Mijn lijst met blogs

vrijdag 11 september 2015

Groeten uit Holland

Twee totaal verschillende kaarten. Gisteravond is Wim voor 9 dagen naar Moldavië vertrokken. Voor sommigen gewoon, voor ons heel ongewoon: we zijn nog nooit zo ver en zo lang uit elkaar geweest.....Ik wilde een kaartje voor hem maken, welke ik in de koffer zou stoppen. Ik had geen inspiratie. Uiteindelijk de boardingpass ( uit IDEE & Post) op wit papier geplakt en wat stempels erop gezet. Een hartje vond ik in een bijpassende kleur, de hoeken afgerond. Binnenin hebben wij wat geschreven en dit zit nu in zijn koffer.
Challenge:
Voor het gastgezin waar Wim en zijn 2 reisgenoten zijn, hebben ze wat cadeautjes gekocht. Ik heb er een oer Hollands kaartje voor gemaakt. Het spreekt allemaal wel voor zich. Heel wat anders om te maken, maar ook wel weer leuk om te doen.
Challenge:
Cheerful sketch challenge: sketch. ( gespiegeld)
Groeten, Nelleke

23 opmerkingen:

Joanne kramer zei

pfff, 9 dagen...dat is best lang! Lief dat je als verrassing een kaartje in zijn koffer hebt gestopt. Daar zal hij vast blij verrast mee zijn! Ik vind ook je kaart voor het gastgezin erg leuk! groetjes Joanne

Marleen zei

Gave kaarten Nelleke!
Lieve groetjes, Marleen

Jantine zei

Wat een leuke kaartjes!
En sterkte met aftellen tot hij er weer is!
Groetjes,
Jantine

Henriët zei

9 dagen zonder mijn echtgenoot in huis is bij mij alleen voorgekomen in de periodes dat hij weer eens in het ziekenhuis verbleef. En wat een end uit de richting Moldavië. Hij zal wel met heel veel verhalen thuis komen.
Erg lief om een kaartje in zijn koffer doen. Dan kan hij nog eens extra aan jullie denken. De Hollandse kaart is ook erg mooi. Het eendje zit zo leuk naar de visser te kijken!
Groetjes van Henriët

Mariken zei

Dat is ff wennen, zo zonder elkaar! Wij zijn daar echt ook niet goed in...maar de tijd gaat snel, lekker knutselen en zo...Je kaartjes zijn gaaf! Leuk, zo' n kaart in zijn koffer!! Fijn weekend!

Louise zei

Wat een lief idee Nelleke, je zal zien het is zo voorbij!
Wat een heerlijk Hollands kaartje heb je gemaakt, ik weet uit ervaring dat het in het buitenland altijd zeer gewaardeerd wordt!


gr.LOuise

Rosina zei

Dat zal Wim vast wel leuk vinden om zo een leuk kaartje in zijn koffer te vinden,,,Ik bergrijp goed dat je hem zal missen, maar dat zal vast wederzijds zijn...
Voor je het weet is hij weer terug....
groetjes en een fijn weekend
Rosina

Hermien zei

Wat een leuke kaartjes Nelleke...het holland kaartje vind ik helemaal enig!

groetjes Hermien

Nancy Soetaert zei

Je kan alweer beginnen aftellen!
Mijn man moest voor zijn vorig werk nu en dan naar Ghana voor een goeie week, kon ook niet rap genoeg voorbij zijn!
Toffe kaartjes heb je voor deze gelegenheid gemaakt!
lieve groetjes, Nancy

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
je hebt een leuk kaartje voor Wim gemaakt. En dat is best lang, 9 dagen! Het verste dat wij uit elkaar zaten was toen Peter in New York was. Je kaart voor het gastgezin is prachtig! Dat zal heel erg gewaardeerd worden!
Lieve groetjes,
GerJanne

oh ja, je kerstkaarten hieronder zijn ook al zo top!

Sylvia zei

Leuke kaarten,Nelleke.

Groetjes,Sylvia.

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is ie ! mooi gemaakt
grtjs,martina
x

lenywim35 zei

Ja Nelleke, dat zal even niet meevallen. Weet ik uit ervaring. Wim moest wel eens 9 dagen op cursus - bij een nieuwe machine - in Zwitserland. Was altijd blij als hij weer thuis was.
Omdat ze volgen kreeg ik altijd een lekker geurtje bij thuiskomst, was in t vliegtuig dan leuker en rustiger om te kopen dan thuis hihihi Strerkte van de week en lekker feest als hij weer thuis is. gr leny w

Stella zei

In het tweede kaartje herken ik je stijl. Nu ik je blog een tijdje volg herken ik op de één of andere manier je kaartjes:). En dat is positief bedoeld! Je eerste kaartje is voor jouw doen heel CAS> Ik vind hem zó gaaf!

Lisbeth zei

Hoi
Tof kaartje
grtjs Lisbeth

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Super leuk kaartjes. Heel mooi

grtjs
Claudia

Misseke zei

Dat ziet er super uit Nelleke - supergaaf gedaan.
Ja 9 dagen is best lang maar je kan al aftellen en voor je het weet is hij er weer ;).
Groetjes,
Misseke

Diny zei

Wat heb je dat leuk gedaan Nelleke....echt een verrassing voor je man. Ook het tweede kaartje is erg leuk. Wat naar is dat om zo lang uit elkaar te zijn he.Ik heb het ook gehad toen onze kleinzoon werd geboren ben ik alleen naar Australie geweest mijn man kon niet mee vanwege zijn werk....ik geloof dat we elke avond aan het skypen waren!
Ik wens je een goede week en voordat je het weet is het weer voorbij....sterkte!
Groetjes Diny

Jen Mitchell zei

What great cards. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches!

Angelique zei

Hoi, ik schaam me dat ik zo achter loop met bloggen. Ik wil bij iedereen altijd zien wat ze gemaakt hebben maar inhalen kost nogal wat tijd. Wat lief dat je voor je man een kaartje hebt meegegeven, gelukkig het weekend voorbij dan zal het wel sneller gaan. Het kaartje voor het gastgezin is echt superleuk, helemaal Holland.
Lieve groetjes Angelique

Creaine zei

Leuk dat je de layout gespiegeld gebruikt hebt.....super leuke kaart.
Gezellig dat je meedoet bij Cheerful Sketches. Succes.
groetjes Ine (DT)
http://creaine-challenges.blogspot.nl/

Marjoleine zei

Wat een leuke kaartjes. Leuk dat je mee doet met onze challenge op Cheerful Sketches!

Groetjes,
Marjoleine (DT)

Margreet zei

Wat een leuke, Hollandse kaart voor het gastgezin!
Dank je wel voor het meedoen bij Cheerful Sketches en veel succes!
xxx Margreet