Mijn lijst met blogs

zaterdag 15 augustus 2015

Zomer

Zomer. Ik hou er van. Vooral nu met deze temperatuur, heerlijk. Hemdjes, korte broeken en op blote voeten lopen. Vorige week toen we op de camping in Epe waren hebben we ook regelmatig gefietst. Vooral toen het erg warm was, was het heerlijk om in de bossen te fietsen. Het was 10 jaar geleden dat we er waren en wat een verrassing dat er zoveel mooie fietspaden zijn aangelegd. Al konden we die kleine paadjes die we altijd met de andere kinderen fietsen ook niet weerstaan. En gelukkig ging dat met de driewieler van Thomas ook prima. Vorige week vrijdag ben ik met hem teruggefietst naar huis, ongeveer 28 km. Het was zo'n prachtige route en o, wat een leuke ontmoetingen hebben wij gehad onderweg. Zelfs woensdag kreeg ik nog een reactie van iemand die we tegengekomen waren. Toen viel het kwartje wie het was. Leuk! Van dit soort dingen kan ik lang op teren.
Het is vandaag al weer de 15e en dan is het tijd voor een reminderkaartje van de uitdaging van
de Egel. De challenge is zon, zee strand, vakantie,  maritiem. Kijken jullie op het blog wat de anderen gemaakt hebben? Jullie kunnen nog de hele maand mee doen.
Dit kaartje is vorige week  op de camping gemaakt. De sketch is van?? Weet ik niet meer, ik had er een paar meegenomen voor ideetjes. Het papier komt uit IDEE & Post. Het is heel mooi papier, al vind ik het wel wat zoet. Ik zag andere ideetjes, en daar ben ik gisteren mee aan de slag geweest. Dat zien jullie morgen.  En net zag ik dat Nadine de randjes zwart maakt en dan krijg je ook een heel ander effect.
Geniet van deze prachtige dag!
Groetjes, Nelleke

14 opmerkingen:

Diny zei

Wat een lekker zonnig kaartje Nelleke....ik moet ook nog wat bedenken....zou nog graag mee willen doen!
Wat ontzetten leuk dat je terug naar huis bent gefietst met je zoon....dat is heel speciaal......wat zullen jullie genoten hebben!
Groetjes en een fijn (fiets)weekend,
Diny

lenywim35 zei

Lekker zonnige kaart heb je gemaakt Nelleke. En je verhaal van het fietsen is heel kenbaar . Leuk die ontmoetingen he?
Het heeft Thomas vast erg goed gedaan.
gr leny w

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat leuk dit kaartje. Ik wist natuurlijk dat je deze ging plaatsen en koos er toch maar voor om niet hetzelfde papierblokje te gebruiken voor de challenge. Ik wil er wel mee aan de slag, want ik heb er nog mar 1 kaartje mee gemaakt. En het is zo leuk en vrolijk!
Heerlijk die ontmoetingen onderweg. Dat makt zo'n fietstocht dan weer heel bijzonder.
Groetjes,
GerJanne

!neke zei

Hoi Nelleke, valt wel mee met de zoetigheid ! Ziet er juist zomers uit !
groeten Ineke

Misseke zei

Een pracht van een kaartje Nelleke - superleuk gedaan.

Groetjes,
Misseke

Sarah zei

Mooi kaartje ! Veel plezier nog ! Liefs ☆ Sarah ☆

Rosina zei

Eeen schitterend zomers kaartje Nelleke.... fijn dat je zo genoten heb van de fietstochten....Ik merk wel dat er in België bredere fietspaden liggen dan hier... als het wat druk is moet je constant achter elkaar fietsen en dat vind ik niet zo gezellig...
Nu is het geen fietsweer meer... veel wind uit het noorden ....regen ....en koud...dat is nederland....Morgen gaan we een tractortocht rijden van 125 km....als het dan maar droog blijft...

groetjes Rosina

marja kenter zei

Een leuk kaartje, lieve kleuren.
Wat goed dat je met Thomas zo'n eind kunt fietsen. Hij zal ook wel genoten hebben denk ik.
Wij hebben nu e-bikes maar ik moet er nog erg aan wennen. Heb nu een spiegel op het stuur en een helm gekocht omdat ik me nog niet zo zeker voel op die fiets. Maar het is wel fijn, je hebt altijd de wind mee.
Fijn weekend en groetjes
Marja

Ans Gilbert zei

Hele leuke kaart in mooie, lieve kleurtjes, de fiets is leuk, wat zou ik ook graag een stukje gaan fietsen, helaas...nog even niet..
Super dat je met Thomas zo'n flink stuk kon fietsen,
groetjes,
Ans

Dora zei

Hoi Nelleke,
wat een mooie kaart, zo leuk dat je het mooie papier zo goed laat zien.
mooie fiets!

Renate zei

Jouw kaartje brengt wat zon op deze druilerige dag.
Super leuk gemaakt.
Geweldig, dat je met Thomas dat eind naar huis hebt kunnen fietsen, en dat je onderweg nog leuke ontmoetingen hebt gehad.

-xies- Renate.

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke

Super mooi kaartje. Toffe kleuren.

grtjs
Claudia

Suzan zei

Superleuke zonnige kaart Nelleke!
Groetjes Suzan

Nancy Soetaert zei

leuke kaart in deze vrolijke kleurtjes!
groetjes, Nancy