Mijn lijst met blogs

dinsdag 1 september 2015

'n Jaartje erbij

Afgelopen vrijdagmiddag had ik een hele gezellige freubelmiddag bij GerJanne.http://gerjanneke2.blogspot.nl We besloten om wat met washitape te gaan maken. Miranda had een paar weken geleden een washitapeweek en liet ons allerlei creaties zien met washitape. Nu daagt ze ons uit om ook wat te maken. Voor we begonnen zei GerJanne nog: ik heb Willemijn beloofd dat ik voor haar 3 kaarten maak en die moeten om 16.30u klaar zijn. Nu is het vaak zo dat we meer kletsen dan knutselen, maar goed dit keer zijn we ondanks het kletsen toch goed aan de slag gegaan. Nou ja goed? Het was al half vier geweest en GerJanne had de eerste kaart amper klaar. Ik dacht nog: wat moet dat worden..... Moet ik je helpen? Maar het is haar gelukt om ze toch op tijd klaar te krijgen. Ze zal ze deze week vast wel laten zien. Wij hebben een leuke middag gehad. GerJanne nog bedankt.
De bovenste kaart heb ik thuis gemaakt ( vind ik zelf de leukste) Ik vind het zo leuk om een serie te maken en daarom nog eentje bijgemaakt. Deze kan tevens meedoen als 2e voorbeeld kaart van de Egel. Daar is de uitdaging is: three of kind. Je ziet hier dus 3 zeshoeken. Daarachter heb ik washitape geplakt. Eerst keurig recht, tot ik dacht waarom altijd zo recht, maak het gewoon schuin. En nu lijkt het net dat het tape niet recht is, dat is het wel als je even langer kijkt. Een donkerblauwe bloem met een hart van washitape. Wat spetters, ook heel donkerblauw, en glimmend borduurgaren en wat steentjes.
Cahllenge:
Addicted to Cas: gebruik blaauw
Mijn eerste kaartje die ik bij GerJanne maakte. Geinspireerd naar een ouder kaartje die ik ooit maakte. Maar ook zeker naar het idee van Inge Blom. Zij maakt altijd van die rommelige kaartjes, en dat vind ik zelf zo leuk, ze worden mij al gauw zo netjes. Thuis nog wat borduurgaren, steentjes en een paar nietjes bijgedaan.
Challenge:
Duymelot: maak een herenkaart
Deze kaart is ook als voorbeeldkaart voor de Egel. Je ziet dat er 3 stukken uitgesneden zijn en ook zie je 2x 3 repen washitape. De stukken zijn uitgesneden met een stans van Crealies, er zit ook een heel mooi fijn randje aan. Het is even opletten dat je wel de goed kant gebruikt, anders heb je dat randje niet. Maar erg leuk om mee te werken. Zeker als je dit soort dingen zelf niet hebt. Het hart weet ik zo niet meer waarvan het is, maar is wel heel fijntjes. ook hier weer borduurgaren en steentjes.
Rechtsboven in komt de tekst, maar dat doe ik als ik weet welke bestemming deze kaart krijgt.
Bedankt voor het kijken, lezen en reageren.
Groetjes, Nelleke

28 opmerkingen:

Stella zei

Jij bent goed bezig geweest; leuk! Alle 3 weer hartstikke leuk maar de eerste is mijn favoriet; ik heb iets met blauw en ik vind het zo gaaf met washi tape achter de zeshoeken!

Sarah zei

De eerste is ook mijn favoriet en dezelfde reden als Stella . Dat zal wel een leuke dag geweest zijn !
Liefs ☆ Sarah ☆

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaarten! super knap zo met washi tape. groetjes Joanne

Rosina zei

Schitterende kaartjes heb je bij GerJanne gemaakt Nelleke...leuk gedaan met die hexagons en daarachter die washitape....maar ook de andere 2 zijn prachtig...KNAP gedaan weer...

groetjes
Rosina

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat leuk dat je samen met GerJanne aan de knutsel bent geweest Nelleke. Zo dat was denk ik wel even een race tegen de klok, als je er om 15.30 uur pas eentje af hebt en je moet er drie. Ik ben benieuwd wat GerJanne gemaakt heeft. Die van jouw zijn in ieder geval heel erg leuk geworden, ik hou ook zo erg van de rommelige stijl met van alles erop, of juist niet teveel, maar net het goede. Knap werk Nelleke, leuke uitdaging. Groetjes, Ingrid.

lenywim35 zei

Gave kaarten Nelleke. Ik heb volop washi tap, maar doe er zelden iets mee. Nu is dit zo inspirerend !!! Nu moet ik wel. gr leny w

Diny zei

Drie hele mooie kaartjes Nelleke...en de kleurtjes zijn super!
Zo kun je hele verschillende kaartjes maken zie je wel ook al is het allemaal met washi-tape gedaan. Wat gezellig dat je dat samen met GerJanne hebt gedaan!
Groetjes Diny

Cora Schram zei

Jullie hebben je niet verveeld volgens mij.
Wat een enige kaarten zijn het weer!

Henriët zei

Jullie hebben vast een leuke middag gehad. Lekker kletsen en ondertussen aan de knutsel. Je hebt prachtige kaarten gemaakt. De eerste vind ik erg mooi van kleur, van de tweede vind ik het rommelige erg leuk en de derde vind ik erg artistiek!
Groetjes van Henriët

Erica ♥ zei


Wat heerlijk dat jullie zo lekker samen aan de knutsel zijn gegaan,
en ik herken het wel hoor, hier gaat het ook altijd zo, meer kletsen
dan iets af krijgen. Maar wowww toch heb je hele mooie kaarten
gemaakt, ze zijn allemaal zo gaaf ☺
Leuk idee met het washi tape erachter !
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Louise zei

Wat een geweldige leuke kaartjes, leuke frisse kleurtjes heb je ervoor gebruikt!


gr.LOuise

Nancy Soetaert zei

leuke washireeks! tof om gezellig samen aan de slag te gaan!
Ik vind het kaartje met de auto wel supertof en origineel!
groetjes, nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, wat een ijver Nelleke en wat zijn ze leuk...ik zal m'n washi-tapejes ook eens op gaan zoeken ;p
Lieve groetjes Miranda

Miranda V zei

Leuk dat je met GerJanne hebt geknutseld, ik herken het wel dat er soms meer gekletst wordt tijdens een knutseldate haha. Gezellig dat je mee doet met mijn plak-challenge! Je laat drie heel verschillende kaarten zien, erg leuk deze variatie qua model én kleur. (Ik had ook één keer het lijntje met boogje en stikrandje verkeerd geplaatst op mijn papier... oeps!) Bedankt voor het meedoen en het delen van je inspiratie. :-) Groetjes, Miranda

GerJanne zei

Ha Nelleke,
het was zeker gezellig! En wat een productie he? Ik stond er zelf ook van te kijken. En de volgende dag nog een washitape kaartje gemaakt. Als je dan bezig bent lukt het wel...
jouw kaartjes zijn erg leuk. Die eerste had ik nog niet gezien. Ik denk zeker geïnspireerd door onze middag!!
Groetjes,
GerJanne

Annet zei

Wat een leuke kaarten! De bovenste is ook mijn favoriet, mooie kleuren en leuk dat het witte over de washitape heen komt!

Dat je kaartjes altijd zo netjes worden herken ik helemaal! Als ik bij anderen van die rommelige kaarten zie, denk ik altijd 'dat is leuk, dat ga ik ook doen!', maar als ik dan naar mijn versie kijk, is de kaart toch weer netjes geworden.... ;)

Groetjes,
Annet

Hermien zei

Mooie serie van 3 Nelleke, en dat met wat tape, superrr

Groetjes Hermien

Corrie zei

Je hebt niet stil gezeten Nelleke, wat een prachtige serie kaarten.
Lieve groetjes,Corrie

Misseke zei

oh 3 superleuke kaartjes zijn het geworden Nelleke - supermooi gedaan met het washi tape - leuke ideetjes zijn het.

Groetjes,
Misseke

Gerrina zei

Mooie kaarten weer!Leuke ideeen! Blijft heerlijk om met washitape te spelen, al vergeet ik het zelf ook wel eens (en op voorraad hebben we het wel, toch?) Groetjes, Gerrina

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Prachtige kaartjes.

grtjs
Claudia

Josje zei

Mooie kaarten heb je gemaakt.
Leuk zo samen knutselen

Josje zei

Mooie kaarten heb je gemaakt.
Leuk zo samen knutselen

Jeannette zei

Gezellig Nelleke zo samen met GerJanne aan de knutsel en wat leuk dat jullie allebei in het team zitten van de Egel. Je kaartjes met washitape mogen er zijn hoor, erg leuk. Ik heb mijn doosje met tape ook maar weer gepakt en 1 keer voorzichtig gebruikt, even wennen maar als ik het bij jou zo zie is dat toch een uitdaging om het meer te proberen, groetjes Jeannette

Scraptastisch zei

Wouw Nelleke wat een prachtige serie kaartjes!!! En gezellig zo samen met GerJanne aan de knutsel! Stuk voor stuk zijn ze geweldig leuk ook met de washi tape! Heel speels heb je er mooie strakke kaartjes van gemaakt...heel gaaf!
Liefs Gerie

Ceal zei

very cute cards! thanks for playing in our Blue challenge at ATCAS

José Wiggers zei

Hoi Nelleke wat ontzettend leuk die kaartjes. Je doet met de tweede kaart mee met onze wedstrijd op het Duymelot blog en ik vind de kaart geniaal. Ik zou toch nooit kant gebruiken op een mannenkaart en zie hier...het staat super leuk!!! Dank voor je deelname.

groetjes José

Chantal zei

Wauwwwww wat een gave stoere kaart zeg! Dank je wel voor je deelname aan onze maandwedstrijd bij Duymelot Design team! Succes en wellicht tot een volgende keer! Lieve groetjes, Chantal