Mijn lijst met blogs

woensdag 3 juni 2015

Workshop bij Dora

Zoals jullie al gelezen hadden, vandaag laten we wat zien wat we op de workshop bij Dora gemaakt hebben. Gezellig was het zaterdag weer. De gastvrijheid en hartelijkheid van Dora, het ontmoeten van de andere dames en natuurlijk het maken van kaarten en doosjes in de workshop. Het mooie van een workshop volgen is, dat je andere dingen doet en maakt dan dat je dat meestal thuis doet. Voor mij is dat toch vooral het kleuren en het maken van achtergrond gemaakt van te gekke krijtjes.
Morgens heb ik iets gemaakt wat ik nu nog niet kan laten zien. Daarna ben ik met dit doosje begonnen. Ik heb een achtergrondje gemaakt met wolkjes en zon, maar die niet voor dit doosje gebruikt. (dat krijgt een andere bestemming) Verder het doosje getekend (van DDD) en de bloemen gestempeld. Omdat het bij Dora niet meer lukte heb ik het thuis afgemaakt. Met aqaurel potloden alles gekleurd. Daar moet ik echt voor gaan zitten hoor. Dat doe ik toch echt te weinig.  Om het geheel af te maken heb ik er rood bij gebruikt en een klein vlindertje.
Vanmorgen kon ik dan een foto maken, gisteren waaide het zo hard, er bleef niets staan. Op de plek waar ik altijd foto's maak is het al een aantal dagen een lawaai van jewelste. Aan de schuur hangt een vogelhuisje en daarin zit een mezenfamilie. Vader en moeder druk om de jongen eten te geven. Nog even en dan is het weer stil op die plek, dan zijn de jongen allemaal weer uitgevlogen. Zo mooi, even blijven staan, niet te veel in het zicht en dan zie je de vogels in en uit gaan.
Dora bedankt voor alles zaterdag en GerJanne, Cornelie, Stella, Ans, Monique en Judith bedankt voor de gezellige dag en ik vond het erg fijn jullie te ontmoeten. Ik blijf het bijzonder en heel waardevol vinden door mijn hobby zoveel mensen te ontmoeten, en waarmee je dit delen kunt.
groeten aan iedereen.
Nelleke
 

17 opmerkingen:

 1. Leuk , dat doosje , ben benieuwd naar de rest !
  En dat kleuren..... ik ben daar ook geen kei in !
  Bij mij slaat de ontevredenheid van het resultaat snel toe !!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoe je het doosje met je eigen kleurtjes hebt ingevuld. Mooi met dat rood erbij. Het kleuren ziet er prima uit! Bij mij hetzelfde, vind het ook erg leuk, maar ook ik doe het te weinig. Maar met de keus van Dora aan stempels, wordt het vanzelf leuk.
  Heel leuk om jullie te ontmoeten. Blijf het bijzonder vinden, en geniet er iedere keer weer van.
  Wie weet tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi is je doosjes met de prachtgie stempels! Aquarelpotloden geven altijd zo'n teer effect e dat zie je hier ook terug.
  Gezellig, zo'n dagje en dan nieuwe mensen ontmoeten. Ik vind het ook leuk om contacten te hebben opgedaan door de hobby, maar ben helaas geen workshopmens, omdat er werkelijk niets uit mijn handen komt. Ik kan alleen werken in mijn uppie. Gelukkig is er youtube ;) als iets niet lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel mooi uit. Je hebt goed je best gedaan.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief doosje, ben benieuwd wat jullie verder nog gedaan hebben, ga snel nog even bij de anderen kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dag hebben jullie gehad...ik zag allemaal foto's voorbij komen....zag er gezellig uit! En dan ook nog mooie dingen knutselen....zoals dit doosje.....super!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gemaakt en wat ziet dit er prachtig uit! Heel leuk! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Nelleke,
  het was echt heel gezellig bij Dora, ook de rondleiding op het bedrijf..ze had alles goed voorbereid en zo leuk om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft, ik vind je pillow box heel erg leuk geworden,
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nelleke wat is je doosje mooi geworden. Ik hou van contrast dus het toevoegen van rood vind ik super. Gaaf! Het supergezellig en ik vond het erg leuk om je ook weer te zien. Voor herhaling vatbaar; erg leuk!
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo jullie hebben weer een super gezellige dag gehad. Mooie kaarten hebben jullie gemaakt! Groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nelleke,
  zo leuk dat je er was. je hebt er ook iets moois van gemaakt. die kleur rood past er heel mooi bij.
  mooi zacht ingekleurd.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi werk Nelleke, gezellig zo'n knutsel ontmoetingsdag!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi dit doosje Nelleke...leuk gedaan met die vogeltjes....en fijn te lezen dat jullie een gezellige en leerzame dag hebbe gehad bij Dora....jammer dat ze zo ver weg woont...anders kwam ik ook wel eens naar zo een workshop....maar helaas...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schattig doosje. Heel mooi gemaakt. Leuk om eens met andere technieken te werken, ook al ligt het je misschien voor je gevoel niet direct.
  Ik vind het goed gelukt!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, mooi, Nelleke! Het rood frist de kraft kleur helemaal op! Een sprekend doosje en de stempelafdrukken heb je heel mooi ingekleurd!
  Ben ook benieuwd naar je andere projecten. Het was een leuke dag en wij zien elkaar vast weer bij Dora. En de afspraak om naar Bij Oma Dee te gaan gaan we zeker nog maken!

  Ach, wat leuk, een mezenfamilie in de achtertuin. Hier hadden wij dit jaar ook weer vogeltjes in één van onze drie vogelhuisjes. Druk in de weer, de vogelouders en op een dag was het stil... We hebben het uitvliegen helaas gemist, net als vorig jaar.

  Fijn weekend!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh dat ziet er heel mooi uit, leuke workshop !
  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief