Mijn lijst met blogs

zaterdag 22 augustus 2015

Leven is het meervoud van lef en verlate kerstkaart

Dat gebeurd er als je met telefoon en computer een bericht maakt. Ik had alles klaar en geplaatst en gelinkt, zie ik op de telefoon het bericht nog open staan en sluit het af. Bericht weg....
Nieuwe poging.
Leven is het meervoud van lef. Eind vorig jaar kreeg iedereen in de gemeente die kinderen had t/m 18 jaar,  een planningskalender. Aangezien Lieke toen nog net geen 18 was, kregen wij er ook één. Wij gebruiken gewoon onze ouderwetse agenda om dingen in op te schrijven, de planningsagenda gebruik ik voor het freubelen. Zo staan er ook hele mooie dingen in om te knutselen. Er zat een vel in van vellum met allemaal mooie teksten erop. Eentje heb ik gebruikt voor dit kaartje. Te mooi om te laten liggen. Buiten de grijze lijn uitgeknipt, zwart papier erachter en ook een stukje uit laten steken. Mooie strikjes en wat sequins. Op de foto lijkt het wit papier maar het is toch echt vellum.
Challenge:
Cas on Sunday: gebruik vellum.
Bij SUperchallenge is een mooie sketch. Deze gebruikt voor dit kerstkaartje. Donderdag kwam het er niet van om deze te plaatsen, geen puf. Nu dan maar. Het spreekt wel voor zich. Het papier is van SU. De afbeelding van een oude kaart. Ik had hem eerst op wit gelegd en toen op kraft. Die won.
Challenges:
SUperchallenge: sketch
CCT 52 : for a child
groetjes, Nelleke19 opmerkingen:

 1. Twee hartstikke leuke kaarten!
  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk labeltje en goed idee om die schets voor een kerstkaart te gebruiken . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nelleke,
  Volgens mij kreeg iedereen deze kalender, want wij hebben hem ook en ik zag hem bij Helga ook. Ik heb echt getwijfeld of ik hem zou gebruikelijk de keuken of als knutselul. Heb toch gekozen voor de keuken...
  Je kaartjes zijn heel leuk!
  Balen als je een berich schrijft en het is weg. Dat heb ik nu op de blogs. Bij elke reactie moet ik me opnieuw aanmelden bij Blogger. Ik stop er nu dus mee, want alles dubbel typen, daar heb ik geen zijn..
  Geniet van het mooie weekend.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nelleke, wat heb je 2 hele mooie kaartjes laten zien. Leuk als je zo'n bruikbare kalender krijgt.
  Dank je wel voor je mooie telefoonkaart. Ben er heel blij mee. Hij kwam precies op tijd. Op dat moment had ik even een positief duwtje in de rug nodig!!!
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Nelleke, zijn weer mooie kaartjes !
  Leuk dat vellum kaartje !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Nelleke, je bovenste kaart ben ik helemaal weg van, de spreuk heb ik opgeslagen...gaaf, waar een kalender al niet goed voor is. Je kerstkaart is ook leuk, grappig om oude kaarten te recyclen maar wel slim want de plaatjes zijn vaak erg leuk...toppie weer.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een wijze spreuk Nelleke, je kaartjes zijn beide erg mooi.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beiden zijn heel mooi. Je zet me toch weer aan het denken, ik ben helemaal "uit" w.b. kerstkaarten maar nu ik deze van jou zie moet ik toch maar weer eens in de kerstdoos duiken. Misschien weet je nog dat ik ook een fan ben van oude kerstkaarten recyclen en deze van jou is zo mooi van eenvoud.
  Fijne dag en groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nelleke,


  Heel mooi kaartjes en toffe kleuren. Super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Nelleke,


  Heel mooi kaartjes en toffe kleuren. Super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nelleke, wat een leuk idee om dat vellum te gebruiken voor je kaartje en dan die tekst, zo gaaf, die moet ik zeker onthouden, ook je kerstkaart is weer erg leuk, is dat lint of washitape? Groetjes en geniet van een mooie zonnige dag, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. helemaal leuk ziet het er uit ! mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super! I really like the simplicity of the layout and that snowman is cute. Thanks so much for playing along with 52CCT and I'm sorry I'm so late commenting! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Twee mooie Nelleke kaarten. Genieten. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, twee prachtige kaarten Nelleke, ik vind je uitwerking van de sketch ook super! Bedankt voor het meedoen aan SU-per challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk hoe je door een kalender weer op een idee voor een kaart bent gebracht; ziet er mooi uit! En je kerstkaart is lekker fris! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jij bent goed bezig met de kerstkaarten; ik zie ze regelmatig op je blog en deze is ook zo leuk! De tekst op je eerste kaartje ( of is het een tag?) vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kaarten hoor leuk dat je meedoet bij CAS on sunday.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief