Nelleke, mooie warme kleuren heb je gebruikt

Groetjes Hermien

Plony zei

Prachtigggggg....wat een geweldige kaart...wauw. Hier houd ik wel van hoor...supermooi. Fijn dat je meedoet bij WLVC en succes.
xxx Plony

Helen zei

Prachtig kaartje; gezellig dat je meedoet bij Anmacreatief. Groetjes Helen

Sonja zei

Wat een leukerd! Bedankt voor je deelname. Groetjes, Sonja