Mijn lijst met blogs

vrijdag 18 september 2015

Op de valreep

Gisteren dacht ik nu is het alweer donderdag en heb ik nog geen kaartje voor de liftchallenge gemaakt.
Deze week is toch wel snel gegaan. Morgenavond komt Wim alweer thuis, ik ben benieuwd naar zijn verhalen. Woensdagavond voor het eerst weer Skype contact gehad. En dat was toch wel even heel fijn.  Daarvoor moesten wij het doen met SMS jes omdat er haast geen internetverbinding was. Nu kunnen we ook weer Watts appen en dan heb je veel sneller even contact
Een poging gewaagd om voor de uitdaging van de liftchallenge wat te maken. Op een wit vel blauwe inkt gesprayd, en daarover heel iets water. Dit laten drogen. 's Avonds een mal van DDD gebruikt om alles uit te knippen. Met lichtblauwe inkt de randen gedaan en heel lichtjes de witte stukken bewerkt. Verder Hema stempels gebruikt, en de aandacht naar de tekst laten gaan. Alles gemat op donkerblauw papier. Een ander model dan de sketch, maar wel herkenbaar. Wat glimmetjes en heel iets de witte gelpen gebruikt. De inkt is heel donkerblauw bijna zwart, het is echt wel blauw, want dat zie ik nog aan mijn handen. Het is een soort inkt wat mijn schoonvader voor zijn bedrijf gebruikte om een stempel op nota's te zetten.
Achter de kaart een staander gemaakt. Toen de kaart klaar was dacht ik het lijkt wel echt water. Leuk om het eens te doen, ik ben niet zo'n stempelaar.
Groetjes, Nelleke

17 opmerkingen:

 1. Dit is mooi geworden! Prachtig! Bijna weer herenigd met Wim. Nog even volhouden! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart is het geworden Nelleke - super gedaan.
  Nog even geduld en Wim is er weer ;).
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Nelleke met een mooie tekst die hier als blikvanger zijn werk doet! Prachtige kleur blauw ook. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart Nelleke, lijkt inderdaad wel op water !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk gedaan Nelleke....ook je kerstkaartje van gisteren is erg leuk geworden. Wat fijn dat je man weer bijna terug komt.
  Groetjes en een heel fijn weekend samen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nelleke, ik zie dat ik toch weer het e.e.a. heb gemist, dus eerst maar even teruggekeken, wat zijn je kaartjes toch divers, zo leuk en ook veel verschillende technieken. Je zal wel blij zijn dat je man weer bijna thuis is, maar met al die mogelijkheden tegenwoordig kun je toch nog veel kontakt hebben gelukkig. Je kaartje hierboven is echt mooi met sprayverf, heb je dan geen last dat het papier gaat bobbelen en hoe los je dat op? Groetjes en alvast een fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart, wat heb je dat mooi gemaakt Nelleke, het lijkt inderdaad net water, en de dieren erin versterken dat idee nog eens. Gelukkig dat Wim bijna thuis is, ja dat Skypen is geweldig, je ziet elkaar toch weer even in beeld. Heb een fijn weekend, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi hoe je het water hebt gemaakt, net echt idd! Leuk wel he het stempelen als je er eenmaal mee bezig bent?!
  Dank je wel voor je lift, leuk dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart Nelleke, prachtig zoals je de achtergrond gemaakt hebt. Fijn dat Wim morgen weer thuiskomt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi is je liftkaartje geworden Nelleke...en fijn dat Wim weer thuis gaat komen...ook ik zou het daar moeilijk mee hebben...Is ook nog niet voorgekomen in de 45 jaren dat we getrouwd zijn...altijd samen uit ...samen thuis...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En....Wim weer thuis?
  Goede reis gehad?
  Je kaartje is super! Dat heb je heel mooi bedacht! EN net wat je zegt: net echt water. Je hebt het effect goed weten over te brengen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. p.s. wist niet dat jij ook een juffrouw Nippertje was....;-)

   Verwijderen
 12. Ondertussen zal je man wel thuis zijn, hij zal wel een hoop te vertellen hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om contact te hebben. Wat een prachtige kaart, is inderdaad net water. En wel een goed idee om met een gekleurde inkt dichte plaatjes te stempelen,moet ik onthouden.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het een en ander bij je gemist zie ik wel. Je kerstkaart is mooi, je bladerenserie super maar deze kaart vind ik echt grandioos! Alsof je naar een aquarium zit te kijken. Het effect is geweldig. Voor mij ben je de winnaar hoor!
  Is Wim weer veilig thuis gekomen? Hij zal vandaag vast veel te vertellen hebben.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kei leuk gelift!!!
  Heerlijk dat je hubby weer lekker thuis is.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief