Mijn lijst met blogs

woensdag 15 april 2015

Birdsong

Hij is al bij de reminder van de Egel te zien: mijn vogelkaartje met het papier van het blokje Birdsong van Papermania. Nog deze maand kunnen jullie meedoen met de uitdaging vleugels op je kaart.
Tjonge jonge ik dacht ik maak even een kaartje. De sketch van Retrosketches blog erbij, en dan moet het toch lukken. Nou het is ook gelukt...... Groen is ook niet helemaal mijn kleur en dat maakt het juist een uitdaging voor mij. Na veel zoeken vond ik eindelijk het groen wat ik erbij wilde en toen was het kaartje zo klaar. Gewoon er teveel bij willen doen, maar dan komt het designpapier met de vogel niet goed uit. De kunst van het weglaten. Wel mijn mooie groene band gebruikt, al zie je er maar een klein stukje van.
GROETEN, Nelleke

18 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Volgens mij heb ik dat papier ook nog ergens...... jij hebt er in ieder geval een mooie kaart mee gemaakt, heeft niet meer nodig hoor!

groetjes van Ank

Nancy Soetaert zei

wat een mooie kaart! Heeft inderdaad niet meer nodig om supermooi te zijn!
nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hee collega...LOL...gaaf zoals je het dp hebt weten te gebruiken, het is ook zo'n leuk en vrolijk papierblokje en op je kaart komt het super uit.
Lieve groetjes Miranda

martina's kaartjes zei

heel erg mooi gemaakt ! geslaagd werkje
grtjs,martina
x

martina's kaartjes zei

heel erg mooi gemaakt ! geslaagd werkje
grtjs,martina
x

Rosina zei

Prachtig je kaartje Nelleke....wat een geweldig mooie vogel erop...
een TOP-kaartje...

groetjes Rosina

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Tof gedaan.

grtjs
Claudia

Misseke zei

Een pracht van een kaart Nelleke, supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Hermien zei

Mooi kaartje Nelleke

Groetjes Hermien

Marfien zei

Zoeken naar de juiste kleuren kost de meeste tijd :-) en als je dan de boel bij elkaar hebt ontstaat er weer iets bijzonders. Nu ik erover nadenk, ik heb ook niet zoveel groen op mijn kaarten . . .

Corrie zei

Het is een prachtige kaart Nelleke, mooi met deze vogel, groot gelijk dat je er niet teveel op hebt gemaakt, hij is precies goed zo.
Lieve groetjes,Corrie

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
zo herkenbaar dat je in sommige DP'tjes niet wilt knippen. Je hebt een heel mooie reminder gemaakt! Het kaartje heeft ook niet veel meer nodig.
Groetjes,
GerJanne

Angelique zei

Het is vaak de kleurtjes uitzoeken en de bijpassende spulletjes wat het meeste tijd kost. Deze kaart had gelukkig niet veel nodig, zou zonde zijn.
groetjes Angelique

Gerrina zei

Zag 'm daar al, maar blijf 'm mooi vinden! En ik was er helemaal van overtuigd dat ik nog ergens zo'n blokje had liggen, maar ben het met het helemaal opruimen van m'n hobbykamertje en nu niet tegengekomen. Zou ik dan toch een blok helemaal opgebruikt hebben? :) Groetjes, Gerrina

Darnell zei

This is so pretty, Nelleke! I love your take on the sketch and how you used the pretty papers!! Enjoy your day!! Hugs, Darnell

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Erica ♥ zei


Nou je hebt echt je best gedaan op deze kaart,
en leuk dat daar nou juist die uitdagingen goed bij helpen !
Ik vind hem mooi geworden ☺
Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}