Mijn lijst met blogs

donderdag 5 maart 2015

Helemaal Happy en door de bomen het bos niet meer zien.


 Gisteren lag het nieuwe pakket van iDEE & post in de bus. Zo blij mee. Het eerste pakket was zo goed bevallen, echter ik was te laat om het volgende te bestellen..... gelukkig was er nog eentje en kreeg ik het pakket alsnog. gelijk een abonnement afgesloten. Ja en dan wil je er ook een kaartje mee maken.... Een idee had ik al: namelijk de sketch bij Retro sketches. En was ik niet zo happy vandaag, toen het kaartje klaar was ik dat wel. Vrolijke en lieve kleurtjes. Met een bijpassende dot. even een snel kaartje met een leuk effect. 
Ik moet wel zeggen dat deze niet echt kleurt bij de eerste.....
Ook is het vandaag kerstkaartendag. Ach ik kon het niet laten: vorige week zag ik een leuk blokje papier voor 50 cent, met allemaal leuke kerstpapiertjes. En allemaal verschillend. Ideaal om met kraft te combineren, want daar hou ik wel van. Wederom mijn labelmal van Dutch Dobadoo gebuikt, die gebruik ik zo graag, en zal wel vaker op het blog komen. Het oranje komt van een kaart waarvan ik dacht maak ik geen kaart meer van. (dus wel) Kraft komt van een sixpack bier, designpapier uit het blokje. Een stukje goudpapier voor de kerstboom en natuurlijk weer de hertjes. Nu met een zwarte erbij. Bij ons in de buurt lopen reeën. Een poosje geleden liepen er 4 in een grasland voor ons huis waar ook een zwarte ree bij was. Op internet las ik dat die eigenlijk uit Duitsland komen. Dan zijn ze Nederland al ver gekomen want we wonen wel in het Oosten, maar een uur rijden van de grens. Vorige week tijdens mijn rondje door het bos zagen wij er ook weer 1. Geweldige dieren zijn het. Nog steeds kun je meedoen met de uitdaging op 52 weeks to Christmas, tot 24.00u
Challenges:
ABC Christmas: randpunch oid: Ik heb de rand gescheurd
CHCC: snijden of knippen: lael van Dutch Dobadoo geknipt.
CHCC extra: alles mag
Ben benieuwd naar jullie reacties!
Groetjes, Nelleke 

15 opmerkingen:

jackelien zei

Erg mooi gemaakt.
Gr Jackelien

Monique zei

2 prachtige kaartjes Nelleke.
En wat kun je genieten van de natuur. Ik ben in de regel een verrekijker nodig. Geniet nu van de koolmezen die hun huisje alweer aan het opknappen zijn.

Groetjes Monique

Sarah zei

Leuke creaties. Groetjes☆sarah☆

Anoniem zei

Twee toppertjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

martina's kaartjes zei

helemaal leuk ! mooi gemaakt
grtjs, martina
x

Louise zei

Waar zo;n pakket al niet goed voor is, weer helemaal Happy, kaartje al gezien op FB, erg leuk zo met die mooie grote bloem! Heb nog tijd gehad om iets te maken en de komende dagen gaat dat niet lukken ook, volgende week maar.
Je tag is ook erg mooi geworden!


gr,LOuise

Rosina zei

Heel leuk dat je van een mooi en goed gelukt kaartje en natuurlijk van een papierpakketje blij kan worden Nelleke....heel begrijpelijk hoor....het is ook een toppertje geworden in prachtige kleurtjes....
Ook je kerstlabel is schitterend....geen traditionele kleurtjes maar daarom niet minder mooi hoor...SUPER leuk zijn ze alle twee!!!

groetjes Rosina

lenywim35 zei

Heel mooi Nelleke. En die mal ligt al geknipt voor me. Nu nog iets voor er op verzinnen. Maar eerst bloemetjes kopen. Heb praktisch niets meer. Maar in Delft was een nieuwe voorraad. gr leny w

Marfien zei

Je wordt inderdaad vrolijk van zo'n leuke kaart, mooie kleurtjes Nelleke.
Het kerstlabel valt in een andere categorie, en met een nieuw blokje kun je nog vaak gebruik maken van je hertjes en bomen ( volgens mij verlies je van Ger Janne met het aantal bomen:-) )

Joanne kramer zei

2 totaal verschillende kaarten. Allebei erg mooi! Groetjes Joanne

Jantine zei

Graapig, twee zulke verschillende kaarten in een bericht!
Allebei mooi!
Leuk pakketje weer he, van iDEE&post...ik ga er hopelijk binnenkort ook mee aan de slag.
Groetjes,
Jantine

Misseke zei

2 prachtige kaartjes Nelleke, supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Hazel zei

Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

Erica ♥ zei


Een vrolijke mooie kaart de eerste, en de kerst kaart vind ik ook super ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Helen zei

A beautifully designed tag - very elegant.

Thanks for joining us at Crafty Hazelnut's Christmas Challenge Extra.

Helen x