Mijn lijst met blogs

zondag 29 maart 2015

Label voor muziekliefhebber

Vanmiddag een uur in de regen gewandeld. Best lekker. Ik ben lopend naar de weekeindopvang gegaan waar Thomas afgelopen weekeind was. Wim heeft hem opgehaald met de auto, ik op zijn driewielfiets terug. Normaal doen we die in de bus, maar die is even buiten bedrijf. Het is behelpen, maar lukt prima. Van het lopen werd ik niet erg nat, nou van het fietsen wel zeg. Het begon ook steeds harder te regenen en waaien. Drijfnat kwam ik thuis, het water lekte uit mijn jas. Maar ik heb mijn beweging weer gehad vandaag, en o wat is het dan fijn thuis, vooral toen het nog harder begon te regen en te waaien.
Heerlijk weer om te freubelen en dat heb ik dan ook gedaan, die kaartjes laat ik een andere keer zien. Deze is al even klaar en plaats ik nu.
Sommige dingen lukken gelijk. Zo ook met deze label. De mal van DDD gebruikt. Papier uit een oud Duits bijbeltje, daaronder een bruin behangetje. Een stukje muziekpapier uit een heel oud muziekboekje. Een plaatje uit een boek, wat muzieknoten erbij. Alles op kleur gemaakt met walnut stain. Dus het plaatje, muziek papier en papier uit het bijbeltje. Het was te wit. Wat touwtjes en klaar. Deze heeft zijn bestemming al gevonden. Gaaf om zo aan de slag te zijn.
Challenge:
Cards & scrap: mannenkaart
DDD: sketch
Tot een volgende kaart.
Groetjes, Nelleke

13 opmerkingen:

Angelique zei

Wat een prachtige label heb je gemaakt.
groetjes Angelique

Anoniem zei

Gaafff!!!
Creatieve groetjes, Gaby

martina's kaartjes zei

ik was blij dat ik nergens heen moest gisteren =)
een heel erg leuke creatie, mooi, zeker voor een muziekliefhebber, helemaal toppie
grtjs,martina
x

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
ook hier ging het wandelen met de honden gewoon door, lekker in de regen.
Je label is prachtig, mooie combinatie van papiertjes, toppie!
Liefs Ans

Unknown zei

wow wat een prachtige tag! en stoer van je, in de regen wandelen! ik moest er ook door met de honden maar was blij dat ik weer binnen was :-) Lieve groetjes Erna

marja kenter zei

Wat een mooie label!
En..wij hebben vrijdag de caravan weer op zijn seizoenplekje neergezet en hebben gisteren thuis zitten genieten dat we er NIET zijn.
Nee, dat doen we niet meer, in de regen en kou naar de camping.
Stoer van je hoor dat je op de fiets terug bent gegaan. Ik heb mijn daglijkse wandelingetje overgeslagen en vandaag begint het iedere keer te hagelen als ik net weg wil gaan dus wacht ik het nog maar even af.
groetjes Marja

Marfien zei

Mooi label in heel mooie kleuren.

Diny zei

Wauw.....ik vind dit GAAF Nelleke....helemaal in mijn favoriete kleurtjes....prachtig! Alle dedails zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht en tot een mooi geheel gevormd......schitterend!
Groetjes Diny

Henriët zei

Wat een topper is dit zeg!! Ziet er geweldig uit!
Groetjes van Henriët

Misseke zei

Een pracht van een label heb je gemaakt Nelleke - hij is supermooi!
Groetjes,
Misseke

Hermien zei

Het leek wel herfst gister Nelleke, maar als je dan lekker in een warm huis thuis komt ben je die regen zo vergeten! Mooi label heb je gemaakt.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
ik maak ook het liefst foto's buiten, maar het was bar en boos. Vandaag kon ik eindelijk wat foto's maken
Je labelkaart is echt superleuk. Voor een muziekliefhebber helemaal goed lijkt me. Alle details zijn ook gaaf!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Prachtige label Nelleke ...heel mooi in die naturelkleurtjes...en hele leuke accentjes allemaal....die prachtige label is vast voor iemand die van muziek houdt...dat is wat zo in de regen wandelen...maar ik wil best geloven dat je met een voldaan gevoel thuiskomt dan...

groetjes Rosina